Diary Sunday Special week 44

Diary : Sunday Special – Week 44

Begin 2015 besloot ik elke week een diary online te zetten. Na onze reis naar Amerika zit ik alweer helemaal in het ritme (of de sleur) van de dag. Deze week had ik weer mijn handen vol met allerlei dingen die ik deed. Kijk jij mee in mijn diary?

Ochtendwandeling #fall #autumn #nature #Goodmorning #Goedemorgen #allalone #forest #thegreatoutdoors #hiking #fallingleaves #fallcolors

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Bos

Maandag 26 oktober Vandaag loop ik vroeg in de ochtend al een rondje door het bos. Wat is het een heerlijk weer! In de middag moet ik naar kantoor toe want ik krijg een Engelse cursus (vrijwillig verplicht), ik maak de test en heb het hoogste niveau. Daar ben ik best tevreden mee maar heb geen idee waar ik over moet schrijven als ik begin aan mijn opstel. Ik heb een onderwerp gekozen waar ik later spijt van heb. Na de les moet ik snel naar huis toe om naar tapdance te gaan. Als ik in de auto wil stappen, glijd ik uit over alle eikeltjes die op de straat zijn gevallen en ga ik heftig door mijn enkel. De tapdance gaat verschrikkelijk slecht. Ik maak alleen maar fouten en val de hele tijd bijna om. Als ik thuis kom heb ik nog steeds pijn aan mijn enkel dus houd ik er ijs op tot ik naar bed ga. Zelfs in bed voel ik het nog, balen.

100 likes

Dinsdag 27 oktober Ik ben pas laat wakker en ga altijd in de middag stage lopen bij M. Ik vertel eerst honderduit over mijn vakantie in Amerika waar hij en zijn vrouw nog graag eens naartoe willen gaan (als de kinderen groter zijn!). Vervolgens ga ik aan de slag met mijn social media verslaving. We zijn de 100 likes al voorbij en kunnen veel meer dingen doen op Facebook en zijn daar zeer tevreden over.

A #Halloween pie at work to keep the spirit up #nomnom #foodstagram Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Verjaardag broer

Woensdag 28 oktober
We vinden onszelf zielig nu het pand gesloten is van kantoor. Iedereen heeft vakantie en wij zitten maar te werken. Vooral de baas vindt ons zielig en geeft aan dat we iets lekkers moeten halen. Hij stuurt mij er op uit om iets lekkers te halen en ik kom terug met een carrotcake in Halloween sferen. Mijn broer is jarig en na het werk ga ik bij hem op visite. Mijn nichtje is heel erg moe en die leg ik heel even nog op bedje met de belofte dat we straks gaan dansen als ze terug beneden is. Maar ze wordt huilend wakker na een uurtje en ik vraag haar wat er aan de hand is. “Pijn” zegt ze. Als ik haar vraag om het aan te wijzen (ze is 2, dus het is altijd een hele kunst om uit te vinden wat kinderen mankeert) haalt ze haar handjes over haar keel heen. Ik denk dat ze keelpijn heeft, ze is hangerig en bezweet. Als we beneden zijn en ze nog steeds alleen maar tegen mij aanhangt en ze erna bij haar papa is en heel hard begint te huilen want: “Papa, ik heb piiijjjjjjjjnnnn!” heb ik enorm veel medelijden. Arm kind. Gek genoeg is ze een uurtje later helemaal herleefd (ook typisch iets voor kleine kinderen) en springt ze op en neer, kletst de oren van je hoofd en gaan we uiteindelijk nog dansen.

Theemutsen

Donderdag 29 oktober
Vandaag heb ik een afspraak met de helft van onze theemutsen groep. Het is heerlijk weer en dus mag ik eerder van mijn werk naar huis toe (het is niet zo druk en de telefoons doen het niet). Ik geniet van het zonnetje, koop nog wat leuks voor de kraamvisite van morgen en kijk een aflevering van Supernatural waarbij ik tot de conclusie kom dat een acteur vaker voor een rol is gebruikt in de serie – en dat vind ik leuk. En ook lichtelijk verontrustend dat ik het zo goed ken. ’s Avonds komen de meiden langs en kletsen we tot bijna middernacht.

Oh no she didn’t! #bloodymary #Halloween #happyhalloween #mirror

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Vast contract

Vrijdag 30 oktober
Vandaag heb ik mijn jaarlijkse evaluatiegesprek. Ik krijg heel veel positieve punten terug en meld zelf enkele kritische punten met betrekking tot mijn werk. Het voelt goed om dit te kunnen bespreken. Ik krijg te horen dat mijn contract verlengd zal worden en dat betekent dat ik vanaf januari een vast contract heb. In de middag gaan we naar onze vrienden D. en L. om hun kleine te zien. Het is een heel lief klein pakketje – zo lief en rustig en lekker ingepakt. Het is echt een mooie baby, echt een lieverdje. We praten wat over de bevalling en hoe het nu gaat. In de avond had ik mijn moeder, broer en schoonzus uitgenodigd om Halloween te ‘vieren’. Schoonzus voelt zich ziek dus komt niet, maar wij kijken als groepje wel een enge film: Poltergeist (die recentelijk was uitgekomen). Zoals vaak met enge films, is ie helemaal niet eng. Dus hij valt een beetje tegen. Ik had wat meer verwacht (lijken bijvoorbeeld).

Halloween

Zaterdag 31 oktober
Vandaag word ik ziek wakker. Mijn neus zit vol, ik heb keelpijn en hoofdpijn en oh neeeeeeee. Ik baal er van en zit tot de middag in mijn pyjama. Daarna ga ik weer even terug mijn bed in, want het is zulk lekker weer en straks kan ik er het meest van genieten hopelijk. Moet ik me wel wat beter voelen natuurlijk… Een dik uur later word ik wakker gemaakt door hubby die van een duurloop terugkomt, hij is 17 kilometer gaan hardlopen. Erna gaan we lopend de stad in met een omweg en halen een fijne port en heerlijke kaas (met prosecco en truffel – hij is goddelijk) en kijken ook nog even bij de boekenzaak. Helaas voel ik me steeds slechter en moeten we echt weer terug naar huis wandelen. Thuis chill ik weer een langere tijd en er komen een paar kindjes uit de buurt langs voor trick or treat. Daarna maak ik me weer op om naar vriendin N. te gaan om haar Halloween voortuin te bewonderen. Met een bewegende grafzerk waar rook uit komt en geesten met laserogen ben ik behoorlijk onder de indruk van het werk dat ze erin hebben gestoken. We lopen samen nog even door de buurt want hier pakken ze het goed aan! Op de terugweg ga ik even bij mijn broer naar binnen om mijn nichtje wel te rusten te wensen en haal ik de donkerpaarse lipstick van mijn lippen af omdat ze het “beetje eng” vindt. Thuisgekomen stelt manlief voor om ‘Once Upon a Time in the West’ te kijken – die viel niet tegen.

En vandaag is het zondag en ga ik tussen de middag lunchen met vrienden F. en X. althans… als ik me niet te ziek voel. Wat zijn jouw plannen voor deze zonnige zondag?

LEES OOK  DIARY : Sunday Special - Week 51

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.