DIARY: Sunday Special – Week 29

Welkom bij mijn wekelijkse diary waarin ik je een kijkje in mijn leven geef. Het was ook deze keer géén saaie week. Je merkt echt dat het zomer is, want ik heb superveel leuke dingen te doen! Lees mee in mijn diary van week 29:

Video edit

Maandag 13 juli
Vandaag werk ik thuis aan mijn blog en ga ik in de middag naar mijn moeder om daar in te checken voor mijn werk. Ik moet vandaag een halve dag werken in plaats van aanstaande vrijdag want vrijdag heb ik iets leuks op het programma staan! Thuis werk ik nog verder aan een video die online gaat komen op vrijdag en dit is de eerste keer dat ik een unboxing doe en het professioneel aanpak (door mijn video te bewerken en shit). In de avond ga ik naar de een-na-laatste tapdance les voor de vakantie.

diary sunday special week 29 burger king

Hectiek!

Dinsdag 14 juli
Deze dag is een beetje vreemd in elkaar geflanst. In de ochtend ga ik naar de tandarts, de allerlaatste keer bij tandarts Mertz die ik praktisch mijn hele leven heb. Hij stopt ermee en na een prima behandeling (geen gaatjes, niks!) geven wij hem als dank voor alle jaren professionaliteit en zijn jovialiteit een fles bubbels. Erna gaan mijn moeder en broer terug naar huis maar ik rijd door de polder door naar mijn oude woonplaats en ga daar naar de kapper. Mijn haren worden weer netjes geknipt en ik kan er deze zomer weer even mee door. Hij heeft mijn haar prachtig geföhnd maar twee stappen buiten en het is weer helemaal pluizig. Dat doet mijn haar nu eenmaal. Bij thuiskomst moet ik de GFT bak schoonmaken – ugh. Het is te smerig voor woorden en het moet NU. Dat betekent wel dat ik half in de regen dat ding sta schoon te maken met kokend water en chloor. Als hij dan eenmaal schoon is, ben ik best trots op mijzelf. Zonder kokhalzen heb ik dit smerige werkje gedaan, ik heb gewoon mijn neus dicht gehouden. Ik moet vervolgens door de stromende regen naar de mondhygiëniste en lig daar dan lichtelijk koukleumerig in de stoel de behandeling te ondergaan. Mijn tanden zijn weer superwit en gepolijst, ik ben een happy person. Daarna ga ik mijn man ophalen van het station en rijden we direct door om 7 verschillende huizen te gaan bekijken. We zijn eigenlijk van geen van deze huizen echt onder de indruk – of ze staan in een slechte buurt, of ze zien er superslecht uit, of ze hebben toch niet zo’n mooi uiterlijk of ze staan aan een doorgaande weg of naast een industrieterrein. Om 9 uur ’s avonds gaan we eten bij de Burger King. Dat doe ik echt nooit, maar deze keer smaakt de hamburger me dubbel en dwars.

LEES OOK  DIARY: Sunday Special - Week 31

diary sunday special week 29 van dik hout palm parkies

Van Dik Hout

Woensdag 15 juli
Omdat ik gisteren mijn man van een ander station heb opgehaald en we niet meer zijn teruggereden naar ons station om zijn fiets op te halen, moet hij te voet naar het station of…. ik breng hem gewoon eventjes. Ik kies voor het laatste waardoor ik al om kwart voor 7 mijn bed uit ben. Ik start om 8 uur met werken en het is zo druk en hectisch op kantoor dat ik vergeet dat ik een half uur eerder naar huis had gemogen! Aan het einde van de dag regent het en staat mijn moeder mij bij mijn werk op te wachten – gezellig. In de fietsenstalling staan we te schuilen voor de regen en nemen we de dag door. Bij thuiskomst wil ik het liefst alleen maar op de bank liggen en niks doen. Toch trek ik mezelf uit de bank en ga ik koken en erna zelfs nog naar het eerste zomerconcert van dit jaar. Van Dik Hout speelt en de mensen die mij volgen op Snapchat hebben dat gemerkt 🙂 Als je me wilt volgen: Check dan mrsstilletto.
Het is een fijne avond en manlief komt zelfs ook nog even kijken. Samen met zijn vrienden en mijn vrienden en moeder hebben we een top eerste zomerconcertavond.

diary sunday special week 29 #fromwhereistand

#fromwhereistand

Jurassic World

Donderdag 16 juli
Vandaag werk ik bijna de hele dag aan een overdracht met mijn collega. De zon begint langzaam te schijnen en ik word langzaam een beetje suf. Gelukkig ga ik er in mijn veel te late pauze op uit om een rondje te lopen en maak ik een fotootje #fromwhereistand In de avond ga ik naar de bioscoop met mijn broer en moeder. Jurassic World!! Ik vind het een te gekke film maar ik was dan ook 20 jaar geleden ook helemaal weg van deze film. Gewoon spanning en sensatie, niet te veel denken maar gewoon kijken.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 21 - Purcon 3

DIARY sunday special week 29

Blokarten?

Vrijdag 17 juli
Superspannend, want vandaag komt mijn eerste (blog)video online. Het is een unboxing van de goodiebag van de Workshop van Zoë van Moderne Hippies in samenwerking met AdFactor. Eigenlijk had ik mijn YouTube kanaal al eeuwen. Ik begon al in 2007/2008 met het maken van filmpjes maar deed dit toen in het Engels en dat ging vooral over make-up. Die video’s heb ik al een tijdje geleden beschermd, want dat zijn nu toch lichtelijk gênante video’s, vind ik. Andere video’s vind je nog wel op mijn YouTube channel zoals mijn dansoptredens met Dynamo-Roosendaal. Maar ik kan er niet te lang over nadenken hoe mijn nieuwste video wordt onthaald want… Wat ik nu toch voor een bijzonder uitje heb vandaag dat ik er mijn werkdag voor moest verzetten? Ik ga blokarten! Wij moeten om 10 uur op het strand zijn en als we er aankomen blijkt er storm op komst te zijn waardoor het te hard waait om te leren blokarten. Jammer… we drinken maar een drankje en maken een wandelingetje over het strand erna om de reis niet voor niets te laten zijn. Het waait inderdaad behoorlijk hard en uiteindelijk komt er ook mist aangerold. Later op de dag kunnen we ook niet blokarten, vanwege het tij en tot 8 uur in de avond willen we zelf niet wachten (en dan de mogelijkheid om weer teleur gesteld te worden). Dus zijn met de lunch alweer terug in ons stadje, gaan we lekker uit lunchen en daarna genieten we van de zon in de achtertuin. Later op de avond proberen we een cocktailtje uit en die smaakt lekker! 🙂

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 1 - Wie Is De Mol 2018

High Tea

Zaterdag 18 juli
Vandaag ga ik naar een heerlijke High Tea met mijn vriendinnen in Leerdam. Dit kreeg ik nog voor mijn verjaardag van N. en we hebben een heel fijne dag in een leuk tentje met een diepe achtertuin. Ik breng de rest naar huis en blijf eten bij mijn broer en schoonzus en aansluitend rijd ik door naar mijn schoonouders want die vieren hun verjaardag. Mijn hubby is er niet bij aanwezig want hij is naar een vrijgezellenfeest.

Opruimen

Zondag 19 juli
Rust in de tent jongens. Vandaag staat in het teken van bijtanken en het huis en de tuin in fatsoenlijke staat brengen voor een feest van volgende week. Aan de tuin zal ik niet echt toekomen want het is enorm aan het regenen deze ochtend, maar in ieder geval heb ik tijd om het huis op te ruimen. Met logeetjes moet het natuurlijk wel begaanbaar zijn volgend weekend!

 

Wat ga jij allemaal nog doen deze zondag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.