DIARY 2017 Week 24 Google Training

DIARY 2017 – Week 24 – Google training

In mijn wekelijkse diary krijg je een inkijk in mijn dagelijkse leven. Deze week: een afspraak met een blogvriendin, een ziekenhuisbezoek, een Google training en dansen in Etten-Leur. Welkom in mijn diary van weeek 24!

Blog en vlogbezoek

Maandag 12 juni
Ik ben vannacht thuis gekomen. Ons vliegtuig uit Edinburgh had vertraging en daardoor moesten we racen om nog een laatste treinrit te regelen. Gelukkig is dat gelukt en we kijken gedurende de terugreis nog 2 afleveringen How I Met Your Mother. In de ochtend moet ik nog wat werken, maar in de middag heb ik afgesproken in Breda met Suzanne AKA SuusjeQ. We vloggen wat, we praten veel, ik laat haar wat leuke plekjes van Breda zien en voor ik het weet… vliegt de tijd en gaan we allebei weer terug naar huis toe. MAAR er komt een leuke vlog aan van ons op haar kanaal, zodra deze online is, hoor je het!

Laatste zangles

Dinsdag 13 juni
Vandaag ga ik eventjes niet werken, ik houd me even bezig met andere zaken in huis. In de avond ga ik eten bij mijn moeder – gezellig – en daarna naar mijn laatste zangles. Volgende week hebben we generale repetitie en dan is het echt voorbij. Het was leuk om in een koor te zingen en al helemaal om liedjes van The Sound of Music te mogen zingen.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 5

DIARY 2017 Week 24 Google Training

Eventjes niets

Woensdag 14 juni
Even ademhalen… vanavond heb ik niets gepland staan. Manlief en ik eten samen (unicum) en hebben een avondje met zijn tweetjes!

Google training van You Are Digital

Donderdag 15 juni
Vandaag ga ik werken en met mijn moeder naar het ziekenhuis voor haar andere heup. De erg leuke dokter herkent ons nog en ze wordt straks ingepland voor de volgende operatie. 2 weken van tevoren wordt ze opgeroepen. Ik ben benieuwd wanneer dat gaat gebeuren… Als ik thuis kom, komt mijn collega N. langs, waarmee ik een frietje ga halen. Dan komt M. ons ophalen en rijden we naar Oosterhout voor een training over vindbaarheid van je website. Zowel voor mijn werk als voor mij privé is dit een handige training. Bij aankomst blijken wij de eersten te zijn dus nemen we een drankje op het terras van Landgoed Bergvliet.

Google training Oosterhout You Are Digital

Veel zaken wist ik al, maar de toepasbaarheid voor mijn werk is zeer hoog. Helaas wordt er nog niet veel mee gedaan en ik hoop dat hier meer ruimte voor gaat komen. Erg interessante zaken besproken op deze training die behoorlijk kortdag ingepland was. Al met al was het zeker geen verloren tijd!

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 46 - Icekarten in Rucphen

Naar de 0penlucht bioscoop en afdansers aanmoedigen

Vrijdag 16 juni
Ik mag vandaag mijn nichtje meenemen naar de oplucht bioscoop! Ze is nog nooit naar de bioscoop geweest en zegt: “Ik ben een beetje nerveus”. Wat een schatje <3 We hebben samen veel lol en tante kan haar lekker verwennen met een ijsje en een suikerspin (ze gaat immers maar af en toe met tante op stap). In de avond gaan hubby en ik onze groepsgenoten aanmoedigen met afdansen. Prachtige cijfers zijn er behaald, waarvan veel negens!

Just Dance Outdoor 2017

Zaterdag 17 juni
Vandaag staat in het teken van het outdoor festival Just Dance Outdoor. Met veel muziek uit de jaren 90 en vooral veel lol met vrienden hebben. We hebben aan het einde van het feest zwarte voeten van het opwaaiende stof en spierpijn van het dansen en het hakken. Er hing een gezellige sfeer, mijn idee van Xander de Buisonjé heb ik volledig moeten bijspijkeren (wat een leuke vent!) en we hebben als gekken staan springen met de Snollebollekes. Oh ja, niet te vergeten: Schoonzus en ik hebben weer een liedje gezongen in de karaokebar 🙂 9 to 5 van Dolly!

In de nacht blijven lieve vriendinnetje K. en M. slapen, die net van een concert uit 013 af komen. We doen nog een drankje voor het slapen gaan – gezellig!

Mama helpen

Zondag 18 juni
En vandaag is het Vaderdag! We staan met de bups op, hebben ontbijt gehad in de achtertuin. En toen zwaaide ik iedereen uit: K. en M. gaan weer terug naar huis toe. En hubby gaat meerennen in een obstacle run in Nijmegen. Ik had bedacht dat ik mijn moeder wel kon helpen met het opruimen van de garage tijdens deze dag. Het is wel warm, maar elke keer een doos uit de garage halen en deze doorkijken helpt natuurlijk ook al een hoop.

LEES OOK  PDS - Deel 11 - Röntgenonderzoek van de dikke darm

Wat ga jij doen deze warme Vaderdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.