DIARY 2017 Week 26 E Viva Espana 2

DIARY 2017 – Week 26 – E Viva Espana 2

DIn mijn wekelijkse diary geef ik je een inkijk in mijn dagelijkse leven. Deze week was ik nog in Spanje en stond dus nog een beetje in het teken van E Viva Espana, ik ging weer terug aan de slag en had veel afspraakjes gepland staan. Lees nu mee in mijn diary van week 26!

Murcia – E viva Espana

Maandag 26 juni
Ik zit lekker met mijn billen nog in Spanje. Wat een top weer is het toch! Elke dag zon, zee en strand. En natuurlijk veel en lekker eten. Ik wil nooit meer weg! In de avond gaan we naar Murcia. Heel erg leuk om er eventjes uit te zijn. We gaan op zoek naar een leuke tent om te eten en krijgen een restaurant aangeraden van een local. Vooral één gerecht zijn we allemaal helemaal gek van: kokkeltjes in olie met knoflook. De smaken zijn zo goed vermengd in deze schotel, echt heerlijk.

Tonnetje rond eten

Dinsdag 27 juni
Ook vandaag hebben we een halve dag aan het strand wat heerlijk genieten is. In de avond gaan we nog naar het grote winkelcentrum en koop ik een heel mooi lingeriesetje. Uiteindelijk eten we vlakbij het appartement aan het strand – wat een geweldig menu! Voor €22 krijgen we 6 voorgerechten in tapas vorm, een hoofdgerecht, dessert, wijn inclusief en koffie of thee en likeur. Tonnetje rond kom ik terug in het appartement.

Vertraging

Woensdag 28 juni
We maken het appartement schoon, ruimen de koffer alvast in en vertrekken dan nog even naar het strand om te genieten van de laatste ochtend/middag. Daarna spoelen we ons af bij het zwembad en gaan dan snel douchen en nog wat opruimen in het appartement. We worden met een taxi terug gebracht naar de luchthaven en onze vlucht heeft vertraging. De vlucht terug is prima, maar we zitten verspreid over het hele vliegtuig. Ik heb het geluk dat er niemand naast me zit, dus ik heb een lege stoel naast me waar ik dankbaar gebruik van maak. Lekker de beentjes strekken! Bij aankomst in Maastricht worden we opgehaald door K. en blijven zelfs nog even eten. Ik heb echt een heel fijn week gehad met onze vrienden. Absoluut voor herhaling vatbaar!

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 34 - Uitjes en catwalks

DIARY 2017 Week 26 E Viva Espana 2

Werk date

Donderdag 29 juni
We zijn afgelopen nacht laat thuis gekomen dus met opstaan heb ik een beetje moeite. De dag is lang op kantoor, nog steeds benauwd en mijn collega die terug van vakantie is, kletst aan één stuk door. Maar ik krijg veel gedaan en ben in de middag eventjes er tussenuit met de auto van de baas om spullen naar een school te brengen. Aankomende week begint daar een Summer School. In de avond heb ik een afspraak met een oud-collegaatje van me en het is erg gezellig. We hebben het een beetje over werksituaties, toekomstplannen en daten.

DATES!

Vrijdag 30 juni
Vandaag werk ik een hele dag op kantoor maar tussen de middag heb ik een lunchdate met een (oud)collega van me. Lekker eten bij Noen en fijn lunchen met goed gezelschap, een glas wijn en lekkere pasta. HEAVEN! Ik werk een beetje over, klets met tijdelijke krachten op de weg naar het station over Zero-Waste (eindelijk iemand gevonden die ik ken, die dit ook wilt en probeert toe te passen) en daarna bij thuiskomst hoef ik alleen maar mijn spullen weg te leggen en de fietsen te pakken en meneer staat al voor de deur.

We gaan direct door naar de Kade waar we Mosselen gaan eten bij de Veestallen met mijn zwager en een vriend van hem. Tegen de tijd dat we weg gaan, komen we vrienden in de stad tegen, waarmee we nog door gaan naar een café en voor ik het weet sta ik in weer een andere kroeg te dansen alsof het me allemaal niks scheelt (en dat is ook zo) en drink ik mijn 8e glas wijn. Ja. 8. Dat wordt hels morgen. Want ik slaap zeker niet voor half 5.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 5 - Tot rust komen

Kater? En heel leuk nieuws en niet zulk fijn bezoek

Zaterdag 1 juli
Dat blijkt wel mee te vallen. Ik ben klaarwakker om half 10 en heb een zwaar hoofd. Ik ben niet misselijk maar alleen heel erg sloom. En dat blijf ik de hele dag. In de middag gaan hubby en ik naar zijn oma, waar het niet zo goed mee gaat. Ze is al oud maar normaal gesproken gezond. Ze is echter tijdens de hitte ziek geworden (wij waren toen net in Spanje). Ik maak me wel zorgen om haar, maar als ik aan het einde zeg: Oma, de volgende keer dat we hier komen moet je wel opgeknapt zijn hoor! Zegt ze: “Dat zou zomaar eens kunnen gebeuren!” Ik hoop het. Het is een bijzondere dag want ik krijg vandaag ook supergoed nieuws! Mijn beste vriendin is bevallen van een prachtig kindje. Zo zie je maar hoe leuke en minder leuke gebeurtenissen dicht bij elkaar liggen.

Kraamvisite – Tante Nancy

Zondag 2 juli
En dan deze ochtend ga ik op visite bij mijn beste vriendinnetje om de kleine te bewonderen en haar extra moed in te praten zo na haar bevalling. Ik blijf niet te lang, ze moet de komende tijd even op adem komen. Maar ik kan niet wachten om weer terug te komen!

In de middag heb ik een barbecue bij de buren. Ik maak na mijn visite nog wat lekkers klaar voor bij de barbecue. En dan gaan we naar de buurtjes waar het al één groot feest is. Een heel gezellige barbecue met onverwachts zon en uiteraard veel gezellige gesprekken. We hebben het getroffen in deze buurt!

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 49 - Ceremoniemeester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.