diary sunday special week 34 wipneus en pim

DIARY : Sunday Special – Week 34

Begin 2015 besloot ik elke week een leuke diary online te zetten. In deze diary lees je van dag tot dag wat ik heb meegemaakt in een week tijd. Vandaag zijn we aanbeland bij diary nummer 34, waarin ik weer begon aan mijn alltime verslaving, een beetje ziek was, Wipneus & Pim zag en onverwachts bezoek kreeg. Lees mee!

Verslaving op de loer

Maandag 17 augustus
Vandaag word ik echt superlaat wakker, ik heb weer een onrustige nacht gehad en mijn maag speelt behoorlijk op. Erg vervelend, want hierdoor slaap ik een gat in de dag. Achteraf gezien is dit niet zo’n probleem want het regent de hele dag en daar word ik ook niet echt vrolijk van. Waar ik wél vrolijk van word? SUPERNATURAL! Ik heb al weer een tijdje heel erg de behoefte om een aflevering te kijken dus waarom zou ik niet een stukje kijken van de allereerste aflevering, de pilot waarmee mijn verslaving werd geboren.

Ik maak een video voor mijn YouTube kanaal dat ik weer nieuw leven inblaas. Mijn broer, nichtje en moeder staan ook nog even op de stoep en voor ik het weet staat mijn broer in de achtertuin de kapotte partytent op te ruimen. Heel erg fijn want nu hij het verwrongen frame uit elkaar heeft gehaald kunnen we het makkelijker recyclen. We eten ’s avonds bij mijn moeder, husband doet mee met een tennistoernooi en met dit weer zie ik het niet echt zitten om hem aan te moedigen. Ik kijk bij mijn moeder nog wat televisie en thuisgekomen edit ik mijn video zodat ik een korte trailer heb. Het is even wennen om mijzelf weer voor de camera te zien. In het verleden had ik al mijn video’s op openbaar staan. Ik heb ze nu even op privé gezet, want mijn verhalen over verhuizen en PDS vond ik niet zo boeiend meer om te delen. Vroeger heb ik ook filmpjes online gezet van mijn makeup avonturen – dat is niet meer van nu. Als ik toen een beetje had vol gehouden was ik misschien wel de Nederlandse Michelle Phan geworden. (Hahaha, nee hoor, echt niet)

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 17

diary sunday special week 34 ontbijt

Meh

Dinsdag 18 augustus
Ik lak mijn nagels wit. Wat vinden jullie daarvan? Witte nagellak? De rest van de dag lig ik overigens voor dood op de bank en op bed, want ik voel me niet lekker. Een grieperig gevoel – meh.

diary sunday special week 34 wipneus en pim

Wipneus en Pim

Woensdag 19 augustus
Vandaag vind ik mijn werk niet zo bijzonder leuk, want weer ben ik niet bezig voor mijn eigen baan. Ik ben eigenlijk alleen maar bezig met het opvangen van ander werk. In de middag is ook iedereen pleite waardoor ik alleen op kantoor zit en onze stagiair achterin het gebouw materialen aan het vullen is. Gezellig. In de avond is het gelukkig wel gezellig want de voetjes gaan van de vloer bij Wipneus en Pim – zoals je hierboven mij erg hyper kunt zien doen met een liedje. Dit concert van Palm Parkies keek ik al lange tijd naar uit en stond gemarkeerd in de agenda. En het was ZO leuk! Een wijntje drinken, dansen, meezingen… zij snappen gewoon altijd hoe je een leuke avond moet maken. Het was zo leuk dat ik met mijn moeder en schoonzus nog tot middernacht bijna bleef napraten. Alleen toen ik thuis kwam stond ik voor een iets minder fijne verrassing: Manlief had alle deuren van binnenuit op slot gedaan. Foutje, bedankt! Dus dan maar midden in de nacht aanbellen…

diary sunday special week 34 erasmus university college

Erasmus University College

Donderdag 20 augustus
Vandaag ging ik op reis naar Rotterdam voor mijn werk. Ik mocht kinderen begeleiden bij het interviewen van internationale studenten. In eerste instantie hadden we niet genoeg internationale studenten, maar daar heb ik samen met mijn collega een stokje voor gestoken. We zijn als een malle gaan rondvragen en zo hadden we toch nog een paar studenten te pakken die ons wilden helpen. Het was een hectische middag, maar we hebben het allemaal weer voor elkaar gekregen. Na het werk hang ik lekker een uur met mijn lieve vriendinnetje J. aan de lijn. En in de avond heb ik een film gekeken – niks bijzonders dus vandaag.

LEES OOK  Autumn list : Gone bad?

Onverwachts bezoek

Vrijdag 21 augustus
Afgelopen nacht hoorde ik om 4 uur een hele hard knal. Terwijl ik naar het raam loop zeg ik tegen mijn man: Ik denk dat de band van je fiets is geklapt. De rest van de nacht droom ik over mannen die bij ons inbreken (heel fijn, not) en in de ochtend verslaap ik me bijna. Ik ben pas om 10 over 8 wakker, omdat ik na de wekker weer in slaap ben gevallen. Maar hoera, vrijdag = een half dagje werk! Hoera omdat de zon schijnt en ik wil het liefst lekker naar buiten!!! Ook vandaag eigenlijk geen werk van mijzelf kunnen verzetten. De stapel wordt alleen maar groter met dingen die eigenlijk nog gedaan moeten worden, maar er zijn belangrijkere zaken die geregeld moeten worden op mailaccounts van anderen. Daarnaast doen we mee met een tender en daarvan heb ik ook behoorlijk wat werk verzet afgelopen weken. In de middag ga ik naar huis toen en na de lunch vertrekken manlief en ik naar mijn moeder om mijn nichtje te zien. Schoonzus is er ook en we dansen in de achtertuin met zijn allen op leuke muziek terwijl die kleine kirrend om ons heen rent. Ze blijkt ook nog een goed gevoel voor ritme te hebben en er niet bang voor te zijn om met haar kont te schudden. Kind naar mijn hart! In de avond krijgen we onverwachts bezoek van een vriend uit Duitsland. Heel erg leuk om tot in de nacht met hem te kunnen kletsen en buiten in de tuin te kunnen zitten.

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 24

K.T dag

Zaterdag 22 augustus
Vandaag is geen goede dag – althans, voor het begin van de dag. Ik laat dingen uit mijn handen vallen, mijn afspraakje om te gaan zwemmen kan helaas niet doorgaan, ik schaaf mijn armen aan de kast (te raar, ik weet het), ik verdwaal waardoor ik te laat bij de tenniswedstrijd van mijn man aan kom en ik laat het waszakje met wasschillen in zijn geheel in het GFT bakje vallen. K.T! Gelukkig gaan we barbecueën en kan dat me nog erg opvrolijken. Het eten is lekker, het gezelschap gezellig – HAPPY.
Vandaag doe ik yoga op het strand. Wat ga jij allemaal doen?

2 reacties

  • Sheelagh

    Jaaa tegen witte nagellak! Ik vind het super, al helemaal in de zomer als je lekker bruin bent. Ik gebruik Alpine Snow van OPI, en ik ga ‘m denk ik vanavond opdoen, dank voor de inspiratie 🙂 Leuke foto waar je danst op Wipneus & Pim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.