Podcast favourites Spotify afspeellijst

DIARY : Sunday Special – Week 47

Begin 2015 besloot ik elke week een diary online te zetten. Deze week had ik leuke afspraken waarin ik ging lunchen, nieuwe lage schoenen kocht, een team meeting had, en cava ging drinken bij vrienden. Kijk jij mee in mijn diary van week 47?

Fail

Maandag 16 november
Gisterenavond ben ik laat naar bed gegaan vanwege de gezellige avond met onze vrienden en erna keken we nog een aflevering Downton Abbey. Ik ben heel erg into deze serie. Ik heb ooit één aflevering gezien en bedacht me dat ik het vanaf het begin wilde zien (nu blijkt dat ik toen de tweede aflevering ooit heb gekeken) en daar zijn we nu mee begonnen. Het is echt verslavend leuk. Dat betekent alleen wel dat ik nogal naar de knoppen ben als ik wakker word. Ik probeer mijn YouTube filmpje weer te uploaden (dat heb ik al meerdere keren geprobeerd) voor vandaag, alleen nu blijkt weer dat het einde eraf is geknipt – WHYYYY YouTube!?! Goed, dan maar een andere keer weer opnieuw proberen, want in de middag ga ik naar mijn stage. In de avond ga ik naar tapdance. Ik weet niet wat het is, maar ik heb de laatste tijd zo weinig energie en ik bak er echt niets meer van tijdens het dansen, zo jammer.

So this happened last Tuesday 😊 #tbt #throwbackthursday #nomnom #dinnerwithfriends #friends #happy

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Kistjes

Dinsdag 17 november
Vandaag heb ik een vrije dag en heb ik afgesproken met mijn vriendin B. Maar voordat ik vertrek zit ik 2,5 uur voor mijn computer om mijn YT filmpje voor de 5e keer te uploaden. En deze keer lukt het! Best scary want nu is er een vlog online gekomen van mijn Shoplog van Dille & Kamille. Van schrift into met je gezicht voor de camera en je eigen stem horen, even wennen, best wel spannend maar vooral heel erg leuk!
B. en ik praten tijdens onze afspraak over afvallen, relaties en vriendschappen. Ik koop nieuwe schoenen die ik normaal gesproken niet zo snel zou inslaan: Het zijn stoere, halfhoge laarsjes zonder hak. Dus hiermee kan ik lekker rondlopen als ik in een stad ben bijvoorbeeld. Ik moest echt nodig eens schoenen zonder hak hebben. In de avond maak ik snel wat te eten klaar (ik was vergeten dat hubby gaat tennissen) en na het eten ga ik lekker zitten om Yoga Girl verder te lezen, daarna nog wat Once Upon A Time en dan nog een aflevering Downton Abbey. Ja mensen, het is een fijne avond thuis 🙂

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 31 - 4 jaar getrouwd

Yoga Girl

Woensdag 18 november
Ik lees het boek Yoga Girl uit – erg inspirerend. Ik begin deze dag met een tweede bezichtiging bij het huis waar we in geïnteresseerd zijn. Ook deze keer ben ik gegrepen door de mogelijkheden die het pand biedt. We hebben mijn broer meegenomen die een meer technische blik heeft dan wij. Op kantoor is het vooral van hetzelfde.
Thuis zie ik steeds meer radicale berichten op Social Media verschijnen. Ik denk dat een open discussie nog steeds de beste manier is van communiceren in plaats van als een kip zonder kop foto’s te plaatsen met kwetsende teksten eronder. Ik hoop dat we met respect met elkaar blijven omgaan en vooral genuanceerd blijven spreken met elkaar over de sociale problemen waar we mee geconfronteerd worden de laatste tijd.

Team meeting

Donderdag 19 november
Deze dag heb ik een team meeting op kantoor, wat altijd betekent dat we met elkaar vergaderen en vervolgens samen lunchen (en ik daardoor niet naar buiten kan terwijl ik dat zo hard nodig heb). Hierdoor lijkt het vandaag een lange dag, waar iedereen een beetje last van lijkt te hebben. Vanwege het druilerige weer heeft iedereen om 3 uur al het gevoel dat het bijna 5 uur is en dan duurt de dag lááááng. In de avond komt vriendin L. op bezoek en kletsen we over van alles. De tijd vliegt voorbij en het was erg gezellig. Vanavond heb ik het idee dat we elkaar weer een stuk beter hebben leren kennen en veel raakvlakken hebben ontdekt.

Welke nummers zou jij kiezen in de lijst der lijsten? Nieuwe blog online! (Link in bio) #muziek #music #top2000 #listen #loveit #selfie

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Cava en biertjes

Vrijdag 20 november Deze ochtend komt er een blog online over de Top 2000 van 2015. De stembussen zijn weer geopend! De hele middag staat in het teken van opruimen in casa Van Loon. Dus zorg ik er eens voor dat ik flink de bezem door het huis heen haal. Vanavond gaan we vroeger naar stijldansen dan anders, omdat het andere stel waar we mee dansen niet kan. We sluiten aan bij een jongere groep, waardoor we flink moeten aanpoten. Deze groep doet ook mee met wedstrijden, dus we halen lichtelijk het niveau naar beneden, maar voor ons is het echt heel erg leuk om wat meer uitdaging te hebben. Je merkt toch dat je met je eigen groepje soms een beetje ingekakt raakt. Na het stijldansen gaan we op visite bij mijn schoonouders om wat cadeautjes af te geven die bij ons bezorgd zijn en erna rijden we nog naar L. die een paar gasten over de vloer heeft. Voor we het weten zit ik aan de cava en manlief aan zijn zoveelste biertje en lopen we uiteindelijk om 3 uur ’s nachts naar huis toe.

This makes my movie night even better! #nomnom #foodstagram #sweettooth #chocolate Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Ten Inch Hero

Zaterdag 21 november
Ik ga de stad in om wat inkopen te doen voor 5 december en sla mijn slag vrij goed. Ik ben al over de helft van het budget heen (wij doen altijd aan lootjes trekken), maar als ik geen inspiratie meer heb houd ik het voor gezien. Rond de borrel gaan we naar mijn moeder toe, omdat mijn nichtje voor die tijd voor de deur heeft gestaan om een tekening af te geven. Als ze zegt dat ze naar oma gaat, dan ben ik er als de kippen bij. Dat lijkt me eigenlijk best gezellig. Dus zitten we daar tot een uur of 8, gaan dan naar huis toe en meneer gaat in de avond lekker een paar drankjes doen met zijn vrienden terwijl ik Jamie Oliver kijk op 24 Kitchen en vervolgens een DVD’tje erin doe en kan gaan genieten van Jensen Ackles in Ten Inch Hero. Ik heb keelpijn, dus ik vind het niet zo erg om thuis te blijven vanavond.

Muziekquiz

Zondag 22 november
Vandaag zit ik in de schouwburg om me te buigen over de moeilijkste vragen omtrent muziek. Niet dat ze veel aan mij hebben, maar ik schrijf wel netjes 😉

Wat ga jij allemaal nog doen vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.