DIARY 2017 Week 19 Eurovisie Songfestival 2017

Diary 2017 – Week 19 – Eurovisie Songfestival 2017

Een nieuwe week! Via mijn diary krijg je een dagelijkse inkijk in mijn leven. Deze week stond in het teken van hoge werkdruk en Eurovisie Songfestival 2017.

Delen

Maandag 8 mei
Terug uit Londen moet ik eerst mijn spullen een beetje uitpakken, deel ik mijn foto’s met mijn vriendinnen en ga ik eerst vandaag ehm… ja echt… werken op kantoor. Ik ben al om 8 uur op het werk en zit op mijn vrije dag dus gewoon op kantoor. In de avond op tapdance horen we dat we mogen optreden bij de KAM. Ik weet nog niet of ik het ga redden, want dat is in september. En aangezien ik dan op vakantie wilde gaan (maar dat is ook afhankelijk van het feit of ik anders ga studeren!).

Monteren

Dinsdag 9 mei
Gisteren had ik geen tijd om te monteren dus zit ik vandaag een groot gedeelte van mijn dag aan mijn computer gekluisterd. Een vlog monteren is soms toch wel moeilijker of tijdrovender, maar laten we eerlijk zijn: I love it! De badkamer ook schoon gemaakt, moeder op bezoek geweest… dus ik heb een prima dag achter de rug! Na zangles kijk ik naar het Eurovisie Songfestival 2017, deel 1. Moldavië vind ik een leuk liedje hebben!

Brand in Roosendaal

Hoog sensitief, iemand?

Woensdag 10 mei
Ik sta vandaag op knappen. Misschien is het de stress van de afgelopen tijd op het werk, maar misschien ben ik er wel ‘gewoon klaar mee’. Tussendoor wordt ons pand ontruimd omdat er brand is in ons pand! Dat zorgt natuurlijk voor de nodige commotie. Gelukkig is het niet ernstig en kunnen we na een tijdje weer terug naar binnen.

LEES OOK  Sunday Special - Week 9

Als ik thuis kom, moet ik mezelf echt dwingen om even te chillen. Dat lukt gelukkig op den duur wel als ik in de achtertuin zit met de zon op mijn snoet. Ik vraag me serieus af waarom ik vandaag zo veel dingen tot me heb laten komen. Waarom trek ik me zo snel dingen aan? Waarom ben ik zo ‘on edge’? Ik neem me voor om daar echt mee op te passen de komende tijd. Toch iets te gevoelig voor sfeer… Ik heb mezelf voorgenomen om er een heel leuke avond van te maken, dat had ik gisteren al tegen manlief gezegd. Ik ‘unplug’ even en we hebben een fijne avond samen. Gewoon eventjes connecten, praten, wat me dwars zit, waar we mee bezig zijn de laatste tijd.

Wel wil ik iedereen bedanken voor de vele leuke reacties op mijn VLOG van London Shoreditch en Brick Lane. Dat doet me heel erg goed!!

Retourtje Rotterdam

Donderdag 11 mei
Vandaag is wederom een hectische werkdag. Ik race op en neer naar Rotterdam om materiaal naar een school te brengen voor morgen. Dat past niet in mijn auto, dus ik ben blij dat ik met de auto van mijn baas kan gaan. Hij moet echter de auto zelf hebben om half 4 waardoor mijn bezoek ineens een tijdsdruk heeft. En dus mijn werk ook. Poehee! Als ik terug ben uit Rotterdam ben ik volledig op. Maar het is al over 3 uur dus geen tijd meer voor pauze want voor ik het weet is het al 10 over half 5. Ik werk vanuit huis ook nog even over… En dan ga ik toch weer even in de zon zitten. Wat fijn he die zon!

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 18 - Westminster Abbey

Eurovisie Songfestival 2017 finaleplaatsing voor Nederland

En dan de avond! Manlief is niet thuis, die is Ajax kijken in Amsterdam. Maar ik vier de avond met het Eurovisie Songfestival 2017. Ik ben nu eenmaal een beetje fan van het Eurovisie Songfestival 2017. Onze dames doen het heel erg goed, loepzuiver gezongen, sterk uitgedragen. En dan is het afwachten of we door zijn… Spannend! Zeker omdat we pas als 9e worden omgeroepen. Man man man, samengeknepen billen!

DIARY 2017 Week 19 Eurovisie Songfestival 2017

Alumni Festival NHTV

Vrijdag 12 mei
Vandaag ga ik na een dag werken naar het NHTV in Breda toe. Daar heb ik vroegah gestudeerd en omdat NHTV inmiddels 50 jaar bestaat is er een groot Alumni festival. Ik heb kaartjes gekocht en samen met mijn vriendin E. ga ik er heen. Helaas zijn er niet veel bekenden aanwezig, maar S. en W. zijn er wel van onze klas. We kletsen gezellig bij en kort halen we oude herinneringen op. Ook spreek ik twee docenten van onze tijd. Mijn begeleider en een juffrouw schriftelijke communicatie. Sommige oud-klasgenoten hebben afgezegd, andere heb ik gewoon niet gezien. Dat is nu even niet anders… we maken er zelf het allerbeste van! Na gisteren kan niks me meer maken denk ik dan maar. Er zijn nog meer mensen aanwezig op het feest, dus dat is zeer gezellig. En wat goed georganiseerd! Ik had ook niet anders verwacht van het NHTV. E. en ik hossen de tent door, van liiiiiiinksssss naar rechtssssss.

Eurovisie Songfestival 2017

Zaterdag 13 mei
Vandaag ga ik naar de verjaardag van mijn ome J. in Delfgauw. Gezellig met de hele familie! Manlief is op een verjaardag van een collega in Den Haag en ik heb in de avond een feestje met Eurovisie Songfestival 2017 fans!! Met hapjes uit verschillende landen en veel vrienden samen. Wat een gezelligheid, maar wat jammer dat we niet door zijn. Die dingen kunnen gebeuren… Het was ook wel hard zweten voor die meiden, maar ik weet eerlijk gezegd ook niet of ik die nieuwe manier van punten krijgen wel zo heel erg leuk vindt.

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 27

Moederdag 2017

Zondag 14 mei
Lieve mama, vandaag is het weer Moederdag. Ik heb een leuke brief voor je geschreven en die komt later vandaag online. Ik ga in middag naar mijn moeder toe en laat in de middag naar mijn schoonmoeder. De bedoeling is dat we ook nog stijldansen van afgelopen vrijdag gaan inhalen maar we weten nog niet of dit wel kan en of we daar wel genoeg energie voor hebben aan het einde van de dag.

Ga jij Moederdag vieren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.