Diary week 32 Draai van de Kaai

DIARY: Sunday Special – Week 32

Begin 2015 besloot ik elke week een leuke diary online te zetten. In deze diary lees je van dag tot dag wat ik heb meegemaakt. Vandaag diary 32:

Diary week 32 Draai van de KaaiDraai van de Kaai

Maandag 3 augustus
Gisterennacht ben ik om kwart over 1 gaan slapen en vandaag moet ik alweer om half 9 op kantoor zijn. Au. Dat doet pijn. Gelukkig blijf ik niet de hele dag hangen, want ik ga vandaag naar de Draai van de Kaai! Dat is een volksronde waarbij zeer goede wielrenners komen. Sinds ik één keer ben mee geweest ben ik om. Het is superleuk om daarbij aanwezig te zijn! Je ziet wielrenners van jong, tot oud – je moedigt ze aan en drinkt in de tussentijd een lekker drankje. Bovendien wordt de Draai van de Kaai altijd opgeluisterd door verschillende artiesten en dit jaar komen onder andere Nick en Simon een moppie zingen. Natuurlijk zijn mijn beste vriendin en ik daar bij. Het feest gaat altijd tot diep in de nacht door maar wij zijn rond middernacht thuis. Hoe dan ook was het weer een mooie Draai van de Kaai, volgend jaar komen er hopelijk weer wat meer vrienden. Jammer dat je er altijd weer een jaar op moet wachten, die Draai.

Overwerk

Dinsdag 4 augustus
Ik begin vandaag een stuk later, omdat ik dat zo heb afgesproken. Gelukkig maar, want ik ben ka-pot! Toch heb ik weer genoeg te doen op kantoor. Ik werk deze week elke dag in plaats van parttime omdat ik het werk van een collega op vang tijdens haar vakantie. We werken aan het einde van de dag met zijn allen over om het inpakwerk voor de zomerscholen af te krijgen.

LEES OOK  Sunday Special - Week 19

Papa

Woensdag 5 augustus
Ik heb afgelopen nacht slecht geslapen, heel slecht. Ik kon niet in slaap komen en mijn hoofd bleef maar tollen. Gelukkig kan ik bijtijds mijn werk afsluiten en ga ik in de avond naar mijn mama toe. 5 augustus is een kutdatum want op deze dag is mijn vader overleden. Hoewel je denkt dat het ieder jaar wel slijt, blijf je er last van hebben. En ik ben niet de enige. Mijn moeder had ook een rotnacht met een paniekaanval. We slapen allemaal een stuk slechter rond deze datum. Ik ben de hele dag verdrietig en het huilen staat me nader dan het lachen. Als ik bij mama ben en mijn broer en de rest zie is alles goed. Samen kunnen we alles aan. Ik word instant gelukkig met mijn nichtje die geen idee heeft wat er aan de hand is, maar als ik vraag of ze oma een extra kusje kan geven omdat oma dat zo hard nodig heeft vandaag – Loopt ze direct naar mijn moeder om haar te kroelen en kusjes te geven. We maken er uiteindelijk een erg gezellige avond van met zijn allen door lekker Grieks eten te bestellen en buiten te eten.

Sunset dip

Donderdag 6 augustus
Een heel erg hectische dag op kantoor, zo druk dat ik geen pauze kan houden. In de middag ga ik met mijn moeder mee naar het ziekenhuis omdat ze een afspraak heeft bij de oogarts. Haar ogen worden gedruppeld waardor haar pupillen verwijden en ik baal ervan dat ik geen foto’s heb gemaakt haha! Alsof mijn moeder aan de pillen heeft gezeten! 😉 De dag wordt afgesloten met overwerk (weer) en erna ga ik linea recta door naar het Grevelingenmeer waar ik heb afgesproken met mijn vriendinnetjes. Het is blijkbaar een tropisch warme dag geweest, maar met al mijn gehaast heb ik daar weinig van meegekregen. Echter aan de plas is het eigenlijk behoorlijk koud. Stoer wijf T. springt uiteraard alsnog het water in, maar mij of J. niet gezien. De wind waait behoorlijk hard en hoe warm het water ook is, erna kom ik vast niet meer tot mijzelf met zo een harde en koude wind. We gaan aan het einde van onze avond lekker thee drinken bij het restaurant en we vertrekken erna naar huis. Waarbij ik een andere route neem, want deze keer houd ik Steenbergen en Bergen op Zoom aan. Blijk ik gewoon bijna 10 minuten vroeger thuis te zijn via deze route. Die houden we aan!

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 12

sunday special diary week 32 shoppen ijsje hema

Shoppen

Vrijdag 7 augustus
Zo, vandaag wil ik liever niet overwerken, maar uiteraard loopt ook dat weer uit haha! Gelukkig ben ik toch niet de hele middag gebleven en ga ik moe en versuft naar huis toe. Mijn schoonzus is ook al thuis en ik kom even snel langs op visite en vervolgens gaan we naar de stad toe met mijn nichtje. Natuurlijk wordt dat afgesloten op deze warme dag met een lekker ijsje!

sunday special diary week 32 donut

Jagten

Zaterdag 8 augustus
Vandaag word ik pas rond het middaguur wakker, niet normaal! Erna aankleden en in de auto springen, want we gaan huizen kijken in Breda. Er zijn een paar huizen die duidelijk beter op de foto zijn gezet dan dat ze zijn (en dus vallen ze af) maar er zitten ook een paar leuke tussen. Die onthouden we even. Stiekem ben je zo een heel stuk verder in de dag en voor ik het weet is het al half 6 als we thuis zijn. En kom ik tot de conclusie dat ik eigenlijk nog iets had moeten kopen. Oeps. Ik maak wat dingen in huis schoon en zit nog lekker buiten vandaag terwijl mijn hubby thuis zit te werken. In de avond eten we in de achtertuin (wat een heerlijk weer! wat blijft het lang warm!) en nog later kijken we de film Jagten, welke ik nog nooit gezien heb. Daarbij hoort een kleine lekkernij: Een yummy donut!

Verjaardag

Zondag 9 augustus
Ik ben vanochtend nog volledig ontdaan opgestaan. Wat was Jagten een heftige film. Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel, dus films of verhalen waarbij mensen vals worden beschuldigd kan ik eigenlijk niet zien. Dan word ik boos en verdrietig. De film heeft zo’n indruk op me gemaakt dat ik dus nog steeds ontdaan van wakker word. Vandaag heb ik een verjaardag op de planning staan en werk ik in de achtertuin.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 29 - Housewarming party

 

Wat ga jij allemaal doen vandaag?

2 reacties

  • Nadia

    Drukke week 🙂 … Oh by the way, ik heb gister Birdman gekeken en Da Fuq, wat een rare film. Het einde, snapte er niks van. Ik heb heel de forumpost op Reddit gelezen en ben nu wel wat wijzer haha… Al kan het nog meerdere kanten op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.