DIARY 2017 Week 3 Operatie

DIARY 2017 – Week 3 – Operatie

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week ging ik lekker uit lunchen met een vriendin en hadden we een keiharde party bij de buren. Maar ook was er sprake van een operatie. Welkom bij diary 3.

Poetsen

Maandag 16 januari?
Het is weer een typische maandag. Ik werk thuis voor mijn werk en ik ben weer flink aan het poetsen in huis. Iemand moet het doen en het moet toch gebeuren… Ik ga vroeger naar mijn moeder toe, zoals ik beloofd had omdat ze had gevraagd of ik vlees kon halen bij de AH. In de avond ga ik tappen. Moeilijk om mijn hoofd erbij te houden, ik merk dat ik het een beetje op de automatische piloot begin te doen. Ik zou wel wat meer uitdaging willen hebben.

DIARY 2017 Week 3 Operatie

Editing

Dinsdag 17 januari
Nog een dagje lekker thuis zitten, is best wel fijn. Ik maak mijn video met 3 simpele tips om duurzamer te leven af en edit hem helemaal. Nog even alles klaarzetten voor morgen en dan kan hij online!

Tegenvallertje

Woensdag 18 januari
Ik kom tot de conclusie dat niet alles altijd even makkelijk gaat als ik zou hopen. Op het werk loop ik tegen een paar dingen aan, maar ook voor mijn blog had ik ideeën die ik uit wilde werken, maar dat project faalt hopeloos. Daar baal ik van! Gelukkig neemt het niet de overhand, maar inmiddels weet ik wel wat ik moet doen…

Operatie

Donderdag 19 januari
Vandaag wordt mijn schoonvader geopereerd. Gespannen zit ik op mijn werk te wachten op bericht dat hij uit de operatie is. Al snel krijgen we te horen dat hij weer terug is, maar dat er toch wel een paar haken en ogen zaten aan en voor de operatie (te hoge bloeddruk etc.). Gelukkig is alles goed afgelopen en kan hij vanaf nu richting revalidatie kijken. In de avond brengen we mijn schoonmoeder naar het ziekenhuis en brengen wij ook even een kort bezoek aan mijn schoonpapa. Hij ziet er op zich goed uit, maar heeft enorm veel honger. Voordat we vertrekken, sneak ik de gang op om iets te regelen voor hem – want ik wil toch niet dat mijn schoonvader een partij honger ligt te lijden tot de volgende ochtend. Hij mag nog niet eten, maar een bouillon gaat er wel in. We geven hem een dikke kus en gaan weer terug naar huis.

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 4 - Introductiedag

Lunch met mijn vriendin

Vrijdag 20 januari
Mijn schoonvader blijft nog een dagje in het ziekenhuis, maar ook vandaag gaat het weer een stuk beter. Als alles goed is en blijft gaan, dan mag hij morgen naar huis toe. Ik werk een halve dag op kantoor, zoals gewoonlijk, en spreek in de middag af met mijn vriendin A. We gaan lunchen bij Bonnefooi in Roosendaal. Ik eet de wrap met falafel (lekker!) en zij heeft een grote geroosterde kip salade. Ze zegt meerdere keren dat hij heerlijk is, dus dat is een aanrader daar. We kletsen over haar aankomende zwangerschap, hoe het is om een patchwork gezin te zijn en over onze eigen opvoeding en hoe het er vroeger thuis aan toe ging. Natuurlijk hebben we het ook weer even over het stappen vroeger, waar we elkaar origineel van kennen. Het is toch altijd te leuk om elkaar te spreken en ik besef me, dat er een goede kans bestaat dat ik haar de volgende keer mét baby zie. We spreken af om elkaar nog voor die tijd te treffen, als ze met zwangerschapsverlof gaat.

Party bij de buren

Zaterdag 21 januari
Jippie! Schoonpapa mag naar huis! Vandaag krijgen we onze oude overburen kort op visite. We laten ze het huis zien en praten een beetje over hun leven; ze zijn hier vorig jaar komen wonen en we vragen ons af of ze al een beetje hun draai gevonden hebben. Daarna gaan we op visite bij de buurvrouw, want zij viert haar verjaardag en wij zijn uitgenodigd. Supergezellig! Zo gezellig, dat we in de middag aankomen maar pas om half 2 ’s nachts het pand verlaten. Rond een uurtje of 11 ging de muziek hard aan en begint iedereen te dansen in de keuken. De drank vloeit rijkelijk en voor je het weet wordt het laat… heel laat. Gelukkig heb ik de drank her en der afgewisseld met glazen water, dus ik heb geen houten kop.

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 23

Brak

Zondag 22 januari
Brak! Niet alleen van de drank van gisterenavond, maar algehele lamlendigheid. Als het aan mij ligt, kom ik mijn bed niet uit en niet van de bank af. Toch gaan we even op visite bij mijn schoonvader, die gisteren is ontslagen uit het ziekenhuis. Hij ziet er alweer een stuk beter uit, maar is nog wel snel moe. Hij is – logisch – nog niet zo fit, dus we blijven ook niet te lang hangen.

Aankomende week heb ik een boel leuke zaken op de agenda staan. Ik ga uit eten, naar het theater…

Waar kijk jij naar uit deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.