diary sunday special week 43

Diary : Sunday Special – Week 43

Begin 2015 besloot ik elke week een diary online te zetten. Na een hiatus van 4 weken kan ik jullie nu laten zien wat ik afgelopen week deed sinds ik terug kwam uit Amerika. Deze week zat vol met vrienden zien en daar volop van genieten!

Welcome home

Zaterdag 17 oktober
Vandaag komen we terug op Schiphol aan. Het is een lange vlucht geweest, maar ik voel me (nog) vrij fris. We nemen contact op met de Lost & Found omdat hubby zijn jas bij vertrek heeft verloren. Helaas hebben ze hem niet meer… 🙁 Vervolgens kopen we een ontbijtje en gaan we met zijn tweetjes met de trein terug naar huis toe. We eten, kletsen en lezen wat tot we in onze eigen woonplaats 2 uur later aankomen. Daar lopen we door de kou (WAT IS HET VERSCHRIKKELIJK KOUD!!!) richting de uitgang van het station. We worden opgehaald door mijn schoonzus en als verrassing staan zij, mijn nichtje en mijn moeder ons op te wachten bij de ingang van het perron. Mijn nichtje van 2 staat te springen en te roepen: Tietie, Tietie, Tietie! Het is als een Hollywood thuiskomst, ik ben zo gelukkig om haar in mijn armen te nemen en knuffeltjes en kusjes te geven. Mijn schoonzus en moeder geven ons ook knuffels en kussen. We worden thuis afgezet en we kunnen snel nog het een en ander vertellen. Mijn nichtje heeft alweer wat bijdehante dingetjes opgepikt terwijl we weg waren. Het wordt nu echt een deugniet. In de middag moet ik hubby wakker houden omdat hij bijna in slaap valt van de jetlag, maar ik krijg het voor elkaar dat we het rekken door deuzig voor de televisie te zitten tot 10 uur. De hele dag voelde ik me alsof ik dronken was. Dan vallen we allebei zo goed als dood in bed.

Glow in the dark

Zondag 18 oktober
Om 11 uur word ik wakker maar wil ik eigenlijk nog verder slapen. Hoewel ik echt heerlijk heb geslapen ben ik nog steeds moe. We hebben echter een verjaardag te vieren vandaag waardoor ik naast me iemand wakker por. Hij besluit zijn jetlag eruit te rennen terwijl ik mijn brief aan Amerika schrijf. Erna voel ik me nog steeds wat moe, maar ga ik douchen en op weg naar de verjaardag waar we iedereen van de familie weer zien. Mijn zwager heeft zijn verjaardag speciaal uitgesteld en we gaan vandaag Glow in the Dark midgetgolf doen. Dat is best lachen alleen ik kan er geen zak van en ik vergeet de hele tijd wanneer ik aan de beurt ben en hoe vaak ik al geslagen heb.  Ik voel me verder wel oké, maar misschien heb ik toch een beetje een jetlag? Het is immers 9 uur verschil (9 uur vroeger in San Francisco) met waar we vandaan kwamen.

Jetlag

Maandag 19 oktober Ik had eigenlijk helemaal geen jetlag maar manlief moest zo nodig de hele nacht liggen draaien. Om 3 uur was hij wakker, heeft liggen draaien tot 5 en is er toen maar uit gegaan om naar zijn werk te gaan. Helaas was hij vergeten om zijn wekker uit te zetten waardoor ik om 6 uur alsnog gewekt word. Ik besluit er maar uit te gaan. De rest van de dag moet ik vooral lichtelijk bekomen van het feit dat ik er zo vroeg uit ben, ik heb eerder een jetlag van mijn man dan van mezelf. Ik ga naar mijn werk om de overdracht van mijn werk met mijn collega te bespreken en erna ga ik door naar mijn broer om hem en mijn nichtje op te halen. Mijn nichtje is weer happy als ze me ziet, hoe lief hè. Ik ben dol op haar <3

Ik mag staartjes bij haar maken en natuurlijk maak ik daar een paar foto’s van, ik moet vooral om haar lachen dat ze keihard begint te lachen als ik zeg dat ik de camera op zelfontspanner zet en zij dan moet lachen als ik het zeg. Ze begint ook écht te lachen, dus na 4 foto’s heb ik het niet meer van het lachen. De staartjes staan wel mooi en ze blijft er zowaar van af. In de avond ga ik lekker tappen en dat is echt weer even wennen, na een half uur ben ik al moe!

Baby

Dinsdag 20 oktober
Vandaag heb ik een super chille dag: ik doe de hele dag geen zak. Ik slaap uit tot half 11 (had ik blijkbaar nodig) en vervolgens hang ik wat thuis rond. Ik ruim wat was op en verder kijk ik vooral lekker filmpjes op YouTube van Supernatural zoals GagReels, convention panels en luister ik liedjes waarin Jensen Ackles zingt. Ik ga ook nog wat herfstinkopen doen bij de Xenos. Dat loopt een beetje anders. Ik kom namelijk ook al met een boel spullen thuis voor Sinterklaas. Ik vind Sinterklaas ook zo enorm gezellig. De herfstspullen koop ik met korting, want volgens mij denkt de Xenos dat de herfst al voorbij is. Komt mooi uit want nu kan ik alles decoreren met korting, hoezee! Ik wacht de hele dag op de post om te checken of ik een geboortekaartje krijg want het kindje van mijn vriendin L. laat een beetje op zich wachten. Mijn idee is: Als er geen kaartje komt, dan bel ik haar! De post komt altijd laat maar mijn man is vroeger thuis dan anders, waardoor ik niet meer denk aan bellen maar aan het avondeten. Erna ga ik op visite bij mijn bestie en hebben we een gezellige avond waarbij ik haar alles vertel over mijn vakantie, zij mij bijpraat over wat ze allemaal heeft gedaan terwijl ik weg was en kijkt ze wat kleding door die ik heb gekregen van een kennis. Vervolgens krijg ik een appje van mijn vriendin L. en ze is bevallen! Whaaaaaaa! Superleuk en wat een mooi kindje zo op de foto. Beter dus dat ik haar niet had gebeld want ze was niet thuis geweest 😉

First day at the job

Woensdag 21 oktober
Vandaag is mijn eerste dag op kantoor sinds ik terug ben van vakantie. Mijn mail is supergoed bijgehouden door een collega waardoor ik rustig kan beginnen. Op de helft van de dag is de helft van het kantoor pleite. We zitten even bij elkaar om met mijn collega N. te praten over haar nieuwe job. Leuk om te horen wat ze gaat doen maar echt heel erg jammer dat ze weggaat :'( In de avond ga ik met mijn moeder op zoek naar een huis dat ik te koop heb zien staan, helaas zijn alle straten afgesloten en heb ik geen idee hoe ik er dan moet komen dus dat loopt op niks uit. De rest van de avond kijk ik James Bond en hang ik wat op de bank. Alle energie is uit me gelopen lijkt het wel…

Wedding in Thailand

Donderdag 22 oktober
Vandaag heb ik afgesproken met mijn vriend M. die op bezoek is uit Thailand waar hij woont. Hij stelt me voor aan zijn vriendin en we eten met zijn vieren (hubby schuift ook aan) bij een gezellig tapas restaurant in Breda. We praten over van alles, R. haar stage in het ziekenhuis, M. zijn tv-show verslavingen, J. zijn werk en over onze bruiloft. En dan krijgen we mooi nieuws: Ze gaan trouwen! Ik nodig mezelf natuurlijk weer min of meer uit, maar ik ben zowaar écht uitgenodigd en zit te springen op mijn stoel. Ze gaan trouwen! I love de liefde! We gaan naar Thailand volgend jaar!! Hoera!

Afscheidslunch

Vrijdag 23 oktober
Ik ga lekker lunchen met N. als een soort van persoonlijk afscheid. We gaan uit lunchen bij Lunchcafé Lente waar ik eerder een verslag over schreef. We nemen allebei de lenteburger want die is toch wel oh zo lekker. We hebben het over werk, maar ook over bloggen, (schoon)familie en wat we willen in het leven. Op dat laatste hebben we een te veelomvattend antwoord: ALLES! Erna ga ik met manlief de stad in om zijn tennisschoenen op te halen bij de Mervo Sport en dan fietsen we door naar mijn oom en tante. Mijn nicht uit Frankrijk is op visite en ik wil haar nog even zien voordat ze vanavond weg gaat. We hebben elkaar alleen verkeerd begrepen: Zij denkt dat ik rond het avondeten even aanwip in plaats van nu dus is ze in de stad met haar moeder. Natuurlijk weet niemand hoe laat ze ongeveer terug komt dus na anderhalve uur gezellig kletsen met mijn oom gaan we toch maar eens op huis aan. Als we thuis zijn, belt ze nog op! Ze moet ongeveer een uur later weer weg, dus ik besluit toch maar niet meer in de auto te springen. Na het avondeten ga ik aan de slag mijn blogcursus die ik online volg. De eerste les is een verhaal over het begin van hun bedrijf en ik twijfel of ik niet verder moet gaan naar les twee, maar aangezien we gaan stijldansen en daarna door naar een verjaardag in Delft gaan doe ik het even niet. Het stijldansen na een tijd is echt weer leuk om te doen en de verjaardag is erg gezellig (ook al zijn we er pas na 11 uur).

Samenwonen en verjaardag

Zaterdag 24 oktober
Vandaag is de dochter van onze vrienden D. en M. jarig. Nou ja, dochter… maak er maar dochtertje van. Ze is 3 geworden en is helemaal hyper van alle aandacht en cadeautjes die ze heeft gekregen. Zo grappig om te zien. Vervolgens horen we dat onze vriend R. gaat samenwonen en dat is natuurlijk weer geweldig nieuws. Als ik terug naar huis fiets ben ik dolgelukkig. Er is deze week zo veel moois al verteld, zo veel goed nieuws: Het gaat goed met mijn vrienden en dat maakt me heel erg blij.

It giet aon. #zaterdagavond #nightout #friends #goldstrike

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

In de avond gaan we naar de stad toe voor wat drankjes met vrienden in het nieuwe bruine café Jaxx. Ik neem een Goldstrike om oude tijden te herleven. L. is jarig om 12 uur en we vragen een nummer van The Presidents of the United States aan (Old man on the backporch) om hem te eren. Ook nu krijgen we weer mooi nieuws: S. wordt papa!!! Wat een geweldige week, wat een geweldig nieuws allemaal! Deze week gaat echt de boeken in als een megagoede.

Enthousiast aan de slag gegaan met nagelstickers #nails #notd #nailart #nailpolish Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Relax!

Zondag 25 oktober
Lekker een uurtje langer slapen, nou daar maak ik wel gebruik van na gisterenavond 🙂 Bovendien klooi ik wat aan met nagelstickers. Ik geloof dat ik er binnenkort wel iets mooiers van ga maken, maar dit ziet er nu ook wel gezellig uit. Ik heb vandaag niks gepland staan dus ik wil graag niks bijzonders doen. Waarschijnlijk ga ik de zomerkleding die inmiddels gewassen is, naar zolder brengen en de winterkleding beneden in de kasten leggen. Tsja, je moet de wintercollectie een keer in de winkels hangen hè 😛 Ik wens jullie allemaal nog een fijne zondag!

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.