DIARY Sunday Special week 45

DIARY : Sunday Special – Week 45

Begin 2015 besloot ik elke week een diary online te zetten. Na onze reis naar Amerika zit ik alweer helemaal in het ritme (of de sleur) van de dag. Deze week had ik weer mijn handen vol met allerlei dingen die ik deed. Kijk jij mee in mijn diary van week 45?

Video edit

Maandag 2 november
Ik ben ziek, ziek, ziek… Ik doe dan ook de hele dag bijna geen snars, maar ik ga wel later in de middag naar kantoor toe. Ik heb een Engelse cursus en moet mezelf er dus een beetje toe zetten om deze les te volgen maar ik ben present. In de avond ga ik daardoor niet naar de tapdance (ziek en dansen is niet zo lekker) dus blijf ik thuis bij mijn moeder. Ik spreek mijn nichtje even streng toe en zeg haar dat ze moet dooreten en na een uur (ze zit zelf al véél langer) heeft ze eindelijk haar inimini prakje op. Zwaar vermoeiend… Ik snap niet hoe sommige ouders het doen! Vervolgens pakt ze mijn gezicht met beide handen beet en zegt ze: “Niet schreeuwen hè Tietie”. Ik zeg haar dat ik dat niet meer zal doen, als zij voortaan dooreet. Later in de avond edit ik een video van mij (onze computer is gecrasht en we hebben nog steeds geen nieuwe) en dat kost best wat tijd want ik wil het wel vrij goed aanpakken. Aan perfectie doe ik niet, want daar is geen bal aan en bovendien kan ik dat niet. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en sla het op mijn externe harde schijf op. Probleem: Nu moet ik het nog uploaden naar YouTube en helaas gooit mijn Chromebook mijn externe harde schijf constant uit. Weer een oplossing zien te vinden voor dit probleem – doe ik wel een andere keer.

Zal ik hem uitlezen vandaag? #readingnow #wirn #boek #books #the100yearoldmanwhoclimbedoutthewindowanddisappeared

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

 

LEES OOK  Hallo, beste herfst

Social media

Dinsdag 3 november
Vandaag gaat het beter; ik draai wat wasjes, ruim op en maak de badkamer schoon. Is dat laatste ook één van jullie klote klussen? Ik vind zelfs een lekker gerecht voor morgen – de vegetarische dag. In de middag ga ik naar mijn stage en praten we daar over social media, de winnaar van de taart (bij meer dan 100 likes zou er een taart gehaald worden voor een volger) en maken we een filmpje van de nieuwe shovel en de eigenaar. Heel erg leuk om te doen! In de avond blijkt mijn ex overal in het nieuws te zijn vanwege de boom op de A58. Hij is bomendokter en moet checken of de boom gezond genoeg is om te verplaatsen. Heel erg leuk en ik stuur hem een appje om te laten weten dat ik het gezien heb. De rest van de tijd ga ik lekker in mijn boek lezen.

Groen doen

Woensdag 4 november
Vandaag is het vegetarische dag en blijkt dat recept nog niet zo makkelijk klaar te maken in mijn kleine huis, met mijn kaboutertjesoven. Er kan elke keer maar één aubergine in de oven waardoor ik 3 x 35 minuten moet koken. Bovendien heb ik een gruwelijk slechte oven waardoor hij lang niet zo warm is als dat hij zegt dat ie is. Dus de eerste aubergines kan ik er helemaal niet uitlepelen. Dat is een beetje jammer. Toch doe ik hard mijn best en terwijl de aubergines aan het grillen zijn in de oven, ruim ik alle Halloween spullen op. De bebloede handen worden van het raam en de spiegel gehaald en de spinnenwebben uit de lampen. Losliggend spul breng ik naar de plek waar ze horen en ik ruim mijn nagellak collectie op. Goed bezig! Aan het einde van het verhaal heb ik een opgeruimd huis en een heerlijke auberginepasta. Ik ga naar de yoga voor het eerst sinds 300 jaar (nee hoor, gewoon sinds Amerika) en de klas is extreem druk. We zitten zeker met 40 man in de les en liggen helemaal tegen het einde aan. Bij thuiskomst zegt hubby dat mijn eten lekker was, maar zoiets had ik toch al lang wel eens gemaakt? Zo bijzonder was het toch niet? Dat is best balen, als je er ruim anderhalf uur mee bezig bent geweest… Wat wel heel leuk is: Ik krijg coole reacties op mijn blog over duurzaamheid: Groen (proberen te) doen. Via mijn blog maar ook een uitgebreid bericht via Facebook. Bedankt! 🙂

#Autumn and roofs #thisismyview #fallcolors #fall #fallingleaves #beautiful Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

After work drinks

Donderdag 5 november
In de pauze ga ik mediteren in het park – ik kom helemaal tot rust in de natuur. Na het werk ga ik met mijn collega’s N. en D. een borrel doen en erna lekker tapas eten. We praten over het werk, ander werk, vorig werk, verschillen in cultuur en zelfs over actuele nieuwsonderwerpen. We gaan op een decent hour weer terug naar huis en D. en ik verzuchten dat we N. zullen missen (volgende week is haar laatste week op kantoor).

2ManyDJ’s

Vrijdag 6 november
Het is weeeeeekend!!! Ik werk een halve dag waarin ik supergare dingen moet doen (naamkaartjes maken, bluh) en in de middag gaan we een huis bezichtigen. Alles is te volgen op Snapchat, mijn favo social media verslaving. Dit weekend wordt heftig want na het bezichtigen (waar ik ben vergeten om via Snapchat het huis te laten zien)  ga ik in de avond stijldansen en dan door naar Rotterdam om in de nacht te gaan dansen op 2ManyDJ’s in Annabel. Wat geweldig was! Ze draaien altijd zo lekker en we hebben de hele tijd staan dansen. Wel pas om 5 uur thuis, dat zijn de avondjes…!

Thirty Dancing

Zaterdag 7 november
Voor de middag moet ik naar de kerk toe om zakken met kleding weg te geven. Een oud collega van mij had kleding aan mij gegeven om uit te zoeken en daar heb ik wat spullen uit gehaald, maar niet alles was interessant genoeg voor mij. Bovendien heb ik meer dan genoeg kleding van mijzelf. De tassen met kleding staan al een paar maanden in mijn huis. Aangezien we vorige maand in Amerika zaten, MOET het wel vandaag. Ik zorg er dan ook voor dat de kleding alsnog een tweede leven krijgt, door het naar het inzamelingspunt te brengen. Dat gebeurt dus eens per maand bij de kerk in de buurt. De achterbak zit al dagen vol (sinds woensdag) en ik kan niet wachten om eindelijk al die zakken weg te doen – het past echt niet in ons huis. In de avond vieren we de verjaardag van mijn schoonzusje en ga ik bijtijds weg omdat ik weer ga dansen met mijn schoonzus (andere kant van de familie) en mijn vriendinnen in de Sint Jan op het feestje Thirty Dancing. We staan tot sluiting te dansen op liedjes van de jaren ’80 tot nu en hebben een leuke avond. Aan het einde ervan ben ik wel echt op. Ik KAN niet meer! Ik ben blij dat ik lekker kan gaan pitten en de volgende dag niets hoef.

Uitbrakken

Zondag 8 november
Vandaag is dan de dag om uit te rusten van alles. Want wat is het druk geweest de afgelopen dagen! Ik wil het liefst uitbrakken en Once Upon A Time kijken. En jullie? Hebben jullie nog plannen voor vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.