Diary 2017 week 8 carnaval 2017

DIARY 2017 – Week 8 – Carnaval 2017

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week ging ik naar een concert, op visite bij mijn vriendin, uitzieken en carnaval.

Diary 2017 week 8 carnaval 2017

The Station Breaks concert

Maandag 20 februari
Nog steeds niet heel erg veel beter, maar ik heb een geweldige dag voor de boeg. Ik ga naar Amsterdam toe met de trein en gooi mijn bagage af in het hostel waar we blijven slapen. We hebben afgesproken met mijn Supernatural vriendinnetjes en dat wordt heel erg gezellig. Bij aankomst kleed ik me snel om en dan gaan we op zoek naar avondeten. De pizza is me een beetje te vet, dus ik kan niet allebei de slices opeten. Vervolgens gaan we in de rij staan voor onze Meet & Greet. Zo enorm veel zin in! Onze vriendin I. komt er ook bij en dan gaan de deuren open.

They signed my album! Me at The Station Breaks concert, talking to @robenedict Loved the show in Amsterdam! 😍 #tbt

Een bericht gedeeld door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Meet & Greet

We maken kennis met alle bandleden, gaan met ze op de foto en hebben het geluk om echt even een praatje met ze te maken. Ze zijn allemaal zo aardig en gezellig! De sfeer is ook enorm goed en ik geniet van de avond. De deuren gaan open voor de reguliere kaartjes en het concert kan beginnen en daar genieten we echt van. SUPER! Ik haal wat drankjes, zing mee met de liedjes en voor ik het weet is deze fijne avond voorbij. Damn, dat ging echt te snel.

LEES OOK  Autumn list

Expositie

Dinsdag 21 februari
Na het concert zijn we nog een drankje gaan doen in de Irish Pub en daarna gaan we pitten. Ik slaap niet zo heel erg goed en ik word wakker met heel veel spierpijn. De bedden waren niet zo heel lekker, maar wat wil je in een hostel. Ik ga met wat vriendinnetjes na het ontbijt langs bij het The Grand hotel in Amsterdam voor een expositie over vrouwen in Parijs. Beetje vreemd, want ze hangen allemaal in de lobby van het hotel dus we voelen ons een beetje vreemd om alles te bekijken. Twee foto’s vind ik prachtig, van Edith Piaf en Brigitte Bardot. Daarna nemen we afscheid en ga ik naar huis toe en luister ik op de terugweg naar The Minimalists podcast. Thuis gekomen zet ik direct alle footage van het concert achter elkaar en edit ik het. In de avond ga ik nog naar de Aeronetics waar ik het idee heb dat ik niet kan bijhouden. WAT EEN ZWARE LES.

Still Alice

Woensdag 22 februari
Na het werk ga ik naar mijn vriendin J. en kijken we samen met T. naar de film ‘Still Alice’. Pfoe. Wat een verdrietige film. Ik zit halverwege tegen mijn tranen te vechten maar als de hoofdpersoon dan een filmpje opneemt voor zichzelf voor later, gaan de sluizen open. Fijn om bij je vriendinnen op de bank te kunnen zitten blèren. Zonder gêne en zonder moeite kan ik mezelf zijn. Heerlijk!

Heb jij ook mijn video gezien van The Station Breaks? Ga echt even een kijkje nemen, want ik weet zeker dat je het leuk zal vinden!

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 46 - Icekarten in Rucphen

the station breaks supernatural concert amsterdam

In bad

Donderdag 23 februari
Na het werk doe ik het heeeeeeel rustig aan. Ik kijk Poldark aflevering 1 van seizoen 2 – wat een enorm spannende aflevering! En later kijk ik weer naar Legion. Dat vind ik ook wel een gave serie. Daarna ga ik in bad liggen, ik heb nog steeds zo veel spierpijn in mijn nek en schouders dat ik gewoon een warm bad wil hebben en hoop dat mijn spieren langzaam liever voor me zullen zijn.

Carnaval day 1. Check in daily for my #selfie from the Mart. #selfiefromthemart

Een bericht gedeeld door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Aftrap carnaval 2017

Vrijdag 24 februari
Vandaag is de aftrap van de carnaval. Ik werk een halve dag en ga dan thuis de boel opruimen, carnavalsmuziek luisteren en daarna ga ik mezelf omkleden en eet ik in de avond bij mijn moeder. Om kwart over 9 ga ik de stad in met mijn vriendinnen. We mogen weer! In de avond blijven 2 collega’s van mijn schat slapen en F. een heel goede vriend van ons. Gezelligheid in ons huissie.

Alles daanst day 2. Check in tomorrow to see my #carnaval selfie of day 3! #selfiefromthemart

Een bericht gedeeld door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Optocht

Zaterdag 25 februari
Op zaterdag is altijd de optocht in onze stad. En ook daar gaan we even kijken. We hebben zo’n geluk dat we op loopafstand van alles wonen. Dus kunnen we alles met de benenwagen doen. En tijdens carnaval is dat alleen maar extra handig.

LEES OOK  Hoe je succesvol gewoonten aanleert of hoe voornemens lukken

Otobusrellie

Zondag 26 februari
En deze zondag staat in het teken van de Otobusrellie waar ik altijd met veel plezier aan meedoe. Benieuwd hoe zo’n Otobusrellie er uit ziet? Bekijk dan mijn video van vorig jaar:

Kan je hem niet zien? Klik dan hier: https://youtu.be/1EMrGEkowdw

 

Vergeet ook niet om dagelijks op mijn Instagram account te kijken voor leuke foto’s van carnaval 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.