diary sunday special week 48

DIARY : Sunday Special – Week 48

Begin 2015 besloot ik elke week een diary online te zetten. Je merkt dat de drukkere tijd weer is aangebroken. Dat is niet erg, het is zelfs erg gezellig maar je rent je soms wel rot. Kijk jij mee in mijn diary van week 48?

The musical no-no’s – wachten nog op hun Geheime Wapen…! #muziek #music #muziekquiz #quiz

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

The musical no-no’s

Ik had vorige week al verteld dat we een muziekquiz hadden op zondag en we waren lichtelijk gestresst toen bleek dat P. er nog niet was. Ons geheime wapen was nog gearriveerd! Hij weet namelijk alles van muziek. Of nou ja, echt BIJNA alles. Als hij een hoes van een LP ziet weet hij uit welk jaar dit is, of het hoeveelste album het is van die voor jou onbekende band. Als hij een liedje hoort weet hij zelfs wat de naam van de producer is. En dan dus van alle muziek door alle jaren heen. Ik geef eerlijk toe, ik ga voor de gezelligheid. Ik kan glad niet aan die man tippen. Ik was allang blij dat ik kon helpen door te zeggen dat het Doris Day was die Que Sera, Sera had gezongen. Als ik hem 1 minuut langer had gegeven was hij er zelf ook wel op gekomen. Goed, om een lang verhaal kort te maken: Hij is dus nog op tijd aangekomen. We hebben gevochten als leeuwen, maar verloren toch van de plaatselijke platenverkoper. Dat betekent een tweede plaats en dat betekent… Niets. Als we keihard hadden verloren, kregen we tenminste nog gratis bitterballen. De eerste prijs was een fles wijn voor iedereen. Maar ja… voor ons dan maar eeuwige roem, van dat groepje dat overal tweede wordt 😉

Earlier in Roosendaal… #clouds #cloudporn #beautifulsky #nofilter #roosendaal #rooftop #church #city #sky #skyline #skylovers Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Kiespijn

Maandag 23 november
Vroeg in de ochtend breng ik manlief naar het station. Hij gaat voor zijn werk naar een training op Nyenrode Business Universiteit. Ik heb last van mijn kies en mijn spalkje is toevallig ook gesprongen dus ik moet naar de tandarts toe. Toevallig kom ik bij binnenkomst een vriend van ons tegen. Hij is verdoofd en voelt zich niet goed worden. Ik vertel hem dat ik hem straks na mijn afspraak wel naar huis toe breng en dat hij in de tussentijd even op zijn stoel moet blijven zitten. Er is best veel werk, want ik had ooit een verkleuring dat tot een gaatje kan leiden tussen mijn kiezen zitten. Het was toen niet met het blote oog te zien, maar ik voelde het en na het maken van een foto bleek dit ook te zijn. Dus moest mijn tandarts toen toch boren en voor de zekerheid een vulling plaatsen. Nu bleek deze vulling gebroken te zijn en een stukje van mijn glazuur af te zijn gebroken. Dus er was wat werk te verrichten en mijn nieuwe tandarts (mijn tandarts is met pensioen gegaan) wilde bij mij al direct een verdoving zetten. Ik ben meer van het: als het pijn doet, dan pak ik die verdoving wel. Het viel alles mee, maar later op de dag begon ik me steeds zieker te voelen. Jammer! Na de tandarts haal ik mijn nichtje op omdat mijn broer naar de dokter moet en pas ik even op haar. We gaan samen boodschappen doen en dat is een heel spannende activiteit voor haar. Ze mag lopen met het mini winkelwagentje en dat vindt ze geweldig. In de middag had ik Engelse lessen op kantoor en ben ik vooral betoverd van de prachtige lucht buiten. In de avond heb ik paracetamol gepakt om mijn dansles te kunnen volgen. Ook hebben we een reactie van de makelaar, ons bod wordt niet geaccepteerd en we besluiten om verder op zoek te gaan naar een ander huis.

Supernatural

Dinsdag 24 november
Deze ochtend sta ik bijtijds op omdat ik naar het peutervoorleesuurtje ga met mijn nichtje. Ze lezen voor uit Dikke Dik en het gaat over Sinterklaas. Ze vindt het heel erg leuk en blijft naderhand nog in de bibliotheek spelen. Het is zo lekker tutten met mijn nichtje, echt genieten. Tussen 12 en 2 wordt onze nieuwe PC gebracht, dus ik moet zorgen dat ik thuis ben en natuurlijk komt deze ook pas echt om 2 uur. Daarna rijd ik naar L. waar ik een luiertaart aflever die ik heb laten maken. Ze is er erg blij mee en we kletsen tot haar man thuiskomt. Ik blijf in de avond bij mijn moeder eten en daar zijn mijn broer en schoonzus en nichtje ook weer. Na het eten blijf ik ook bij mijn moeder thee drinken (ik drink geen koffie) en kijk ik een stukje van James Bond’s Die Another Day. Bij thuiskomst schrijf ik mijn blog voor woensdag af over mijn bezoek aan Thermae Son. In de avond starten we een WhatsApp groep met Supernatural lovers. Ik heb al een tijdje contact met S. via Twitter en Facebook en opperde voorzichtig bij haar om eens samen een meet-up te doen en nog wat meer mensen die Supernatural geweldig vinden. Zo leren we elkaar kennen voor als we naar een Supernatural Convention gaan. Ja mensen, ik ben dus echt zo’n fan van Supernatural. En voor ik het weet heeft ze een WhatsApp groepje aangemaakt waar we tot diep in de nacht op zitten te kletsen.

theater pieter derks schouwburg de kring

Pieter Derks

Woensdag 25 november
Vandaag ga ik de hele dag naar kantoor toe en heb ik best weer veel dingen te doen. Het regent weer praktisch de hele dag en daar word ik een beetje chagrijnig van. In mijn pauze ga ik de stad in en koop ik wat cadeautjes voor de feestmaand. Na het werk ga ik naar het theater, leuk! Ik haal mijn moeder door de stromende regen op en samen met hubby die inmiddels weer thuis is van zijn opleiding racen we naar de schouwburg om Pieter Derks te zien. Hij was leuk, niet heel hard hohoho gelachen, maar hij was soms lekker scherp op een lieve manier.

Kraamvisite bij Abby

Donderdag 26 november
Vandaag heb ik heel veel moeite om naar kantoor te gaan. Ik ben moe, ik wil niet, ik ben moe en ja… ik ben gewoon moe. De hele dag gaat toch snel voorbij want er is genoeg te doen. Na het werk zet ik niet de tv hersenloos aan, maar omdat ik een beetje daaps ben en gestresst tegelijk zet ik een playlist op Spotify aan en ga ik strijken. Dat doe ik nooit, maar even alleen concentreren op zo’n taak is precies wat ik nodig heb. Erna ga ik mindful afwassen en dan haal ik iets uit de vriezer voor de avond. Na het eten gaan we op kraamvisite bij W. en F. om hun kleine meid Abby te leren kennen. Ze wonen bij ons achter, dus het is makkelijk oversteken.

Mijn nichtje op visite: Gebiologeerd naar de tv kijken #love #familytime #family #loveher

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Visite!

Vrijdag 27 november Vandaag staat een half dagje werk op het programma, maar omdat ik nog steeds moe ben vind ik dat helemaal niet erg. Ik verslaap me alleen en dat is niet zo handig. Ik kom nog min of meer op tijd aan en haal dit overduidelijk later in de middag in. Als ik thuis aan het lunchen ben, belt mijn nichtje met de vraag of ze bij mij mag komen. Ze neemt Dikkie Dik mee voor als ze moet slapen. Het is gezellig, maar ze doet wel een beetje moeilijk in de middag. Ach ja, ‘ik ben twee en ik zeg nee’… alleen dan wel op een andere manier. In de avond gaan we om 8 uur al stijldansen.

Sinterklaas, wie kent hem niet

Zaterdag 28 november
Vandaag vieren we Sinterklaas bij mijn schoonouders en krijg ik de DVD waar ik al zo lang naar uit kijk. Supernatural, seizoen 10!!! Ik fangirl als een klein meisje op mijn Snapchat. Mijn lief gaat na Sinterklaas naar zijn beste vriend toe om daar te gaan stappen en neemt ook wat cadeautjes mee voor D. zijn kleintjes. Ik blijf in onze woonplaats, chill en kijk de eerste twee afleveringen van Supernatural.

Den Haag

Zondag 29 november
Vandaag heb ik afgesproken met een vriendin van mij in Den Haag. We gaan lunchen en babbelen over van alles en nog wat. We hebben elkaar al een tijd niet meer gesproken dus het mocht er wel weer eens van komen! Ik ga zowaar eens met de trein en de bedoeling is dat ik lekker uitgebreid de tijd heb om in mijn boek te lezen. Dus ik hoop maar dat de NS een beetje meewerkt… Hebben jullie nog een leuke tip waar te lunchen in Den Haag?

Fijne zondag allemaal!

LEES OOK  DIARY 2017 Week 28 - Workshops en logeerpartijtjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.