DIARY 2017 Week 6 50 shades darker

DIARY 2017 – Week 6 – 50 shades darker

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week kwam er een interview met mij online, ging ik naar de bioscoop en gaf ik een feestje thuis. Benieuwd naar wat ik allemaal deed? Lees verder in mijn diary van week 6!

Chateau

Maandag 6 februari
Vandaag nam ik een filmpje op voor mijn YouTube kanaal en in de avond ging ik dansen. De avond sloot ik af met een aflevering van het chateau van Dick Strawbridge.

En toen was er licht

Dinsdag 7 februari
Vandaag edit ik me suf met de video. Ook komt mijn broer op visite en helpt hij mij met wat klusjes in huis, terwijl mijn nichtje tv kijkt. We hebben het licht gemaakt in de keuken! Dat is echt heel erg fijn want ik had geen goede taakverlichting.

50 shades darker

Woensdag 8 februari
Ik ga naar de Ladies Night van 50 shades darker. Deze film vond ik meer humor hebben en romantischer. Best leuk eigenlijk! De avond is gezellig met een groepje vriendinnen.

DIARY 2017 Week 6 50 shades darker

Downton Abbey

Donderdag 9 februari
Een heel erg lange dag manlief en ik zijn allebei moe. In de avond kijken we samen naar Downton Abbey. Zo’n heerlijk serie.

Warme truiendag! 2 truien over elkaar – goed voor het milieu 😊

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Boodschappen doen

Vrijdag 10 februari
We maken schoon, ruimen op en halen boodschappen voor het feestje morgen. Vanwege Warme Truiendag heb ik twee truien over elkaar aan thuis. We zijn allebei weer heel erg moe, dus we moeten ons er echt toe zetten om in de avond naar stijldansen te gaan. Het gaat alleen wel goed, sinds we de passen opschrijven onthouden we het echt beter.

LEES OOK  DIARY 2019 - Week 1 - Wie Is De Mol is begonnen

Code Geel

Zaterdag 11 februari
Vandaag komt mijn interview over mijn Prikkelbare Darm Syndroom met Code Geel online, als je hem nog niet gelezen hebt… neem dan hier een kijkje. In de middag krijgen we visite die ons huis komen bekijken. We hebben ooms en tantes uitgenodigd en het is gezellig druk!

Diary schrijven met een logé

Zondag 12 februari
Mijn nichtje is blijven logeren bij ons, in de ochtend komt ze nog even bij ons in bed liggen. We hebben ook al samen op de bank onder een dekentje naar Brandweerman Sam gekeken. En nu gaat ze in bad, terwijl ik ernaast mijn diary zit te schrijven. Wat er verder op het programma staat? Ik ga in de middag met vriendinnen naar Breda toe!

Wat ga jij allemaal nog doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.