DIARY 2017 week 5 Tot rust komen

DIARY 2017 – Week 5 – Tot rust komen

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week probeerde ik tot rust komen tot een kunst te verheffen. Ik wil graag dicht bij mezelf blijven en deze week is daar een goed voorbeeld van geweest. Even niets MOETEN, maar vooral leuke dingen doen en dat met mijn volle aandacht beleven. Zoals opnames maken, uit eten gaan, afscheid nemen en een bibliotheek in huis aanleggen. Lees nu mijn diary van week 5!

Nog een foto van vorige week zondag, toen ik met mijn nichtje het bos in ging en later zou opwarmen met… warme choco!

Zo. Even opwarmen. #weekendwithfamily #weekend #hotcocoa

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Visite

Maandag 30 januari
Mijn vriendin L. komt met haar zoontje op visite, een kleine deugniet die door de kamer heen rent van de ene hoek naar de andere. Samen bekijken ze ons huis en hoe het er nu voor staat. De kleine is moe en ze gaan er vandoor om nog gezellig te lunchen (en een middagdutje te doen) bij oma die op de terugweg woont. De rest van de maandag gaat op aan onder andere werk, schoonmaken en in de avond naar de tapdance gaan.

Opnames

Dinsdag 31 januari
Vandaag neem ik mijn video voor morgen op, waar ontspannen en tot rust komen in centraal staat. Ik ben zelf heel erg toe aan meer rust in mijn leven. Hoewel ik het zo veel mogelijk probeer toe te passen, loopt je leven nu eenmaal niet altijd zoals je zelf zou willen. Ik merk wel dat ik nu ik heb besloten om meer tot rust komen in mijn leven wil, ik het ook constanter toe pas. Dat is goed! Ik begin langzaam beter te slapen en ik hoop dat dit een stijgende lijn blijkt.

Days like this. 💕 #nature #naturegram #happy

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Tot rust komen

Woensdag 1 februari
Vandaag komt dan mijn video online met mijn beste tips om te ontspannen en tot rust komen. Heb jij hem al bekeken? Neem ook even een kijkje op mijn kanaal, je kan gratis abonnee worden! www.youtube.com/mrsstilletto

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 38 - Van San Antonio naar El Paso

In de avond is het ultieme tot rust komen; ik ga namelijk naar de yoga. Dat is veel te lang geleden dus het was weer hard nodig. De dame die ons les geeft is een aardig mens, maar ik vind dat ze tijdens de les te veel praat. Wel heb ik enkele spieren goed aan het werk gezet!

And…. ACTION!

Donderdag 2 februari
Voor mijn werk neem ik vandaag video’s op, welke ik later zal bewerken en online zet. Het is bedoeld als instructievideo’s en ik begeleid de teacher in het opnameproces. In de avond ga ik uit eten met D. en we praten over alles. Het is jammer dat ze weg gaat op kantoor…

DIARY 2017 week 5 Tot rust komen

Photoshoot

Vrijdag 3 februari
Het is een bijzondere dag op kantoor. Mijn collega A. komt na een tijdje afwezig te zijn geweest, weer op kantoor langs. Onze collega D. gaat stoppen met werken en dit is haar laatste dag. En ik heb een photoshoot gepland voor een campagne, waarbij ik druk meeloop door het park en de twee personen interview. Als ik thuis kom ga ik even hard verder met werken. Ik maak schoon in huis en ik begin samen met hubby aan het verhuizen van de boekenkast die op de overloop stond. De rest handel ik af. Zo ga ik op zoek naar alle boeken die we in huis hebben en probeer een logische indeling te maken. In de avond gaan we stijldansen, dat gaat verrassend goed! We zijn de passen gaan opschrijven en nu houden we het netjes bij. Yes!

LEES OOK  DIARY : Sunday Special - Week 50

Bibliotheek

Zaterdag 4 februari
Ik word bijtijds wakker van mijn gamende man, maar dat is niet erg. Om 1 uur heb ik namelijk met K. afgesproken om onze laatste spullen uit het pandje op te halen, die we daar hadden opgeslagen. Ik weet dat er spullen van onze bruiloft staan, wat kerstspullen en verder durf ik het niet eens te zeggen. Tegen S. grap ik dat ik misschien de rest beter kan weggooien aangezien ik er niet naar getaald heb. Maar als ik zie wat er verder nog staat, besluit ik dat toch echt niet te doen. (Een doos met versiersels voor Pasen, een doos met oranje spul, de carnavalsjassen, kussentjes voor op de bank) Bij thuiskomst ruim ik alles zelf op, breng ik elke opbergdoos naar zolder toe, waar ik de spullen zal opslaan. Vervolgens ga ik verder met de bibliotheek.

Op genre

Ik heb een ‘logische’ invulling van de boekenkast verzonnen en dat is: WO2, Geschiedenis, Romans en Engelstalige romans. De sectie kookboeken zet ik beneden neer, de reisboeken moet ik nog een plekje voor vinden, alsmede de non-fictie boeken over van alles en nog wat. Zelfhulpboeken, spirituele boeken, doe het zelf boeken, boeken over duurzaamheid…. die vinden uiteindelijk hun weg wel. Ook haal ik alle fotoalbums tevoorschijn en stal die uit in de kast beneden. Wat ziet het er leuk uit en nu heb je sneller een incentive om een oud fotoalbum erbij te pakken! De avond wordt afgesloten met een aflevering Downton Abbey.

Nog meer tot rust komen

Zondag 5 februari
En toen waren we weer wakker om 9 uur. Nou ja, ik om half 10 en de bedoeling is nog steeds lekker rusten, rusten, rusten. Ik ga misschien een stukje door het bos banjeren, of misschien wat spullen opruimen in de tuin/schuur. We hebben nog steeds spullen in ons washok staan die eigenlijk voor buiten bedoeld zijn. Ik zou het liefste alles wat bij elkaar hoort, bij elkaar willen scharen. Dan hoef ik daar straks niet meer naar om te kijken.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 48 - Dertigersdilemma

Wat ga jij met je zondag doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.