DIARY 2017 Week 28

DIARY 2017 Week 28 – Workshops en logeerpartijtjes

In mijn wekelijkse diary krijg je een inkijk in mijn leven. Deze week kreeg mijn moeder groot nieuws, had ik een workshop en kwam er familie logeren.

Welkom in mijn Diary 2017 Week 28.

DIARY 2017 Week 28

Oude spullen een plaatsje geven

Maandag 10 juli
Vandaag werk ik thuis wat aan mijn werk. En ik haal oude spullen uit de kasten beneden. Ik gooi behoorlijk wat weg, bij het oud papier en voor ik het weet ben ik weer een paar uur verder. Moederlief krijgt vandaag bericht dat ze maandag al geopereerd moet gaan worden. Of dit akkoord is? Ze moet er nog even over nadenken (ze is zich gewoon rot geschrokken dat ze maandag al moet, ze had in haar hoofd oktober pas in gedachten) maar wij raden haar aan het gewoon te doen. Hoe eerder, hoe beter. Haar linkerheup begint namelijk pijn te doen met lopen en ze klapt er doorheen. Opereren is nooit leuk, maar hier kan ze alleen maar beter van worden. Mijn broer vraagt of ik dus de eerste week bij mama blijf slapen en ik zeg dat ik dat wel kan doen.

Social media detox

Dinsdag 11 juli
Ik ben weer de hele dag thuis bezig. Ik doe wat boodschappen maar ik maak ook thuis schoon, betaal rekeningen, lees een boek, bel met vrienden en vergooi mijn tijd aan social media. Dit is een probleem voor me. Eens in de zoveel tijd zit ik als verlamd social media door te scrollen. En voor ik het weet is er een uur voorbij. Of twee uur. En wat heb ik dan aan informatie tot me genomen? Ja, inderdaad… niks. Misschien wordt het weer tijd voor een social media detox.

Yosemite

Woensdag 12 juli
Vandaag een heel regenachtige dag die niet echt aan zet tot geweldige daden. Wel werk ik mijn butt off op kantoor. Het is nog vlak voor de zomervakantie voor sommige scholen en die gooien snel nog even wat bevestigingen voor projecten over de schutting. Of ze eventjes allemaal in september kunnen beginnen? Handig.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 2

In de avond maak ik de rest van mijn video af, die ik online zet over onze trip naar Yosemite Park. Heb jij hem al gezien? Klik hier, dan kom je bij het artikel Tips voor Yosemite Park terecht. In dat artikel vind je ook mijn vlog.

Workshop SEO

Donderdag 13 juli
Deze dag begint goed: We hebben workshop SEO bij You Are Digital. Enige tijd geleden hadden we een algemene workshop, vandaag kunnen we alles toespitsen op de website van ons bedrijf. Zoals ik al jaren zeg en verwachtte: Zijn er nog veel slagen te maken. Veel zaken waren voor mij al bekend, maar kreeg ik intern niet voor elkaar. Ik denk nu dat er meer draagvlak is om de website meer user-friendly te maken, teksten te schrijven die makkelijker te vinden zijn voor klanten en dat mensen er ook energie van krijgen. Dat laatste is zeker bij mij het geval, ik wil dolgraag de website aanpakken. Ik hoop alleen dat ik hier de mogelijkheid toe krijg.

Horrormovie kijken

In de avond komt een vriend op visite om een horrorfilm te kijken. Lang geleden heb ik deze film al gezien en hoewel ik de essentie nog wél weet, ben ik heel veel scènes vergeten. M. en ik kijken naar The Conjuring en regelmatig zeg ik: “Ik was al lang weg geweest.” “Mij niet gezien.” “Gatverdamme, wat een scary shit.” Ik kan me in ieder geval goed inleven!

Kraamvisite met zhe husband

Vrijdag 14 juli
Na het werk ga ik op kraamvisite bij mijn beste vriendin. De kleine O. ligt bij haar vader in zijn armen te slapen. J. heeft net de voeding gegeven dus die kleine ligt lekker te dromen. We babbelen wat over slaaptekort, ons 30-jarig jubileum (coming up!) en op vakantie gaan. En natuurlijk over het nieuwe ouderschap.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 27 - Barbecue, zwemmen, zomerweer

Verjaardag schoonouders

In de avond gaan we naar mijn schoonouders want die vieren hun verjaardag. Sinds een tijd is het weer eens goed vol, want ook de aanhang is grotendeels meegekomen. We vertellen moppen, proberen de raadsels van mijn neefje te raden en kletsen over vakanties en het ondernemerschap (mijn schoonzus is voor zichzelf begonnen #girlboss !!!). Als we thuis komen kijken hubby en ik de eerste aflevering van Sherlock eindelijk samen maar… hij valt in slaap! Niet omdat het saai is, maar omdat hij zo enorm moe is. Ander keertje maar weer dan. Ik lees voor het slapen gaan mijn boek De Kleine Prins uit.

Schilderen

Zaterdag 15 juli
Als ik op sta, blijkt manlief de rest van Sherlock te hebben af gekeken. Hij vind het inderdaad een gave serie, dus ik denk dat dit een toffe serie gaat worden om met zijn tweeën te bekijken. Na mijn ontbijt help ik hem met alles klaar te maken op de overloop want hij gaat de eerste verdieping (overloop) schilderen. Dat leek ons in eerste instantie toen we er in trokken niet echt nodig maar bij nader inzien toch echt wel. Het ziet er heel erg goed uit als hij klaar is (uurtje gewerkt) en dan nog alle materialen schoon maken. Ik draai een was, bekijk weer eens wat oude verhuisdozen (mogelijk heb ik er niks meer van nodig, want ik was het nu ook al niet kwijt – zegt de minimalist in mijn achterhoofd) en berg enkele spullen ervan op.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 19

Logeerpartijtje

Laat in de middag komt mijn nichtje langs, want ze blijft logeren. Daar hebben we allemaal veel zin in. Gisteren heeft ze helemaal enthousiast opgebeld of we alsjeblieft nagels gaan lakken. En dat ze pannenkoeken wilt. En in bad wilt gaan. En de Sprookjesboom wilt kijken. En Jokie en Jet. Eigenlijk hebben we dus al te veel op het programma staan.

Naar het bos

Zondag 16 juli

Deze dag ben ik met mijn nichtje naar het bos gegaan en zijn we het bed bij mijn moeder naar beneden gaan brengen. Ze mag maandag onder het mes, dus voorlopig zal ze beneden in de woonkamer slapen wanneer ze terug is uit het ziekenhuis.

Wat heb jij afgelopen weekend gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.