DIARY 2017 Week 25 E Viva Espana

DIARY 2017 – Week 25 – E Viva Espana

In mijn wekelijkse diary krijg je een inkijk in mijn leven. Deze week ging ik naar de mondhygienist, verplaatste ik mijn werkweek en ging ik op vakantie naar Spanje (ESPANA!). Lees mee in mijn diary:

Eerste fietstocht

Maandag 19 juni
Vandaag doe ik mijn eerste poging om te gaan fietsen na mijn val van de trap. Ik moet naar de mondhygiënist toe en probeer erheen te gaan op de fiets. Dat fietsen gaat met pijn en moeite. En als ik aan kom word ook mijn bek nog even flink verpest door de aardige dame. Je moet me geloven als ik zeg dat ik echt een hele nette tandenpoetser ben, ik houd mijn gebit netjes bij… maar bij de mondhygiënist is het nooit goed. Als ik een superschoon gebit heb, zegt ze: Het is helemaal clean, maar het bloedt wel dus dat zegt dat je niet vaak genoeg schoon maakt. En als ik geen bloedend tandvlees heb, zegt ze dat ik niet genoeg schoonmaak (terwijl mijn tandarts zegt dat mijn zenuwen bloot zijn komen te liggen van het vele schoonmaken). Anyway, deze dame is nieuw en extreem grondig dus lig ik 40 minuten in de stoel zonder mijn donut. De rest van de dag weet ik niet hoe ik hangen, liggen of zitten moet. Ik sla het tapdansen over met de warmte en de pijn die ik zowel in mijn kont als in mijn mond heb.

The Sound of Music

Dinsdag 20 juni
Vandaag werk ik nog een ietsiepietsie beetje en dan ga ik verder aan de slag met mijn video’s voor de komende tijd want einde van de week ga ik naar Espana! In de avond heb ik mijn allerlaatste The Sound of Music les. Jammer dat het voorbij is.

Midzomernacht!

Woensdag 21 juni
Vandaag is het Midzomernacht! De langste dag en de kortste nacht. De nacht van de godin. Helaas zit ik gewoon op kantoor met die hitte en is het echt niet te doen. Als het 30 graden is, mag je officieel naar huis toe bij zittend werk. Maar de temperatuur tikt tot over de 29 graden aan maar niet meer dan dat. Bovendien zit ik in de middag in mijn eentje, waardoor het nogal zwaar is om op kantoor te blijven. Ik buffel door de dag heen, heb namelijk genoeg te doen, en kom moe thuis. In de avond pak ik mijn koffer in voor Spanje.

Eerste perspakket

Donderdag 22 juni
Nog een dag doorwerken in de warmte (gisteren kon ik de hitte duidelijk beter hebben dan vandaag) en dan mag ik naar huis toe. Ik monteer mijn video, maak nog wat laatste dingen klaar voor onze reis en krijg een geweldig pakket binnen van Australian Gold. Voor het eerst ontvang ik een pakket als blogger – een mijlpaal! Dit kan ik allemaal goed gebruiken voor mijn reis naar Spanje. We rijden met de auto naar Maastricht toe naar onze vrienden en blijven daar slapen. Ik kan alleen maar denken aan Espana. Ik heb er zo’n zin in!

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 26

DIARY 2017 Week 25 E Viva Espana

Mil palmeras

Vrijdag 23 juni
We vliegen met Ryanair vanaf Eindhoven naar Alicante en komen op de luchthaven met een heuse chauffeur. De vlucht is prima, en als we aankomen hebben we gewoon weer een chauffeur klaarstaan voor ons (ondanks de vertraging van de vlucht van een uur). We rijden door naar het appartement van M. haar ouders waar we de komende dagen mogen verblijven. Ik voel me echt een mazzelkont. Wat een geluk dat ik hier mag verblijven! Het appartement is mooi, heeft uitzicht op zee wat gewoon naast de deur ligt en heeft ook nog een gezamenlijk zwembad, tuin, speeltuin en fitness toestellen. Deze eerste dag voelt vreemd. Alsof ik al twee dagen er ben als ik ’s avonds rond loop.

Midzomernacht vieren

De middag lunchen we aan het strand met paella. In de avond eten we in het dorpje en blijkt het San Juan te zijn, waarbij men midzomernacht viert (yes!!! dat vind ik geweldig leuk want ik vind dat je midzomernacht gewoon moet vieren). Overal op het strand zijn kampvuurtjes met families er omheen met eten en drinken. Tevreden val ik ’s nachts in slaap.

Een volle dag Espana

Zaterdag 24 juni

En word om half 12 wakker! Dat is echt enorm overdreven, maar ik heb gewoon een gat in de dag geslapen. Onze hosts zijn al lang wakker, maar wij komen zo maar eens ons bed uit gekropen. We ontbijten samen en gaan daarna naar het strand toe. Daar worden de mannen aangesproken door Belgen die het belachelijk vinden dat ze zachtjes aan het voetballen zijn. Dat moeten M. en ik nog de hele dag aanhoren. Het sloeg ook nergens op hoor, maar de hele dag aanhoren is ook iets veel van het goede. We hebben een heerlijke middag op het strand, gaan daarna heerlijk uit eten in Torrevieja en dan lopen we nog wat langs de boulevard. Blijkbaar is het hier ook feest want er is een gratis DJ waar je van kan genieten aan het einde van de boulevard. Superleuk! Uiteindelijk zijn we op een nogal laat tijdstip thuis.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 32 - Klussen en meer

Espana, dia 3

Zondag 25 juni
Vanochtend ben ik opgestaan met wat problemen van mijn PDS. Erg vervelend als ik in het buitenland ben hoe mijn buik op mijn reis reageert. Anyway, ik ben opgestaan heb dit verslag getypt, lekker ontbeten en nu zitten de mannen lichtelijk apathisch op het balkon terwijl ik lekker op de lounge set lig. We gaan vandaag uit lunchen en de rest van de dag kijken we nog wel wat we gaan doen. Deze vakantie in Spanje was bedoeld om tot rust te komen en ik denk dat dit aardig zal gaan lukken. E viva Espana!

Wat ga jij allemaal doen vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.