#barefaceselfie

DIARY: Sunday special – Week 33

Begin 2015 besloot ik elke week een leuke diary online te zetten. In deze diary lees je van dag tot dag wat ik heb meegemaakt in een week tijd. Vandaag zijn we aanbeland bij 3x het gekkengetal: diary 33!

Visite

Maandag 10 augustus
Deze ochtend sta ik bijtijds op want ik moet aan het werk. Ik ga het werk van mijn collega weer terug naar haar overdragen. Ik leg haar alles uit wat er de afgelopen weken in haar vakantie is gebeurd. Als ik thuis kom lunch ik even gauw en erna ga ik naar mijn vriendinnetje L. Ze heeft nog maar 2 maanden en dan is ze uitgerekend, dus ze heeft al een mooie zwangere buik. Alles staat bij haar al klaar, dus ze komen niet voor verrassingen te staan. Zij heeft haar hele leven altijd zo enorm onder controle, dat ik er soms een beetje onzeker van wordt. In een goede manier hoor, het is heus niet zo dat ik huilend in mijn bed lig van onzekerheid. Maar als ik bij haar ben denk ik wel eens: ‘Wauw, ik zou willen dat ik het allemaal zo goed onder controle heb als haar.’ In een manier is ze dus eigenlijk wel een voorbeeld voor me. Vervolgens kwam haar man thuis en kon ik nog onverwachts een happie mee-eten (ze zijn zo relaxt!) en wat denk je? We kregen het over werk… en dat de boel veranderd is. Als je 2x een contract hebt gekregen, moet je werkgever je een vast contract aanbieden bij de eerstvolgende keer – of je laten gaan. Ik vrees per direct voor het laatste. Ik heb al enorm vaak gevraagd of ik kan laten zien wat ik kan, maar op de een of andere manier moet ik altijd werk opvangen van anderen en ben ik meer vliegende keep. Ik schrik er heel kort van, maar bedenk me dat ik het gesprek nog niet gehad heb en dat we vanzelf zullen zien. Echter, ik moet reëel blijven.

tennis

Tennis

Dinsdag 11 augustus
Een lekker dagje voor mijzelf! Ik sta om 9 uur op, ga aan de slag met mijn blog en maak geld over vanwege een boete (oepsie, te hard gereden!) en om M. te steunen in haar renwedstrijd voor Kika. Als ik niet kan rennen, dan maar zo steunen! Ook probeer ik een afspraak te maken om taarten te decoreren, maar dat lukt de hele tijd maar niet. Behoorlijk irritant. In de avond ga ik mijn man aanmoedigen, hij heeft een tennis wedstrijd. Het toernooi is uitgelopen dus hij begint niet om kwart voor 10 maar uiteindelijk pas rond een uur of 11. Na het inslaan begint de wedstrijd zelf dus pas om kwart over 11, de wedstrijd tennissen en met een drankje met de tegenstander komt dat uit op ongeveer 10 voor half 2 ’s nachts thuis zijn. Maar hij heeft wel gewonnen!

LEES OOK  Waar is Nancy gebleven? Update van mijn zomer

Peuter!

Woensdag 12 augustus
Een beetje verfomfaaid kom ik naar kantoor toe, maar ik heb maar een hele dag werken en dan ben ik weer vrij op donderdag 🙂 Ik ben lichtelijk in paniek als ik ineens in charge ben van een tender waar ik helemaal niets vanaf weet. Er is ook niemand die het me kan uitleggen… Na het werk fiets ik naar mijn moeder want daar is mijn nichtje en zij is vandaag 2 jaar geworden. Mijn moeder heeft slingers opgehangen en dat vindt ze geweldig en ik vraag vaak aan haar hoe oud ze nou geworden is. Als iemand het haar nu gaat vragen, weet ze dat ze 2 jaar is haha. Mijn moeder heeft een schattig armbandje gegeven met haar naam erop. In de avond gaan hubby en ik aan de slag in de tuin (goed bezig!) en de vijver is al geruime tijd lek, maar er staat nog een beetje water in. Het wordt tijd om hier iets mee aan te vangen… misschien binnenkort eens samen met mijn broer aan de slag gaan. Later op de avond maken we een vuurtje in de achtertuin. Ik wil dolgraag de vallende sterren zien, maar helaas begint het volledig bewolkt te worden.

#barefaceselfie

#barefaceselfie

Verjaardagsfeestje

Donderdag 13 augustus
Vandaag ben ik vrij en ben ik vrij vroeg al wakker –  ik maak een super #barefaceselfie en lees wat blogs in bed. Ik werk eerst even wat thuis (toch nog werk te doen!) en daarna wil ik eigenlijk naar Breda gaan om te shoppen. Toch komt het er niet echt van, want ik vind het gewoon te warm om door de stad te banjeren. Dus ga ik op mijn vrije dag lekker wat leuke post maken en schrijven, ik tuinier en lees wat. Ik ben begonnen in mijn boek die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Een heel grappig boek!

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 4

In de middag ga ik naar de verjaardag van mijn nichtje. Ik neem alvast een cadeautje mee want husband kan pas van het weekend op visite komen. Het is een drukke bende want haar neefjes en nichtjes zijn er ook en die vinden het maar wat leuk zo een klein nichtje die jarig is. Bovendien is het warm en voor we het weten zijn de kinderen lekker een watergevecht aan het houden, gezellig! In de avond hoost het. De vijver was leeg, maar die is nu weer helemaal vol!

de stoep rotterdam kalfsburger

Godfather

Vrijdag 14 augustus
Ik werk een half dagje en als ik thuis kom ben ik – alweer – doodop. Is het het weer ofzo? Ik heb het idee dat ik niks uit mijn handen krijg. Toch wil ik graag naar Breda gaan, maar ik voel me zo ellendig dat ik liever op bed ga liggen. Dus dat doe ik dan maar, met een boekje erbij. Dat en Farmville 2 (mijn nieuwe zoveelste verslaving) zorgen ervoor dat ik de middag prima door kom. Ik maak ook een lekker voetenbadje en verzorg mijn voetjes goed, daardoor voel ik me direct vele malen beter. In de avond gaan we naar Rotterdam toe voor een paar drankjes met oud collega’s van hubby. We eten ook lekkere hamburgers met elkaar en ik neem de kalfsburger – hmmmm! Het is heel erg gezellig en M. en mijn lover sluiten de avond af met een Godfather: half whiskey, half Amaretto. Nou, dan weet je het wel.

Breda

Zaterdag 15 augustus
Vandaag is het dan tijd om naar Breda te gaan! Er staat in de binnenstad een jongen met een bord met ‘Free Hugs’ voor zijn vrijgezellenfeest. Ik ren op hem af en hang rond zijn nek voor een free hug. We lunchen lekker bij Parc (sandwich geitenkaas en watermeloen) en daarna vertrek ik naar Dille & Kamille om daar de hele boel leeg te kopen 😉 Daarna ga ik nog naar WAAR maar helaas hebben ze niet meer het handtasje dat ik wilde hebben. Mijn hubby geeft al aan dat ik op hun site kan kijken om het online aan te schaffen. Ik denk dat ik dat maar ga doen dan want ik krijg het tasje niet uit mijn hoofd. Later in de middag gaan we naar de verjaardag van mijn nichtje weer, maar deze keer is hubby erbij. We geven haar nog een cadeautje, ook al vraagt ze er zelf om (oepsie) en ze mag wat centjes in haar spaarpotje stoppen. Ook mijn oom en tante en neef zijn er en mijn andere neef komt ook met zijn vrouw en kindjes. Erg gezellig al die kleintjes over de vloer. Ik houd mijn neef zijn zoontje nog vast, maar die schrikt zo erg van me dat hij in huilen uitbarst. Het is zonde…! Arm kleintje! Hij heeft ook zo veel indrukken op een dag en dan houd ineens een totaal vreemd persoon hem ook nog eens vast. Hun andere kleine wandelt lekker op haar gemakje heen en weer en vermaakt zich ook prima. Het is een erg gezellige middag met mijn familie. We blijven daar tot in de avond en eten mee en gaan daarna nog even langs een vriend van ons. Die had al gevraagd of er wat vrienden wilden langs komen, gewoon voor de gezelligheid, maar niemand kon echt. En toen we binnen kwamen toen bleek iedereen toch te zijn gekomen! Leuk!

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 45 - (Family always has your) Back home

Oma

Zondag 16 augustus
Vandaag ga ik op visite bij oma D. omdat we haar veel te weinig zien en hoop ik lekker wat te lezen en mijn nagels te kunnen doen.

 

Wat wil jij allemaal doen vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.