DIARY 2017 Week 7 Valentijnsdag 2017

DIARY 2017 – Week 7 – Valentijnsdag 2017

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week ging ik wandelen in de vroege voorjaarszon, werd ik verrast met Valentijn tijdens deze Valentijnsdag 2017, kreeg ik visite van een vriendin van de middelbare school en ging ik op carnavalsavontuur.

Poldark

Maandag 13 februari
Ik ben extra vroeg bij mijn moeder en de hele ochtend heeft in het teken gestaan van poetsen. Gelukkig ook nog wel iets anders leuks: Ik heb Poldark gekeken. Wist ik veel dat ik die gewoon via uitzending gemist kon kijken met ons abonnement!

Happy Valentine’s Day to the sweetest guy I know! Thank you for being my motivator, anchor and funniest husband ❤

Een bericht gedeeld door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Valentijnsdag 2017

Dinsdag 14 februari
Vroeg uit de veren. Het is Valentijnsdag 2017! Ik sta op om voor mijn man ontbijt te maken. Dat betekent dat ik al om 6 uur in de ochtend wakker was. Maar het verrassen is gelukt. Ik geef hem een zelfgemaakt ontbijtje en een leuke kaart. Ik krijg van hem een superleuke kaart en een enorme doos bonbons. Lekker! Valentijnsdag 2017 off to a great start. Ieder jaar proberen we elkaar toch een mooi kaartje te geven. En soms krijg ik dus iets meer dan een kaartje.

DIARY 2017 Week 7 Valentijnsdag 2017

Het bos in

Nadat hij richting werk vertrekt wil ik eigenlijk verder slapen, maar al snel kom ik tot de conclusie dat ik nu eenmaal al wakker ben. De zon schijnt en ik heb juist zin om nog iets te doen. Dus ga ik vroeg in de middag met mijn moeder wandelen in het bos. Het is zulk heerlijk weer! We wandelen in een grote boog, ik sta nog op een grote boom en we sluiten af met een drankje. Buiten in de zon. Echte levensgenieters.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 46 - Decemberinkopen en turbulentie

Ook word ik enorm verrast door een vriendin van mij. Ze heeft een prachtige bos bloemen laten bezorgen, met een beer. Zo mooi en zo lief. Ik ben er stil van. Op dit moment staat het boeket nog fier overeind!

KA-POT

Woensdag 15 februari
Vandaag is het keihard doorwerken op kantoor, want morgen gaat de inschrijving voor de English Summer Schools open. Het is zo’n drukke dag, dat ik geen tijd heb om met pauze te gaan. Ik ben dan ook helemaal KA-POT als ik thuis kom. Ik wil helemaal niets meer doen. Wat overeen komt met hoe ik me de afgelopen tijd voel: Moe, ziekjes… dus liever niets doen want dat voelt lekkerder.

A beautiful bouquet I got from a dear friend of far away. 💕 #oceanscantkeepusapart #friendswithoutborders

Een bericht gedeeld door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Sistermans

Donderdag 16 februari
De inschrijving is geopend! Spannend! We hebben een teammeeting vandaag en dat is zowaar een iets levendigere meeting dan anders. Er wordt meer het gesprek met elkaar aangegaan dan dat we naar 1 persoon moeten luisteren. Vervolgens gaan we altijd samen lunchen. Tijdens de lunch gaat het vaak ook nog over het werk, maar omdat we verder geen vrij meer krijgen om naar buiten te gaan bijvoorbeeld, vraag ik of we het over iets anders kunnen hebben dan werk tijdens de 30 minuten die ons gegeven zijn. En iedereen kletst er gezellig op los over vakanties en andere zaken. Heel verfrissend!

Uit eten

Als manlief thuis komt vertrekken we richting Restaurant Sistermans om daar te genieten van een diner. Ik heb de eendenborst en hert. En we delen het toetje. Zo gezellig! We kletsen over heel veel zaken en ik heb mijn telefoon niet mee. Ook wel eens fijn om telefoonloos in een restaurant te zitten. Dus nee, geen foto’s van het eten helaas. Ik kan je alleen wel vertellen dat het lekker was! Thuisgekomen kijk ik aflevering 2 van Legion.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 15

Middelbare school

Vrijdag 17 februari
Ik ben vandaag heel vroeg wakker en besluit vroeg te beginnen. Ik zit als eerste op kantoor en heb het zo druk dat ik zelfs nog over werk. Vandaag komt mijn vriendin N. op visite met haar man. Ik ken haar al sinds de middelbare school en het is een echte kletskont. Ze komen tijdens de lunch aan en we praten met zijn vieren aan één stuk tot half 8 ’s avonds. Wat een geluk als je zo’n vriendschap hebt.

Pannenkoeken

Zaterdag 18 februari
Zo. Nog een stukje zieker dan de afgelopen dagen. Maar het is niet heel erg om even een stapje terug te doen. We doen het daarom de hele dag rustig aan. Echt alles gaat op het gemakje. De zon schijnt en ik ga nog even in de achtertuin zitten met hubby. Zitten we lekker te kletsen in de zon, tegen het warme muurtje aan. Heerlijk zeg, die voorjaarszon. Van mij mogen er wel meer van zulke dagen komen! In de avond gaan we met mijn familie eten bij de pannenkoekencarroussel.

Schoonzus en ik. #ready #carnaval2017 #carnaval

Een bericht gedeeld door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

In den Paplepel

Zondag 19 februari
En vandaag had ik afgesproken met mijn vriendin N. en haar zoontje. Ze zouden langs komen vanuit Eindhoven maar gisteren liet ze al weten dat het niet zo lekker gaat met de kleine die met ontstoken ogen rond liep. Vandaag laat ze dan toch weten dat ze beter een ander keertje kan komen. En dat lijkt mij ook niet zo’n gek idee eigenlijk. Het schiet niets op als het ventje ziek is. Dus in plaats van visite ga ik met schoonzus en nichtje naar Parrotia. Ze hebben het bal voor hele kleintjes om alvast in de carnavalssfeer te komen. Volgende week is het dan zo ver!

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 8 - Carnaval 2017

Chillen…

Ik merk al wel snel dat ik me toch niet zo heel goed voel. Dus bij thuiskomst trek ik direct mijn chill outfit aan en lig ik in bed met een kruik. Morgen ga ik naar een concert dus ik hoop van harte dat ik me morgen een stuk beter voel. Ik kan alleen maar hopen…!

Afgelopen week zette ik weer een nieuwe video online, om duidelijk te maken waar mijn YT kanaal over gaat. Feedback is altijd welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.