DIARY Week 4 Edo en Arie

DIARY 2017 – Week 4 – Edo en Arie

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week had ik een volle week. Ik ging uit eten met mijn vriendinnen, zat in het theater bij Edo en Arie en nog veel meer leuke dingen:

Klaagvrije maandag

Maandag 23 januari
Deze dag ga ik niet klagend door het leven. Helemaal top, want het lijkt Wat best moeilijk is als je je heel beroerd voelt. Vandaag sla ik het tappen over, ik heb te veel pijn in mijn buik.

’t Zusje Breda

Dinsdag 24 januari
In de avond ga ik uit eten met mijn beste vriendin en haar zus. We eten bij ’t Zusje in Breda, maar ik weet eigenlijk neit precies waar het zit. Daarnaast heb ik me ook volledig vergist in de afstand. Ik had een extra tijd van 15 minuten ingepland, maar uiteindelijk ging ik uit van 20 minuten rijden en dan 15 minuten speling. Probleempje: Hartje Breda doe ik 30 minuten over en het is zo mistig op de weg dat iedereen langzaam rijdt. Vervolgens kom ik ook nog in het staartje van een file terecht omdat er een groot ongeluk gebeurd zou zijn. Ik kom dus pak em beet, 15 minuten te laat aan. Sta je met je goede gedrag…

Gelukkig is mijn gezelschap heel lief en makkelijk en kunnen we snel beginnen aan de kleine hapjes die ze bij ’t Zusje serveren. Alles smaakt best goed, maar dat is het ook wel. Één prijs voor het menu, zo veel gerechtjes als je wilt bestellen (2 gerechtjes per ronde) maar het is gewoon goed. Niet uitmuntend of bijzonder. Bij het dessert gekomen heeft T. een heel vreemd ijsje – hij ruikt naar aceton of spiritus. Ze krijgt een vervangend ijsje, heel netjes! Die ruikt niet zo raar, gelukkig. Ik heb een prettige avond, we hebben het over van alles. Ouder worden, kinderen, uitdagingen en nieuw werk. Oh! En lanterfanten, een hele zomer lang. Hoe fijn het kan zijn om geen werk te hebben.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 26 - E Viva Espana 2

DIARY Week 4 Edo en Arie

Edo en Arie

Woensdag 25 januari
Ik maak zodra ik thuis kom een hele flespompoen klaar voor manlief en mij. Ik zet hem direct in de oven en als hij eenmaal thuis is, is hij heerlijk zacht. Een goed gelukt vegetarisch gerecht! Vaak lukt pompoen niet helemaal bij mij, omdat er altijd wel wat mee is. Voornamelijk dat ze te hard zijn. In de avond gaan we naar het theater om Edo en Arie te zien. Hun voorstelling ‘Klussen’ is net nieuw. Onder de huishoudelijke mededelingen valt: Edo kan elk moment opgebeld worden omdat zijn vrouw ieder moment kan bevallen. En Arie kan niet echt meer lopen omdat hij een ongeluk heeft gehad met oud en nieuw. De voorstelling zelf is grappig, met een kleine uitwijking naar onderwerpen die eigenlijk nog niet in de show voor komen. Het nummer dat op een carnavalsnummer lijkt ‘Per abuis in het verzorgingstehuis’ raad ik aan om zo snel mogelijk uit te brengen. Zo gelachen!

Tijdens de pauze en erna doen we met onze groep nog een drankje. Dat is zo gezellig dat het later en later wordt. Rond middernacht ga ik op huis aan.

Avondje theater #genieten

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Theemutsenavond

Donderdag 26 januari
Oh jee, van die dagen dat je niet je bed uit kan komen… Ik druk 2x op snooze. Dan moet ik er echt uit. Of ik wil of niet. Mijn buik doet pijn, maar ik heb geen keuze; vandaag is gewoon weer een werkdag. Ik merk echt dat ik moeite heb met werken op ons nieuwe kantoor. Ik zit in een deprimerend hoekje zonder uitzicht. Nu weet ik hoe mensen in Amerika zich moeten voelen die in een cubicle werken… Vanwege mijn ‘geen uitzicht’ moet ik mezelf echt enthousiasmeren af en toe. Het heeft ook met mijn gezondheid van de laatste tijd te maken; ik ben moe en heb last van mijn buik. Dus ik struggle om wakker te blijven voor mijn gevoel.

LEES OOK  DIARY : Sunday Special - Week 48

De theemutsenavond is ook weer een feit: We gaan lekker thee drinken bij mijn schoonzus. En we vieren haar verjaardag er ook nog bij.

Weekendje weg

Vrijdag 27 januari
Nee, ik ga geen weekendje weg. Manlief wel! Ik ga daarentegen lekker aantutten thuis. I can do whatever I like! Ik lig de helft van de middag bij mijn broer op de bank te gamen met mijn nichtje en schoonzus. In de avond ga ik eten bij mijn moeder. Eigenlijk ouwehoeren we de hele avond, erg gezellig!

Open dag

Zaterdag 28 januari
Vandaag moet ik naar de open dag op het Markland College voor mijn werk. Dat is altijd vanaf de ochtend tot vroeg in de middag. De tijd vliegt altijd voorbij op open dagen, je komt ook zo veel mensen tegen. Beetje fout om te zeggen, maar soms kom je ook een paar leuke vaders tegen. Netjes getrouwd hoor, maar ik heb mijn ogen niet in mijn zak zitten 😉
In de avond kijk ik lekker in pyjama op de bank naar Wie Is De Mol. NO SPOILERS: Geen verrassing overigens wie er uit is. Althans, niet voor mij.

Logeren

Zondag 29 januari
Omdat mijn man weg is, had ik wel extra ruimte voor een lief meisje om te blijven logeren. Dus mijn nichtje heb ik uitgenodigd om langs te komen. We hebben gisteren samen frietjes gegeten, ze heeft gebadderd en we gaan vandaag naar het bos toe. Eventjes naar buiten en genieten van het weer. Het is altijd zo gezellig met haar samen. Misschien ga ik vandaag ook nog naar Breda toe, om vriendinnetje S. uit Volendam te meeten.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 46 - Decemberinkopen en turbulentie

Wat zijn jouw plannen voor deze zondag? Heb jij overigens kaartjes voor Edo en Arie? Aan te raden om naar hun stuk ‘Klussen’ te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.