diary week 38

Diary : Sunday Special – Week 38

Begin 2015 besloot ik elke week een leuke diary online te zetten. In deze diary lees je van dag tot dag wat ik heb meegemaakt in een week tijd. Vandaag is week 38 aan de beurt.

Port

Maandag 14 september
Vandaag werk ik thuis aan wat dingen die gedaan moeten worden, maar ik ga ook naar de stad toe om mijn gerepareerde tas te halen, bier voor de buurman van mijn moeder voor de gratis steentjes die we hebben gekregen voor onze voortuin, een bezichtiging van een huis en bakjes gemaakt van bamboe. In de middag ga ik werken bij M. en krijg ik en passant een plek voor mijn kastje aangeboden in zijn loods (heel blij, dank u dank u dank u) en ga ik in de avond naar de tapdance om nog een laatste keer te oefenen voor de KAM van zondag aanstaande. Bij thuiskomst haal ik mijn fotocamera leeg en neem ik een lekker portje. Het is echt herfstig jongens, je ruikt het in de lucht.

diary week 38

Nieuw rijbewijs

Dinsdag 15 september
Vandaag heb ik redelijk veel op de agenda staan. En ik ben heel erg van plan om dat ook allemaal te doen! Het belangrijkste van deze dag? Mijn rijbewijs ophalen. Op 18 oktober 2005 haalde ik mijn rijbewijs en dat was nog een ouderwets papieren rijbewijs. Die moest ik vandaag inleveren tegen een mini kaartje waar mijn hele hebben en houwen op staat. Ik moet er even aan wennen. Oh wat ben ik toch een lekker modern mens – not. Verder staat de rest van de dag in het teken van het huis aan kant maken. En voorbereidingen voor mijn Amerika reis – ik heb er zo veel zin in!

LEES OOK  DIARY: Sunday Special - Week 36

Ontstressen

Woensdag 16 september
Ik werk me kapot op kantoor want er moeten veel dingen af. En na het werk pak ik mijn kleren in en ga ik ook nog eens naar de yoga. Wat er wordt gezegd die avond: veranker je intentie. Mijn intentie is om rustiger aan te doen, om te ontspannen. Dat lukt me heel erg goed tijdens deze Easy Flow yoga les bij Yogasite.

#tbt naar de eerste avond van het #theater seizoen: de KringProef. Wij zijn nu Kring Proof ? #proost

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Afharden

Donderdag 17 september
Ik probeer mezelf wat harder te maken door vandaag alleen een shirt met semi lange mouwen aan te trekken. Ik heb het altijd koud en vind dat ik best wat stoerder mag zijn. Ik zit normaal te vernikkelen, maar zelfs op het koudste kantoor van ons pand waar ik vandaag zit, heb ik het niet heel erg koud. Ik vind mezelf stoer. Tot ik thuis kom, wat aan het bloggen ben en een afgestorven neus krijg. Ik zit de hele tijd in mijn handen te wrijven, te blazen en ik voel mijn voeten niet meer. Toch niet zo stoer dus.

Men only

Vrijdag 18 september
Weer een half dagje voor de boeg. Na het halve dagje doe ik veel dingen in huis. Niet instagram waardig materiaal. In de avond gaan we naar stijldansen. Time flies when you are having fun! Na de les ga ik nog even mee de stad in om een drankje te doen in een café met vrienden van hubby. Ik klets wat met ze af maar besluit naar huis toe te gaan om de mannen ook wat men only tijd te gunnen.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 42 - Thailand verkennen

Rijswijk

Zaterdag 19 september
Vandaag redden we het kastje uit de zaak van mijn schoonvader die binnenkort tegen de vlakte gaat. Ik leen de auto van mijn schoonpa en de aanhanger van mama’s buurman en zo krijgen we het kastje in een andere loods. Wat is lenen toch fijn. In de avond gaan we naar de verjaardag van mijn schoonzus en zwager en rijden met moeders weer terug naar huis. We hebben haar opgehaald van een reünie van de basisschool in Rijswijk, althans we pikken haar rond middernacht op bij haar vriendin.

Optreden KAM in Breda

Zondag 20 september
Vandaag mag ik optreden op de KAM in Breda met mijn tapdance groep en ik sta vooraan! Mocht jij nog willen komen kijken, we treden op in het Chassé theater om 16:00 uur precies. Tot daar?

Voorlopig zullen de diary’s mogelijk niet online komen omdat ik niet weet of ik het voor elkaar krijg om iets te uploaden de komende tijd. Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.