DIARY 2017 Week 21 Purcon 3

DIARY 2017 – Week 21 – Purcon 3

In mijn wekelijkse diary krijg je een inkijk in mijn leven. We zitten alweer in week 21, de week waarin ik naar Purcon 3 in Düsseldorf ging. Purcon is een Supernatural conventie, maar daar ging ik niet heen voordat ik de volgende dingen deed:

DIARY 2017 Week 21 Purcon 3

Beklemde zenuw

Maandag 22 mei
Ik heb geen gevoel meer in mijn tenen, dus maak ik een afspraak met mijn dokter. In de ochtend moet ik ook nog werken, omdat veel nog niet gedaan was en de deadline scherp is. Helaas is er niet voldoende voor mij aangeleverd en kom ik een beetje voor jan met de korte achternaam naar kantoor. Ik kan wel wat doen, maar niet alles… De dokter zegt dat ik mijn tenen niet meer voel vanwege de val van de trap en het niets te maken heeft met mijn stuitje. Waarschijnlijk is het een trauma en zal ik binnenkort weer langzaam gevoel terug krijgen. Een zenuw zal bekneld geraakt zijn en ik krijg vanzelf weer gevoel terug. Dat hoop ik dan maar.

Cosmopolitan waterijsje

Dinsdag 23 mei
Deze dag blijf ik thuis en haal ik wat onkruid uit de tuin. Ook neem ik mijn nieuwe video op in de achtertuin en eet ik een lekker Cosmopolitan waterijsje. Je moet jezelf af en toe even verwennen! De rest van de dag lig ik op mijn buik. In de avond ga ik naar zangles. Ze zien mij lopen met mijn donut en voor ik het weet hoor ik weer horrorverhalen. “Het komt nooit meer goed” Vast goed bedoeld, maar ik word er niet vrolijk van. Ik zie vanzelf wel of het ooit nog goed komt met mijn stuitje.

Work your ass off

Woensdag 24 mei
Een heel drukke dag vandaag, want vandaag moet ik ALLES af krijgen voor volgende week wanneer er 2 grote projecten zullen plaatsvinden. Het zorgt voor de nodige stress en ik werk me werkelijk 10x in de rondte. Zo veel werk dat ik in de avond nog een dikke 2 uur overwerk vanuit huis om andere zaken te regelen. Had ik dit maandag allemaal maar kunnen doen… Als manlief thuiskomt gaan we een frietje halen (want ik heb geen tijd gehad om een maaltijd te maken) en meteen door naar de stad om Ajax te kijken. Samen met mijn schoonzus en wat vrienden hebben we een leuke avond, maar blijkt de wedstrijd niet zo heel boeiend.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 13

Hemelvaart – Op adem komen

Donderdag 25 mei
Hemelvaart! Dus een vrije dag! En wat een heerlijk weer!! Ik pak vandaag mijn koffer in voor de conventie waar ik naartoe ga. Ik maak mijn camera leeg en zet de meeste zaken klaar voor vertrek. Ook lig ik nog een beetje in de tuin, lak mijn teennagels paars met glitters en mijn nagels lichtblauw. In de avond neemt hubby mijn moeder en mij mee uit eten.

Rob Benedict concert

Vrijdag 26 mei
It is on! C. en S. komen naar Roosendaal toe en dan vertrekken we naar Düsseldorf. Manlief vertrekt vandaag ook, maar gaat naar Frankrijk toe om mijn neef J-Y te feliciteren met zijn 50e verjaardag en dat onder het genot van gezellige familie en heerlijk eten.

Supernatural

Een weekend lang vrienden zien, spreken EN een gedeelte van de Supernatural cast zien. Ik heb geen photo ops van tevoren gekocht, dus ik kan me volledig richten op de panels. In eerste instantie rijd ik een klein beetje verkeerd maar al snel hebben we alles gevonden, zet ik de meiden af bij het hotel en ga ik naar mijn AirBNB. Een heel aardige dame van het appartement doet de deur open en legt me alles uit. Het appartement is supergaaf! Wel klein, maar echt groot genoeg voor mij alleen. Ik heb een eigen keuken, een eigen badkamer, een eigen ingang, een terrasje. Alweer ben ik helemaal blij. Ik ga daarna naar het hotel om me te registreren en vervolgens betaal ik C. terug voor het concert ticket. In de avond sta ik daarom meteen in de zaal voor het concert van Rob Benedict. Me = happy.

Supernatural conventie

Zaterdag 27 mei
De dag begint helaas een beetje moeizaam, want ik krijg bijna geen hap door mijn keel. Ik heb een heerlijk ontbijt gekregen, maar het duurt even voor ik het werkelijk kan eten. Ik peuzel het lekker op in de zon op mijn terrasje. Als ik bij de conventie aan kom, kan ik naast mijn vriendin I. zitten en begint het spektakel. Een hele dag met back-to-back panels. Ik ben kapot! Ik eet samen met onze groep in een burgertent, waar ik probeer te kiezen voor de gezonde variant. Mijn lowcarb vegetable menu druipt alleen van het vet, dat is jammer. Ik heb pijn aan mijn kont en na het eten gaan we terug naar het hotel.

LEES OOK  PDS - Deel 12 - Colonoscopie

Karaoke

Alles is alleen een beetje uitgelopen, dus we vertrekken naar de kamer van I. waar we praten over onze fandom en over fan zijn van andere dingen (POLDARK!!!) De avond sluiten we af met de karaoke party, waarbij C., S. en ik helemaal uit ons dak gaan. Als ik meezing met Eye of the Tiger, krijg ik ineens een microfoon voor mijn neus en blijkt MATT naast me te staan (me = shock & awe) Dat zal ik later nog even verder uitleggen. Ik kom uiteindelijk rond een uurtje of half 2 of 2 uur terug op de kamer.

Oh, what a night

Zondag 28 mei
Heeeeeel slechte nacht gehad. Van de prikkels, mijn moeie kont en het vette eten. Mijn maag is compleet overstuur en dat samen met mijn PDS zorgt ervoor dat ik een innige relatie met de wcpot heb in de vroege, vroege ochtend. Als mijn buik eindelijk wat gekalmeerd is, val ik in slaap en gaat mijn wekker 5 minuten later. CRAP.

Purcon 3

De conventie hoef ik niet heel erg vroeg te zijn, dus dat is mooi en zo kan ik het een beetje op mijn gemak doen. Bij aankomst koop ik direct een photo op voor Kim en Briana en daarna loop ik mee naar de photo op voor mijn vriendin I. Ik volg daarna en ik ben enooooooooooorm blij met het resultaat. De dag verloopt vlotjes, met mogelijkheden om af en toe buiten te zitten. De handtekeningensessie loopt niet zo soepel en met lichte paniek en stress worden er dingen gedaan. Ook daarover vertel ik een andere keer meer. Hoe dan ook ben ik superblij met mijn weekend weg. Als het afgelopen is, is het altijd een beetje bittersweet. Het was een mooi weekend, maar nu is het gedaan. Echte piekmomenten. En zo voorbij. Dag Purcon!

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.