DIARY – Sunday Special – Week 26

Goed, vandaag zitten we alweer in week 26. De zomer is officieel gestart (ze zeggen dat hij eraan komt) en ik neem jullie weer een weekje mee in mijn leven. Deze keer gaat het over kittens, visitekaartjes, USA, facetime en een bloggersevent. Welcome to my diary!

Snapchat

Maandag 22 juni
Goed, vandaag heb ik er flink de p in. Want: Het regent echt de HE-LE dag en na een vakantie vol zonneschijn is dit de meest crappy thuiskomst die je maar kan bedenken. Ik zou willen dat de zon een beetje scheen of in ieder geval dat het droog zou zijn. Wel een leuke verrassing: Kittens in de achtertuin! Dat vind ik zo leuk dat ik ze meteen Snap op Snapchat. Dit is toch te schattig? (Zie hieronder) En mijn blog van afgelopen week is online gekomen, check out my diary!

 

Visitekaartjes

Dinsdag 23 juni
Een halve ochtend werk ik aan mijn visitekaartjes. Ik baal van de Hema want die site is offline, terwijl zij juist een superservice hebben door de kaartjes binnen een werkdag al klaar te hebben. Dat wil ik! Het lukt niet, het lukt niet, het lukt niet. Why, Hema!? Bovendien heb ik 40 foto’s gemaakt om één geschikte te vinden voor op mijn visitekaartje. Vanwege de zelfontspanner die niet meewerkt heb ik uiteindelijk ervoor gekozen om een selfie te gebruiken.
Als ik stage loop bij M. heb ik wel een super productieve dag en dat maakt me enorm happy! Als ik klaar ben check ik nog even snel de Hema site bij hem en het blijkt dat hij het gewoon weer doet. Ik kan mijn visitekaartjes bestellen, hoera! Verder leggen we de tickets vast, want dit najaar gaan wij naar… de USA! Daar heb ik immens veel zin in. Wat een prachtige afsluiting van de dag.

LEES OOK  Dag december (2019), welkom januari 2020

Den Haag

Woensdag 24 juni
Een heel vage dag op kantoor: Vanaf 13:00 uur ligt het hele netwerk eruit. Blijkbaar heeft Ziggo problemen dus kunnen we niks meer doen. De rest van de middag gaan we maar examens nakijken. Ik baal enorm, want mijn dag begon niet zo goed met niet afgewerkte opdrachten in mijn afwezigheid, niet gelezen emails in mijn afwezigheid en ondanks al mijn mails en uitleggen zijn materialen aan de andere kant van het land beland. Ik moet over een week alle materialen klaar hebben voor een groot project en nu kan ik niks vanwege internet. Zo jammer! Ik haal mijn schouders maar op en ga ander werk doen om een collega uit de brand te helpen. Het superpositieve van vandaag is dat er weer een blog online is gekomen: 15 gedachten in de Gard, over mijn vakantie van laatst in Frankrijk. Na het werk rijd ik door naar Den Haag en leer ik Kyo kennen, het zoontje van vrienden van ons. Als ik aan kom krijg ik de kleine meteen in mijn armen, wat een mooi ventje! We blijven mee-eten (wat heul lekker is) en ik speel met hun oudste. Die is helemaal into ‘pink’ en vind meisjes geweldig, bof ik even. My lover komt er wat minder goed vanaf, maar aan het einde van de avond geeft ze hem toch ook wel graag een kusje.

Call from Canada

Donderdag 25 juni
Een efficiënte dag met heel veel werk en heel veel uitzoeken. Daar ben ik wel blij mee, dat ik vandaag geen tijd weg gooi. Na het werk heb ik nog wat mails te beantwoorden, berichten in te plannen voor de vereniging waar ik vrijwilligerswerk voor doe en kook ik pasta met een glas rode wijn in de hand. Hierdoor voelt het al bijna als weekend! Ik ga erna naar ons theemutsenclubje en we kletsen – onder het genot van thee – over vakantie, spinnen, de puberteit en de Tweede Wereldoorlog. Heel divers! Als ik terug naar huis toe fiets, pak ik mijn telefoon om op de weg terug eventueel een liedje aan te zetten en ineens zie ik dat mijn lieve vriendin Ä uit Canada belt!!! Om precies te zijn, we zijn aan het facetimen. Ik ben helemaal over the moon zo blij. We kletsen nog 45 min over haar architect, ze laat me haar kleine jongen zien en we hebben het over het leven. Rond 1 uur kruip ik naast mijn man om in een diepe slaap te vallen.

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 17

Bloggers issues

Vrijdag 26 juni
Mijn hemel wat is het moeilijk om mijn bed uit te komen. Je kan wel merken dat ik maar kort heb geslapen. Ik ben desondanks op tijd op mijn werk en heb weer een productieve dag. Ik werk weer naar een project toe, voordat de zomervakanties beginnen is dit best veel werk. Mijn blog is online gekomen en heet 15 gedachten bij thuiskomst, en dat waren ook echt de gedachten die ik had toen ik weer thuis kwam van vakantie. Hebben jullie dat ook wel eens? Als je hem nog niet gelezen hebt, ga er dan zeker even een kijkje nemen. De lunch nuttig ik vandaag met mijn collega N. en we gaan lekker uit eten bij Captain’s Cook. Ik heb een fijne club sandwich met gravad lax en we kletsen niet over ons gewone werk, maar over onze interesse in bloggen. Wat willen we? Hoe gaan we dat bereiken? Waar moeten we ons op focussen? Het is allemaal best moeilijk.

diary Moderne Hippies workshopWorkshop Moderne Hippies

Zaterdag 27 juni
Highlight van de week dames en heren! Ik ga naar Amsterdam voor de workshop van Zoë van Moderne Hippies. Dit is een superleuke get together met andere bloggers. Marte vertelt over zichzelf en hoe zij is begonnen, zij is hierin erg open, eerlijk en verfrissend. Erna gaf zij tips; daar zitten best nog wat dingen tussen die ik nog niet wist, maar de grote lijnen kende ik wel. Desondanks vind ik het handig om dit nog eens door te nemen – aangezien ik pas ben overgestapt naar een andere site, een ander systeem, en alles weer opnieuw moet uitvinden. Daarna krijgen we een case en halen we in een groepje mijn blog door de mangel. Ze mogen 10 verbeterpunten voor mij opschrijven. Ik vind dit aan de ene kant doodeng, maar aan de andere kant wil ik het heel graag: Elke vorm van feedback is handig en zo kan ik mijn blog alleen maar verbeteren. Wat er uit is gekomen? Laten we het er op houden dat er werk aan de winkel is, ik kan de komende tijd lekker aan de slag met alle feedback die ik heb gekregen. Superfijn! Daarna gaan we door naar een andere ruimte van Wicked Grounds. Het bruist van de energie en gezelligheid; het is zo fijn om van gedachten te wisselen met andere bloggers of bloggers to be! Het was enorm leuk om dit mee te maken en ik heb er nu al waardevolle contacten aan overgehouden. Een echte aanrader om Zoë haar workshops dus eens bij te wonen. Thanks Zoë, you are the best!

LEES OOK  Diary : Sunday Special - Week 43

Halve Marathon van Roosendaal

Zondag 28 juni
Vandaag is de Halve Marathon van Roosendaal dus ik zal zeker aan de kant heel hard en enthousiast mensen gaan aanmoedigen.

Wat ga jij allemaal nog doen vandaag?

2 reacties

  • Sheelagh

    Die workshop van Marte klinkt leuk! Heftig, die feedback lijkt me. Je blog is toch een beetje je kindje! Verbetering is altijd goed natuurlijk, maar het moet wel goed blijven voelen…

    • Nancy

      Dat ben ik helemaal met je eens (alles!). Het is inderdaad ergens moeilijk, maar omdat het gelukkig opbouwende kritiek was, kon ik er zeker wel wat mee. Ik ga alleen de wijzigingen doorvoeren waar ik mij goed bij voel, maar ik moet zeggen dat ze rake punten hadden. Ik ben al begonnen met het een en ander aan te passen en ik heb nog wat contact met mijn hosting partij. We zullen zien hoe het afloopt! Nu ik ben overgestapt naar WordPress merk ik al wel dat ik er even in moet komen. Het is allemaal anders en ik weet nog niet precies hoe het werkt… Zo kon ik voorheen heel veel dingen zelf aanpassen, maar dat is nu bijvoorbeeld niet mogelijk omdat het niet in mijn thema past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.