DIARY Sunday Special Week 50

DIARY : Sunday Special – Week 50

Begin 2015 besloot ik elke week een diary online te zetten. Ieks en inmiddels zitten we al in de 50. De laatste twee weken van 2015 komen eraan en dan is het jaar (zomaar ineens) voorbij. Deze week had ik mijn laatste Engelse les, een etentje en een verjaardag. Kijk mee in mijn diary van week 50.

Lunch! #nomnom #loveit

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

#Girlboss

Maandag 7 december Vandaag heb ik een afspraak met mijn vriendin B. om samen een businessplan te bespreken. Uiteraard doen wij als #girlbosses dat tegelijk met een lekkere lunch bij Lente. We zijn erg enthousiast en het blijkt eigenlijk dat mijn vriendin B. zelfs al helemaal los is gegaan met alles al uit te zoeken. Niet te stuiten! Gelukkig zijn er nog dingen die gedaan moeten worden en kan ik dat doen. We willen eerst een goed plan opstellen voordat we zeker weten of we hier echt iets mee kunnen gaan doen. We lopen na onze uitgebreide lunch en businessmeeting nog een rondje door de stad en kopen wat op de markt. Erna racen we naar mijn huis, pak ik mijn tapdance spullen en vlieg ik naar kantoor. Ik heb mijn laatste Engelse les en ga in de avond naar tapdance dat deze keer weer wat beter gaat! Als ik thuis kom dans ik nog een half uurtje met mijn nichtje. Ze eindigt haar dansjes nu heel cool in een pose waarbij ze naar je wijst. Ik vrees dat ze dat van mij heeft haha!

Lichtjesavond

Dinsdag 8 december
Vandaag ga ik bijtijds naar M. toe om te werken. Ik mail weer eens in mijn lievelingstaal en als ik zie dat het begint te regenen ben ik een beetje sip. Mijn moeder en ik zouden naar de Lichtjesavond in Delft gaan. Maar het regent steeds harder… ik ga naar mijn moeder toe en we bespreken het met mijn tante waarmee we naar de markt zouden gaan. We beslissen om er niet een uur voor te rijden want op buienradar etc. staat aangegeven dat het tot 22:00 uur blijft regenen. Dat kunnen we natuurlijk niet gebruiken. Jammer maar helaas. Dus drink ik maar een warme choco bij mijn moeder – die ze speciaal voor mij klaarmaakt.

Iguana

Woensdag 9 december
Na het werk heb ik afgesproken met mijn beste vriendin J. Ik geef haar een cadeautje voor Sinterklaas met een heus gedicht erbij. Ze vindt de portemonnee die ik gekocht heb heel leuk en komt erg goed van pas 🙂 We gaan uit eten bij Iguana in Breda en dat was wel oké maar ik ben er niet echt wild van. De volgende keer toch maar weer naar een ander tentje. Na het eten gaan we terug naar huis toe en lopen we zo snel mogelijk door de kou naar de auto. Je kan merken dat het nu echt winter wordt.

Bluh

Donderdag 10 december
Ik luister de hele tijd naar kerstmuziek en in de avond heb ik een vegetarisch kostje klaar staan voor hubby en mij. We pakken de kerstboom uit zijn plastic zak zodat zijn takken weer recht kunnen trekken. Ik ben al dagen niet helemaal lekker en heb het constant ijskoud. Ik snap er geen jota van. Ook nu wil ik weer vroeg slapen want ik voel me niet goed. Je merkt dat ik deze week niet helemaal oké was, gezien het aantal blogs. Het is niets bijzonders, want het zet ook niet door maar het is wel erg vervelend.

Rocking the #French look today. #selfie #letmetakeaselfie #parisian #parisienne #style #parisstyle #baret

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Parisienne

Vrijdag 11 december
Een half dagje waar ik lekker doorwerk en dan fijn naar huis kan gaan. Ik werk thuis aan mijn business, maak een blogpost af en heb Jason Manns aanstaan op de achtergrond. Vandaag draait het om spelletjes op de telefoon en klusjes in huis. Niets bijzonders dus. Ik ben alleen wel gekleed als Parisienne vandaag – ben ik erg tevreden mee 🙂 In de avond staat stijldansen weer op het programma, dat gaat wel aardig maar niet zo best want ik voel me niet goed.

Huizenjacht is on

Zaterdag 12 december
We rijden een stukje door Breda om huizen te kijken, erna gaan we nog de stad in om wat spulletjes te halen en komen we superveel bekenden tegen. In de vroege avond hebben we de verjaardag van mijn neefje Luuk. Hij wordt weer flink verwend door zijn ooms en tantes als enige kindje in de familie. Dat vind ie vast niet erg haha!

Vandaag even niets (gelukkig) en kan ik lekker in een boekje lezen en hangen. What Sundays are for! Wat ga jij allemaal doen?

LEES OOK  DIARY 2016 -Week 21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.