DIARY 2017 Week 30 Visites

DIARY 2017 – Week 30 – Visites!

In mijn wekelijkse diary geef ik je een inkijk in mijn dagelijkse leven. Deze week ging ik weer terug naar huis, sliep mijn moeder alleen en had ik een paar afspraken buiten de deur. Lees mee in mijn diary van week 30.

Barbies

Maandag 24 juli
Vandaag komt hubby naar huis toe. Ik ben eerst nog bij mijn moeder maar ga in de middag langs huis en kom op hetzelfde moment met hubby aan. Hij vertelt enthousiast over Tomorrowland en als ik mijn spullen bij elkaar heb gepakt en boodschappen heb gedaan, gaan we weer terug. In de avond eten we bij mijn moeder en laat ik haar voor het eerst alleen slapen. Mijn broer helpt me met spullen uit de garage halen, ik heb nu een gang vol Barbie spullen staan. Het werd echter tijd dat die dingen hier naartoe kwamen.

Verjaardag

Dinsdag 25 juli
Vandaag help ik mijn moeder met douchen, ze komt voor het eerst boven en dat voelt erg goed voor haar. Ik ben zo enorm moe… dat ik aan de lopende band voor me uit zit te staren. Ik maak wel nog een video die de dag erna online komt en ga dan weer terug naar mijn moeder om te koken en daar te eten met hubby. Vervolgens ga ik naar de verjaardag van mijn vriendin N. Daar is het zo gezellig dat het voor we het weten al kwart voor 12 is. Oeps! Time flies!

DIARY 2017 Week 30 Visites

Feminisme en concert

Woensdag 26 juli
Vandaag komt mijn video en blog online over feminisme. Ook kookt mijn broer bij mijn moeder, dus kunnen manlief en ik gewoon thuis vegetarisch eten. In de avond ga ik naar een Palm Parkies concert ook al is het slecht weer. D. en ik hebben een gezellige avond en ik kom zelfs nog een oud-collegaatje van mijn reisbaan tegen.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 36 - Officieel verhuizen

100 subscribers!

En ik heb een mijlpaal bereikt!!! Ik heb 100 subscribers op mijn YouTube kanaal!!! I am so, so, so, so happy! Bedankt allemaal voor het volgen. Volg jij mij nog niet op YouTube? Neem dan even hier een kijkje: YouTube Mrs.Stilletto. En abonneer je, het is gratis en elke week komt er een nieuwe video online met als thema Geluk, Reizen of Duurzaamheid.

Vertalen

Donderdag 27 juli
Ik werk aan een vertalingsopdracht in de avond na het werk en maak snel wat te eten klaar voor ons. Broer maakt namelijk nogmaals het avondeten voor mijn moeder klaar.

Halve dagen zijn awesome

Vrijdag 28 juli
Een halve dag! Halve dagen are my favourite! Het voelt als een feestje als je na een half dagje werken mag zeggen: Toedeloe, fijn weekend allemaal! Heel gek, maar het voelt als een snoepje als je weet dat de rest nog moet doorwerken en jij naar huis mag. Ik heb mijn vertaling ook laten tegenlezen maar moet hiervoor nogmaals aan het werk gaan, ergens later deze week. In de avond eten we bij mijn moeder.

Bank kijken en op visite

Zaterdag 29 juli
In de ochtend ga ik bij mijn moeder langs, om haar naar boven te helpen en te helpen met douchen. Manlief en ik gaan in de middag naar de stad toe om te kijken naar een bank die ik graag zou willen hebben, hij zit lekker, ziet er gaaf uit, maar is belachelijk duur. Dus dat gaat hem toch niet worden waarschijnlijk… Daarna gaan we bij onze buurvrouw op visite en krijgen een lekker gebakje aangeboden. Jammie! In de avond gaan we op visite bij vrienden van ons, die ons uitgenodigd hebben voor een diner. Lekker mosselen eten! Het is een erg gezellige avond en we gaan na middernacht naar huis toe.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 51 - Kerst in ons nieuwe huis!

Netflix and chill

Zondag 30 juli
Vandaag zijn we een beetje lui. Maar het is ook Warmdraaien dus hoe handig is het, om lui te zijn? Gelukkig is dat vanavond pas, tot die tijd kan ik nog een beetje bijkomen. Het regent af en aan en ik vraag me serieus af wanneer het echte zomerweer weer terug komt. Ik hoop dat we in augustus nog een paar lekkere dagen er tussen hebben zitten! Hubby en ik kijken vandaag nog een beetje voor onze reis naar Amerika en verder Netflixen we wat. Tsja, als het regent heb je immers geen zin om je bed uit te vallen…

Wat ga jij allemaal doen vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.