Diary Sunday Special week 37

DIARY : Sunday Special – Week 37

Begin 2015 besloot ik elke week een leuke diary online te zetten. In deze diary lees je van dag tot dag wat ik heb meegemaakt in een week tijd. Vandaag zijn we alweer bij week 37 met onder andere een workshop taarten decoreren, de kermis en een proeverij in een theater. Lees jij mee?

Workshop taarten decoreren #nomnom #creative #creabea

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Taarten decoreren

Maandag 7 september Hoera, deze ochtend gaan mijn vriendin N. en ik een workshop volgen in Schiedam om een taart te decoreren. We hadden geen idee of het wat zou zijn, maar we maken alsnog een heel leuke taart. Allebei een volwassen taart, nu zijn we klaar om de bruidstaart van mijn broer en schoonzus te maken! Ik werk uiteindelijk best een tijd aan de taart en in opperste concentratie. Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf en hij smaakt ook nog eens supergoed. Later in de middag word ik opgebeld door mijn moeder dat mijn neef zijn nieuwe auto showt aan haar – bijna heel de familie is erbij dus ga ik uiteraard nog even gauw langs. In de avond ga ik tappen. Deze keer zijn er wat meer mensen aanwezig – gelukkig.

I can’t help it you guys! #Supernatural #startedalloveragain #spnfamily #addicted

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Kermis

Dinsdag 8 september Vandaag ben ik heel erg goed bezig (alweer!) met allerlei dingen in en rond het huis. Ik koop wat spullen in de stad (om schoon te maken) en haal mijn gemaakte cowboylaarzen op en verleng mijn rijbewijs. Ook kies ik een fotolijstje uit voor hubby zijn oma, om onze trouwfoto erin te doen. In de middag ga ik werken bij M. maar dat is maar van korte duur. Geen probleem, want volgende week ben ik gewoon weer terug. Ik kijk natuurlijk nog snel een leuke aflevering van Supernatural. I can’t help it!

So, this happened last night! ? Suikerspin! #nomnom #selfie #happiness Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

In de avond ga ik naar de kermis en wed ik met mijn man dat hij echt niet in een over-de-kop attractie gaat (hij wordt snel misselijk). Dat doet hij wel en daarom krijgt hij een bratwurst – en eeuwig respect. Ik ga zelf in verschillende attracties en neem uiteraard op het einde een lekkere suikerspin. De kermis kan niet afgesloten worden zonder!

Yoga

Woensdag 9 september
In de ochtend ben ik vrij energiek en was ik direct alles af waar ik van gegeten heb. Vandaag werk ik ook een hele dag op kantoor aan het werk van mijn collega, maar dat gaat heel erg goed. Als ik thuis kom heb ik goede zin en maak ik een salade voor de hele buurt 😉 waar ik lekker van snack (salade met geitenkaas en honing-mosterd saus – homemade!) voordat ik naar de yoga ga. Ik heb weer mijn eerste les sinds FOREVER en deze keer geen les van mijn gebruikelijke leraar. Het is wel een fijne les, rustig om weer mee te beginnen.

Jongens, wat een heerlijk weer. Ik zit hier te genieten! #noneedforfilter #barefaceselfie #eternalsummer

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Zonnetje

Donderdag 10 september Wat een heerlijk weer! Waarom zit ik binnen???! In de lunchpauze relax ik buiten in het park en geniet ik van de salade die ik nog over heb. Als ik thuis kom geniet ik volop van het weer, ik nestel me in de achtertuin met een boek over Amerika en begin met lezen en genieten. Wat een weer, dit maakt me echt gelukkig. In de avond heb ik nog meer tijd over om veel dingen te doen. Zo check ik kleding uit die ik weg doe, bekijk ik onze reis naar Amerika nog verder (anytime now) en lees ik een boekje.

Dagje Den Bosch

Vrijdag 11 september Vandaag heb ik afgesproken om met mijn bestie naar Den Bosch te gaan. Daar kom ik niet zo vaak, dus is het een reis en beleving op zich. We lopen heel vaak door de binnenstad, ik koop wat producten bij LUSH en een cadeautje voor mijn moeder. Daarnaast genieten we van het lekkere weer door in de stad een drankje op het terras te doen en later lekker te lunchen in de zon. Als ik thuis kom, lees ik nog een stuk uit mijn Glamour (heb ik een abonnement op) in de zon. Jongens, ik ben zo enorm happy met dit weer! In de avond gaan hubby en ik weer naar onze eerste stijldansles. Spanning en sensatie want weten we alles nog? Niet echt, maar we vermaken ons prima met het andere stel (P. & C.) die er ook weer even in moeten komen. We zijn dus niet alleen!  

Time for #coffee. #latteart #coffeetime #coffeeart #takeabreak #barista

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Proeverij in het theater

Zaterdag 12 september
Mijn moeder is jarig!!! Ze is alweer 63 geworden en viert dit samen met ons in de middag met een lunch. We eten bij Het Hooihuis en dat is heerlijk. Ik neem een 12 uurtje vis en zit bommetje vol als we klaar zijn. We bestellen nog wat thee, koffie en warme chocolademelk en mijn moeder krijgt een koffie met wat latteart. Na de lunch zijn we helemaal ingekakt. Hebben ze slaappillen in het eten gedaan ofzo? Waarschijnlijk komt het door het weer, want het is drukkend. In de avond zit ik in het theater om te proeven van allerlei voorstellingen. Het heet de KringProef en is ontzettend leuk! Meteen bestellen we nog een paar kaarten voor het aankomend seizoen (nu met korting) want er zaten nog een paar mooie tussen. Ik voel me helemaal in mijn nopjes in het theater – Honey, I’m home!

Vandaag ben ik op de verjaardag van mijn moeder want ze viert het voor de familie en voor vrienden omdat ze gisteren weg was. We zijn rustig opgestaan met een zonnetje dat de slaapkamer in scheen. De herfst zit er echt aan te komen, ik weet het, maar dit zijn nog de mooiste momenten.

 

Wat is het leukste dat jij afgelopen week deed?

LEES OOK  PDS - Deel 12 - Colonoscopie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.