diary lille

DIARY – Sunday Special – Week 27

Bonjour! Vanuit Frankrijk wens ik jullie een heel fijne zondag toe. En wat is de zondag zonder een diary online te lezen van mij? We zitten alweer in week 27, welkom bij deze Sunday Special!

diary sunday special week 27 havermout

Ziekenhuis

Maandag 29 juni
Ik begin de dag met een lekker havermout ontbijtje. Deze dag staat in het teken van mijn moeder: We gaan naar het ziekenhuis toe om haar operatie te bespreken. Hoewel dat uiteindelijk niet zo loopt, we kunnen helemaal niet over haar operatie spreken en bovendien wilt ze pas in het najaar geholpen worden. Eigenlijk komen we dus voor jan met de korte achternaam maar we mogen nog naar orthopedie toe. Daar is een heel aardige assistente die meer kan uitleggen over de operatie. Mama stelt die operatie voorlopig nog wel even uit. Daarna zie ik mijn nichtje weer, dat vraagt om geknuffel en gedans. Voordat ik vertrek moet er natuurlijk nog wel gedanst worden op Dikkerdje Dap en we rennen gillend om de tafel heen. We hebben iets nieuws ontdekt!

DIARY sunday special week 27 video shoot goodiebag

Video shoot

Dinsdag 30 juni
Vandaag schiet ik een video van de goodiebag die ik heb gekregen op de workshop van Moderne Hippies. Dat doe ik buiten want het is lekker warm. De zomer is nu echt begonnen, hoera! In de middag ga ik werken voor mijn tweede baas.

diary sunday special week 27 grevelingenmeer

Grevelingenmeer

Woensdag 1 juli
Na het werk ga ik direct door naar het Grevelingenmeer om aan de plas in het water te liggen. Het is veel werk, werk geweest de laatste tijd. Er was amper tijd voor leuke dingen. Dus dat moment is nu! Eternal summer!!! We springen in het water, proberen foto’s met de onderwatercamera te maken, liggen in de zon en praten over relaties en proberen nog wat yogaposes uit. Bedankt T. want het was een supergoed idee. T. houdt niet zo van de spotlight dus heb ik haar even niet op de foto on the blog staan. Hier sta ik op de foto met mijn BFF (T’s zusje).

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 5 - Alleen op Zondag

Rotterdam

Donderdag 2 juli
Weer een volle werkdag, ik ga ook nog materiaal naar een school in Rotterdam brengen dus ik besteed mijn dag ten volle! Thuis is het zo heet dat ik niet meer kan bewegen, ik wil niet te veel doen. Als mijn man in de avond thuis komt blijkt hij nog thuis te moeten werken omdat hij een deadline morgenvroeg heeft. Terwijl hij aan het werk is, ruim ik de voorraadkast op. Niet spannend, wel nodig. Bovendien zie ik mijzelf niet meer doen – het is ongeveer 28 graden in de woonkamer en boven is dat dus nog warmer.

 diary sunday special week 27 witte wijn lille novotel

Lille

Vrijdag 3 juli
Onze internetprovider heeft een storing waardoor ik meer aan de telefoon hang met de provider en probeer een internetconnectie te maken dan dat ik kan werken. Dat is best vervelend want vanwege allerlei lastminute changes ben ik vooral bezig geweest met een zomerschool voor te bereiden en is er een offerte bij ingeschoten. Die kan ik maar voor de helft maken vandaag en daar baal ik enorm van. Na het weekend kan ik hem daardoor pas versturen… Ik drink nog een drankje op het terras met collega’s (erg gezellig) en daarna ga ik naar huis toe: Ik pak mijn tas in en vertrek naar Lille met mijn man. Dit kreeg hij nog voor zijn verjaardag – jaaaaaren geleden – en we hebben er super veel zin in. Helaas staan we bij Antwerpen al een uur in de file, daarna hebben we regelmatig nog wat problemen maar we staan in ieder geval niet stil. Wel bij aankomst in Lille, dus ga ik er snel vanaf en rijden we door de stad naar het hotel toe. Ik heb kramp in mijn benen van het langzaam optrekken de hele reis. We hebben er twee keer zo lang over gedaan als anders (Lille is eigenlijk heel dichtbij), dus ik ben kapot! We checken in het Novotel en daar ben ik wederom zeer tevreden over. Op de dag van aankomst hebben we er een diner bij zitten en dus gaan we na het inchecken lekker dineren in de buitentuin. Daar drink ik een heerlijk glas koele, droge witte wijn. Daar was ik wel aan toe!

LEES OOK  Bloggers Be Like Tag

diary sunday special week 27 lille

Lille – all day

Zaterdag 4 juli
Rise and shine! Dat moeten we een beetje bijtijds doen vinden we, dan lopen we nog voor de hitte door de stad. Oh Lille, wat ben je toch mooi 🙂 We lopen door de stad, langs de citadelle en bekijken nog wat dieren in de zoo. Laat in de middag komen we even terug in het hotel voor een siësta en om ons op te frissen. Daarna gaan we weer lekker de stad in, voor een heerlijk diner en drankjes.

Uitchecken

Zondag 5 juli
Vandaag moeten we weer uitchecken, maar niet voordat we nog een beetje door de stad gaan lopen. Daarna kunnen we op het gemak terug naar huis rijden. Er is regen voorspeld in Lille, dus we hopen dat we geluk hebben en deze nog even ontlopen.

Wat gaan jullie nog doen vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.