diary sunday special week 35 moerdijk haven

DIARY : Sunday Special – Week 35

Begin 2015 besloot ik elke week een leuke diary online te zetten. In deze diary lees je van dag tot dag wat ik heb meegemaakt in een week tijd. Vandaag zijn we aanbeland bij diary nummer 35, met een nieuw project, avondje heerlijk eten, een spontaan uitje in mijn oude woonplaats en een bruiloft. Lees mee!

Nieuw project

Maandag 24 augustus
In de ochtend word ik mijn bed uit gebeld door mijn baas; er moet nog snel iets gedaan worden voor de tender. Vandaag ga ik naar Eindhoven naar mijn vriendinnetje N. We kletsen wat bij haar thuis en we scouten goede fotoplekken. Er komt een leuk project aan! In de avond eet ik nog bij mijn moeder.

Filmpje?

Dinsdag 25 augustus
Vandaag heb ik afgesproken met mijn lieve vriendinnetje L. De bedoeling is dat we samen naar een film gaan kijken maar we kletsen zo veel over angst, de toekomst en werk dat we er (weer) niet aan toekomen. Ah well, volgende week dan maar!

how to be parisian wherever you are book selfie

Overdracht

Woensdag 26 augustus
Vandaag staat er weer een hele dag werk op het program. Ik krijg er een nieuwe opdracht bij die niet zo veel met mijn functie te maken heeft en mijn collega doet vandaag de overdracht van haar werk. Voor nu moet ik gewoon even kijken hoe ik alle ballen hoog kan houden en daarnaast mijn eigen werk niet laat versloffen – prioriteiten stellen is daarom nu heel erg belangrijk. In de avond lees ik heerlijk uit mijn boek dat ik voor mijn verjaardag heb gekregen.

LEES OOK  DIARY 2019 - Week 20 - Eurovisie Songfestival 2019

restaurant fratino gastropub roosendaal

Fratino

Donderdag 27 augustus
Weer een hele dag werk, maar deze keer aansluitend lekker uit eten met mijn hubby. Maar eerst nog even snel mijn nichtje zien die door de telefoon vraagt of ik met haar wil dansen. Ah dan smelt je hart toch! We eten bij Fratino, een heerlijk restaurant met goede sfeer en een goed menu. Altijd een aanrader!

diary sunday special week 35 moerdijk haven

Moerdijk

Vrijdag 28 augustus
Een half dagje werken en dan lekker naar huis toe. Ik beheer vandaag meerdere emailboxen; best druk. Ik merk ook dat ik eigenlijk tijd te kort kom om een ander zijn werk af te krijgen… (mijn werk is wel af) In de middag ben ik thuis en werk ik in de achtertuin. Bijna de hele groenbak zit vol met het snoeiafval. Het werd tijd dat alles gesnoeid werd want het leek wel een kleine jungle. Daarnaast pluk ik meer dan een kilo bramen, ik denk dat ik maar voor het eerst van mijn leven jam ga maken. In de avond ga ik naar mijn oude woonplaats en dans ik op muziek van de jaren 70, 80 en 90 met mijn schoonzus en haar zus. Ook de moeder van mijn bestie kom ik nog tegen en andere vrienden. Het is leuk om elkaar te spreken en ook nog oud klasgenoten/dorpsgenoten te zien. Ik had eerst zo mijn twijfels over dit feestje, maar we zijn uiteindelijk zo’n beetje de laatsten die weggaan (door mij vrees ik, dat dan weer wel). Kijk nu toch eens naar het plaatje van een haven – mijn oude dorpje is stiekem best wel mooi.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 45 - (Family always has your) Back home

bruiloft ceiling castle kasteel vorden

Bruiloft

Zaterdag 29 augustus
Vandaag lig ik tot ik weet niet hoe laat op bed en daarna chill ik in de achtertuin met mijn boek (hij is geweldig!). Vervolgens maken we ons klaar om naar een bruiloft te gaan in de achterhoek – het is ruim 2 uur rijden! De bruid en bruidegom zijn happy en stralen en de band zorgt ervoor dat iedereen uit zijn dak gaat. Manlief praat veel bij met oud studiegenoten en op het einde van de avond wagen we nog een paar dansjes. We gaan wel iets eerder naar huis toen dan dat het feestje is afgelopen, maar ik moet dan ook nog 2 uur terug naar huis rijden (zo moe!).

Jam

Zondag 30 augustus
Vandaag ga ik dus een poging doen om jam te maken (iemand ervaring mee?) en verder heel erg genieten van het lekkere weer want ik geloof dat we moeten genieten van elke mogelijk laatste zomerdag die we krijgen!

Wat ga jij doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.