diary sunday special week 46

DIARY : Sunday Special – Week 46

Begin 2015 besloot ik elke week een diary online te zetten. Deze week had ik een drukke agenda met de huizenjacht, 10 jaar verkering, Members Meeting en natuurlijk die akelige aanslagen in Parijs. Kijk jij mee in mijn diary van week 46?

Huizenjacht

Maandag 9 november
Deze ochtend komt er een blog van mijn online over Tradities en dat je deze zelf kan maken. Vandaag gaan we bij twee huizen kijken. Een huis is eigenlijk aan de andere kant van een plein bij ons in de buurt. De ander is iets verder weg, maar nog steeds in dezelfde wijk – alleen wat dichter bij mijn moeder. Hoewel ik van tevoren dacht dat ik compleet verliefd zou zijn op huis nummer 1, merk ik dat ik meer voel bij huis nummer 2. Ik ben behoorlijk enthousiast, maar er rijzen al snel een boel praktische bezwaren waar we het nog over moeten hebben. Bovendien heb ik het huis van afgelopen vrijdag nog steeds in mijn hoofd – daar zie ik mezelf echt wonen. We willen het eerst even laten bezinken. We fietsen terug naar huis toe en daar kom ik mijn broer met mijn nichtje tegen. Vlakbij ons is een speeltuin en ze wilden even samen gaan spelen daar op weg naar mijn moeder. Hij brengt de kleine naar mijn moeder en manlief gaat weer thuis aan het werk en broer en ik gaan nog even kijken bij een boerderij buiten de stad waar ik mijn oog ook op heb laten vallen. Het ziet er leuk uit!

10 jaar verkering

Dinsdag 10 november
Vandaag zijn lief en ik al 10 jaar bij elkaar. Of zoals ik dat zeg: We hebben al 10 jaar verkering. Hoewel ik me afvraag of je dat nog zegt als je inmiddels al een jaar getrouwd bent… We gaan er vandaag een leuke dag van maken met zijn tweetjes; manlief heeft vrij gekregen en kan ook vrij zijn want hij heeft gisteren tot laat gewerkt. We gaan lekker een dag genieten in de sauna. We gaan naar Son en Breughel en ik ben positief verrast door deze sauna. Daar komt nog een blog over online! We zitten er tot ’s avonds laat en gaan dan terug om thuis nog een frietje te eten en Downton Abbey te kijken. Heel fijne dag!

Mjam! Lekker, English Academy tompoucen. #nomnom #tastessogood #sweettooth

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Members Meeting

Woensdag 11 november Vandaag is het de Elfde van de Elfde, hoewel ik daar zelf nooit iets mee doe. Daarnaast is er natuurlijk sprake van Sint Maarten en ik heb vandaag de Members Meeting. Die houden we twee keer in het jaar voor alle leden van mijn werk. Ik heb mijn eigen afdeling en sta er met een stand en houd een praatje met wat geïnteresseerden tijdens een workshopronde. Het is altijd hectisch maar deze keer kan ik ook goed met de leden spreken, dat is erg fijn. Daarna gaan we uit eten in een tapas restaurant dat ik heb uitgezocht in Amersfoort. We hebben nog een leuke avond, maar als we terug naar huis rijden lees ik over een harde klap en vuur in de lucht in de buurt van Shell. Ik schrik ervan en app mijn beste vriendin direct. Zij weet nog van niks. Het blijkt dat er vuur te zien is van Breda, tot Roosendaal en over de rivier. Wij zien het ook al vroeg. De klap blijkt later van een bom in Breda geweest te zijn, dat in combinatie met het affakkelen van de Shell maakt dat men denkt dat er iets heftigs bij Moerdijk was. Er was wel sprake van een melding voor de hulpdiensten bij Shell Moerdijk maar gelukkig is het snel onder controle. Mijn vriendin gaat weer lekker slapen en ik ook.

I just woke up with a live session on Facebook of these 2 guys! 😊 Yay for live Facebook. #Supernatural #spnfamily #spn #loveit #Goodmorning Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Verwendag

Donderdag 12 november
Deze dag heb ik vrij genomen. Ik sta op met een live session op Facebook van Jared Padalecki en Jensen Ackles (acteurs van Supernatural) WAT LEUK!!! Dat is pas fijn wakker worden.
Ik ga deze ochtend naar Schoonheidsinstituut Nouvelle voor een halve verwendag met mijn schoonzus. Ik kom als herboren weer naar buiten. En ook slaperig want wat word je lekker rozig van behandelingen! We gaan nog naar de biologische markt toe en ik haal er een pizzabrood en vervolgens gaan we laat lunchen bij haar thuis. Mijn nichtje staat weer te springen van ongeduld want ze vindt het zo leuk dat Tietie er is. Ik ben zo gelukkig met haar – mijn hart wordt altijd warm als ik haar zie. Als ze vervolgens haar eten netjes opeet mag ze, zoals afgesproken met mij, naar Woezel en Pip kijken. Ze kan het filmpje al bijna helemaal meepraten. De tranen schieten me in de ogen, volledig vertederd.

#Parisattacks

Vrijdag 13 november
Vandaag ga ik een halve dag aan het werk en dat gaat erg goed, ik heb heel veel dingen te doen en de ochtend vliegt voorbij. Mijn collega Nadia gaat ons verlaten en vandaag is haar laatste dag. Daar baal ik echt van, want ze was een fijne collega. Echt iemand waarmee je kan lachen en waarmee ik op één lijn zit. Wel leuk voor haar dat ze nu een andere baan heeft gevonden dichter bij huis en met meer uitdaging. Hoewel ik haar ga missen, wens ik haar het allerbeste toe. Ik geloof dat ze nog ver zal komen. Volgen jullie Nadia overigens op internet? Ze heeft een leuke blog genaamd Colourful Beauty. Zo kan ik haar toch nog een beetje volgen en zien 😉 Manlief en ik maken een tweede afspraak bij het ene huis dat we maar niet uit ons hoofd kunnen krijgen en we rijden nog naar het buitengebied omdat ik de boerderij wil laten zien. Man schrikt zich een ongeluk: Wat een GIGANTISCH huis! En vooral wat een GIGANTISCHE tuin! Ik snap de schok niet zo, dat is toch leuk? Hij denkt alleen dat het wel erg veel werk is. Ik heb geen idee, het lijkt mij vooral heel erg goed om er eens een kijkje te nemen! Hoe dan ook, we willen eerst naar dat prachtige huis gaan kijken want de ligging daarvan is vele malen beter.
In de avond gaan we stijldansen en daarna gaan we naar mijn moeder voor een borrel. Daar zet ze de tv aan en kom ik direct in de ellende uit Parijs terecht. Ik app mijn nicht en mijn vriendin uit Parijs – ze zijn beiden thuis en veilig. Het is zo heftig al die verslagen in Parijs, ik word er misselijk van. We gaan op een gegeven moment naar huis toe maar ik kan pas slapen als ik weet dat het ‘afgelopen’ is. De gijzeling is voorbij, hoewel er enorm veel gewonden en doden zijn. Ik kan het gewoon niet geloven dat dit gebeurt en alweer in Parijs. Mijn hart gaat uit naar alle mensen die hierdoor geraakt zijn – als slachtoffer of familie van slachtoffers.

Spectre

Zaterdag 14 november
Ik heb lekker geslapen maar zodra ik wakker word denk ik direct aan gisteren. Ik ren naar beneden waar lief al voor de tv zit. Er zijn meer feiten bekend over gisterenavond maar het blijft verschrikkelijk. Ik kijk een goede 2,5 uur naar de verslagen maar op een gegeven moment blijven het – uiteraard – herhalingen van gisteren. Mijn vriendinnen reageren op de app ook geschokt. Het is gek om te denken dat vandaag de mooiste dag van het jaar is voor kleine kindjes, als ik terugdenk aan die arme, bange kinderen gisteren in het Stade de France. Toch komt vandaag de goedheiligman aan, voor alle lieve kleine kindjes. Waaronder voor mijn neefjes en nichtjes. Dus ik ga ook naar de intocht in mijn woonplaats en naar de Pietendisco om te dansen. Het wordt toch een mooie dag met als afsluiter de James Bond film Spectre.

Bezoek

Zondag 15 november
Vandaag krijgen we vrienden op bezoek om te eten en de rest van de dag gaan we lekker chillen. Het is een volle week geweest en het is ook belangrijk om af en toe tot rust te komen.

Wat zijn jouw plannen voor vandaag?

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 25 - E Viva Espana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.