Solar weekend

DIARY: Sunday Special – Week 31

Deze week verschoof mijn werkweek en ging ik op stap en naar een festival, lees jij mee in mijn diary van week 31?

Extended kater

Maandag 27 juli
Het is allejezus moeilijk om mijn bed uit te komen deze ochtend. Ik moet naar het werk maar ik ben nog ka-pot van ons beste gecancelde feestje ooit. Hoe dan ook krijg ik het toch voor elkaar om een hele dag op kantoor door te brengen. Wat zeg ik? Ik heb het nog best druk! Ook is deze dag mijn artikel online gekomen over mijn Summer To Do List, waarbij ik weer één ding van mijn lijstje kan strepen. Vanavond geen tapdance dus zodra ik bij mijn moeder binnen kom, ga ik op de bank liggen. Mijn nichtje is de enige die nog een beetje zichzelf is, de rest heeft een extended kater lijkt het wel van mijn diary verhaal van afgelopen weekend.

diary sunday special week 31 Breda Palm Parkies

Breda

Dinsdag 28 juli
Tweede volle werkdag op kantoor, gisteren heb ik de hele middag gewerkt aan de website, tot ik er vierkante ogen van had. Vandaag ga ik aan de slag met mijn eigen werk en dat van mijn collega waarvan ik het werk overneem tijdens haar vakantie. In de avond heb ik afgesproken met A. en gaan we naar Palm Parkies in Breda. Snapchat verwittig ik er ook even van en we krijgen zelfs een zonnebril en fietslampjes. Oh en overdag at ik ook een lekker taartje want mijn collega was jarig geweest!

diary sunday special week 31 taart

24 Kitchen

Woensdag 29 juli
Een halve dag op de planning maar eigenlijk werk ik veel langer dan dat. Ik had nog meer te doen op kantoor dan ik van tevoren gepland had. Uiteindelijk ben ik om half 3 de deur uit. Waarmee ik dus een goede 6 uur gewerkt heb vandaag. Bij thuiskomst ga ik aan de slag met allerlei laatste klusjes die gedaan moeten worden. Ik ben alleen verschrikkelijk moe en ga uiteindelijk languit op de bank liggen om 24 Kitchen te kijken en aansluitend Modern Family. Wat is er toch in hemelsnaam met mij aan de hand? (Nee, ik ben niet zwanger)

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 38 - Van San Antonio naar El Paso

#Bloggerslife

Donderdag 30 juli
Vandaag is dan mijn vrije dag, maar die is gevuld met allerlei vaste klusjes zoals de boodschappen en spullen inpakken voor morgen. Ik werk ook nog aan mijn blog, want ja…. #bloggerslife! Ik vind het heerlijk om aan mijn blog te werken en stukken te schrijven. Ik zou alleen nog wat meer mijn best moeten doen op de fotografie. Ik ben best een aardige fotograaf als ik op reis ben (ik heb nooit foto’s van mijzelf als ik terug kom – mijn man is géén fotograaf namelijk) maar voor mijn blog wilt het wel eens het ondergeschoven kindje zijn. Want het schrijven is toch wel mijn grootste passie en video’s maken dan haha. Dat is toch wel zo leuk 🙂
In de middag ga ik naar Balleland met mijn nichtje. Even snapchatten en een paar foto’s van dat vrolijke snuitje maken. Ze is zo happy 🙂

Solar Festival

Vrijdag 31 juli
We vertrekken naar Solar!!! Ik ben al een tijdje niet meer naar een festival geweest en dit festival stond al jaren op mijn verlanglijstje. Toen ik voor mijn verjaardag een kaartje kreeg voor een festival naar keuze kon ik het niet laten om te vragen of we naar Solar konden gaan. Een weekend lang met zijn tweetjes, genieten van kunst en muziek. Dansjes en drankjes. En gewoon lol hebben met elkaar, want dat lukt ons altijd pri-ma! Het inpakken gaat best goed, maar het parkeren is volgens mij een drama en we moeten daarna met een pendelbus naar de camping toe. Ik hoop van harte dat we alles in één keer mee krijgen.

LEES OOK  DIARY: Sunday Special - Week 36

diary sunday special week 31 solar katoenen bruiloft

Katoenen bruiloft

Zaterdag 1 augustus
Ja lieve mensen, vandaag zijn we 1 jaar getrouwd. Daarom is het extra leuk dat we zo een bijzonder weekend weg vieren met zijn tweetjes. We hebben ons katoenen huwelijk behaald en dat betekent… feestje! Wat ben ik toch een bofkont om zo’n leuke vent te zijn getrouwd. Links zie je ons precies 1 jaar geleden en rechts ons vandaag! We zitten lekker te chillen op Solar voordat we weer richting Techno tent vertrekken. En natuurlijk eet ik met dit heerlijke weer een lekker Raket ijsje.

DIARY: Sunday Special - Week 31

Bye, Solar

Zondag 2 augustus
Vandaag zijn we nog een hele dag op het festival en komen in de avond weer thuis. Hierboven zie je mij nog even bijkomen in de ochtendzon. Het tentje is alweer ingepakt en zo kunnen we ongestoord genieten van het festival. Foto’s uploaden naar mijn blog is een beetje moeilijk gebleken maar ik beloof later nog zeker een paar leuke foto’s online te zetten. (Update: Wat inmiddels gedaan is!)

 

Wat ga jij allemaal doen vandaag? Schrijf jij ook (in) een diary?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.