DIARY – Sunday Special – Week 28

Na een weekend in Lille is het wederom wennen om in ‘het ritme’ te komen. De hitte raast nog steeds in het begin door Nederland, maar naarmate mijn diary vordert, hoe meer donkere wolken eraan komen. Gelukkig alleen in het weer, want in mijn leven gaat alles voor de wind! Lees jij mee in mijn 28e diary?

Bloggen

Maandag 6 juli
Nadat we zijn terug gekomen van ons leuke weekend in Lille, mag manlief weer aan de slag en ga ik aan de slag met mijn blog. De tips die ik kreeg op de workshop van Moderne Hippies neem ik ter harte en daarnaast moet ik heel veel mediabestanden aanpassen. Daar ben ik een goede dag mee bezig, maar er zit schot in de zaak! Aan het einde van de dag zie ik licht aan het einde van de tunnel.

diary sunday special week 28 hond

Het hondje die mij gezelschap houdt op mijn 2e werk

Bloggerslife

Dinsdag 7 juli
Vandaag heb ik misschien een nog wel productievere dag dan gisteren. Ik ben druk bezig met mijn blog en schrijf een paar artikelen voor deze week. Ik ga op visite bij mijn moeder, waar mijn nichtje is blijven logeren. Ze vroeg zo lief aan de telefoon naar haar tante. Een bliksembezoek later en de laatste puntjes op de i voor de mediabestanden voor mijn blog en ik ben klaar om te gaan naar M. waar ik ga werken.

Seepje

Woensdag 8 juli
Na een rampzalige nacht waarin ik maar een paar uurtjes heb geslapen, spring ik de ochtend uit bed en probeer wakker te worden onder de douche. Vroeg in de ochtend komt mijn artikel over Seepje online. Heel leuk zoals ze zelf ook reageren op mijn tweet en ze liken mijn Facebook bericht. Ik heb een productieve dag op kantoor en daarnaast spreek ik met mijn collegaatje N. over bloggen. Het is zo leuk om van gedachten te wisselen! Daarna ga ik naar Rotterdam toe, om materiaal bij een school op te halen. Ik kom enorm vermoeid thuis, maar had mezelf beloofd dat ik yoga zou doen. Ook krijg ik nog een zak met kleding afgeleverd van mijn oud-collegaatje D. Niet normaal hoeveel daar in zit!

LEES OOK  Het is niet zo lang geleden - en toch een eeuwigheid terug

Theory of Everything

Donderdag 9 juli
Yes! Eindelijk ga ik na zo lang wachten de film The Theory of Everything zien in de bioscoop. Ik heb daar zo lang naar uit gekeken en ik ga samen met mijn lover. Tussen de middag koop ik enorm leuke stappers van het merk Tom’s. Weten jullie wel dat ik 2 jaar bijna niets gekocht heb?! Dit voelt daarom ook wel een beetje onwennig… Toch ben ik blij met mijn keuze! Ze lopen lekker en zitten goed: me = happy.

Diary Sunday Special week 28 - Terras

Terras

Vrijdag 10 juli
Vandaag komt mijn artikel over Lille online en ga ik na mijn werk met mijn moeder en man lunchen. Erna gaan mijn moeder en ik de stad in. Er zijn een paar schoenen kapot gegaan en ik wil in de stad kijken wat ik (nog meer!) voor andere schoenen zou kunnen vinden. Uiteindelijk loop ik de stad uit met wéér nieuwe sandalen van Tom’s. Ze zijn ook zo schattig! Ook heb ik een boek besteld bij de boekenwinkel, die komt dinsdag aanstaande binnen. Ik kan niet wachten… In de avond ga ik een terrasje pakken met mijn vriendin I. Lekker bijkletsen en vooral flink spuien over wat we denken en vinden. Heerlijk!

diary sunday special week 28 de krom

Fijn uit eten bij Restaurant De Krom in Oud-Alblas

Uit eten

Zaterdag 11 juli
Hoera, de zon schijnt! Wat is het toch fijn als de zon schijnt, alles lijkt een stuk mooier. Hoewel ik lichtelijk geïrriteerd ben over zaken die ik met mijn moeder bespreek probeer ik erna weer goedgemutst te zijn. Ik ga uitgebreid douchen en scrubben en trek erna mijn bikini aan. Daar alleen al word ik een stuk vrolijker van. Manlief en ik spreken nog een en ander door over ons tuinfeest dat we gaan geven, we bekijken en bespreken huizen in Breda en voor we het weten is de halve dag alweer voorbij en gaan we heerlijk uit eten met de familie en tante F. Mjam!

LEES OOK  Doen wat nodig is voor je gezondheid

Amsterdam

Zondag 12 juli
Gisteren was mijn neef jarig en vandaag viert hij dit thuis. Ik breng moeders en broer (en mezelf natuurlijk) die kant op met mijn supersonische Fiat 500 🙂 We gaan de hele middag lekker bij hem zitten en we zijn ook uitgenodigd om te blijven eten, gezellig. Zijn zoontje is bijna een jaar en ik ben ook enorm benieuwd hoe het met die kleine gozer is, lekker spelen met een 1-jarige is natuurlijk stikleuk!

 

Wat zijn jouw plannen voor vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.