DIARY 2017 Week 11 Female entrepreneurs

DIARY 2017 – Week 11 – Female Entrepreneurs

Elke week geef ik je een inkijk in mijn leven mijn diary. Deze week had ik een superleuke en drukke week, ik ging onder andere stemmen, naar de bioscoop en naar Rotterdam voor een avond voor en door female entrepreneurs.

Nieuw werkrooster

Maandag 13 maart
Deze hele dag was ik volop bezig met mijn 5 dagen bewust met je mobiel omgaan challenge. Ik had het er niet enorm moeilijk mee dacht ik, maar het is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Gisteren had ik een rooster gemaakt voor mezelf en het stond nogal vol. Ik heb wel alles kunnen doen, maar op een vrije dag voelt het niet echt als een vrije dag met een rooster als deze. Die moet ik nog even aanpassen.

DIARY 2017 Week 11 Female entrepreneurs

Edit dag

Dinsdag 14 maart
Vandaag nam ik de laatste zaken op voor mijn video over de 5 dagen challenge offline gaan. Ik moest hem ook nog helemaal editen en was al met al best een aardige portie van de dag mee kwijt.

Stemmen

Woensdag 15 maart
Tijd om te stemmen! Ik ging vandaag naar de stembus om mijn recht als vrouw en kiezer te gebruiken. Ik stemde met mijn hart, zoals Geertje al eerder vroeg en ik eerder over heb geschreven in mijn Favorieten op Maandag. En natuurlijk kwam mijn video online!

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 52 - The end of the year

La la land

Na het stemmen ging ik naar de bioscoop met mijn man, moeder, schoonzus en twee vriendinnen. Daar kwamen we ook nog vrienden tegen. Ook niet gek als je bedenkt dat het La La Land was. Ik vond het een heel leuke film! Ik zag inderdaad verwijzingen naar oude films, de cinematografie leek op films die ik van vroeger heb gekeken. Er werd in gedanst en gezongen… hoewel niet al te best. Ik zit op tapdance en kan wel zeggen dat het tappen niet bepaald een hoogtepunt was van de avond. Ik vond ook dat Ryan niet zo heel erg goed kon zingen en ik vond dat Emma piepte. De rest vond ik wel heel leuk.

Female entrepreneur night! So inspiring 😇 #inspired

Een bericht gedeeld door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Female entrepreneurs

Donderdag 16 maart
Ik had het geluk dat ik aanwezig kon zijn bij een evenement van Citizen M in Rotterdam van en voor female entrepreneurs. Heel erg leuk om bijvoorbeeld Annemerel, van Annemerel.com, voor het eerst in het echt te zien en eindelijk eens te ontmoeten (ik volg haar inmiddels al enkele jaren). We kregen presentaties van 3 vrouwen:

Heel leuke dames, stuk voor stuk.En het was een inspirerende avond waarbij ik happy van het enthousiasme werd. Ik ga verder waar ik mee bezig ben, want het voelt goed en zoals ik van Annemerel heb geleerd: Blijf altijd jezelf en trouw aan jouw identiteit. Female entrepreneurs hebben de toekomst, dat was wel te merken uit deze drie stoere dames die een business van de grond af hebben opgebouwd.

Lunchen bij Noen

Vrijdag 17 maart
Deze ochtend begon ik extra vroeg met werken. Ik zou namelijk om kwart over 12 met een vriendin afspreken maar die belde gisteren doodziek op. Dus besloten we het niet door te laten gaan. Maar mijn ochtendvergadering stond al gepland en de reservering in het restaurant stond ook al. Dus appte ik mijn moeder en begon ik de ochtend lekker fris aan een vergadering. Kunnen we die meteen afstrepen. Om kwart over 12 meette ik mijn moeder bij restaurant Noen waar we lekker gegeten hebben en ik een gigantische hamburger heb gegeten.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 3 - Operatie

Zero waste

Zaterdag 18 maart
We gingen tussen de buien door naar de stad toe omdat ik weckpotten wilde hebben. Ik had er gisteren al 3 gekocht en vandaag wilde ik er nog eens 3 kopen. Daarnaast nog een boel kleintjes om als kruidenpotjes te gebruiken. Ik wil namelijk meer zero waste gaan en mijn droge producten nu alleen nog maar met weckpotten inkopen bij de verpakkingsvrije winkel in Roosendaal (Drogisterij Het Geheim).


In de avond keek ik de finale van seizoen 3 van Downton Abbey. Jezus allemachtig wat een verdriet had ik er van. Ik ben er nu terwijl ik dit type (zondagochtend) nog een beetje onder de tram van…

VT Wonen interieur winnen

Zondag 19 maart
Vandaag blijf ik lekker binnen. Terwijl ik dit zit te typen, waait het hard en zie ik het regenen. We gaan vandaag naar de zolder kijken, waar we een multimediaruimte van willen maken. Even kijken wat we nodig hebben enzo. Daarnaast doe ik mee met het bij elkaar shoppen van een VT Wonen interieur. Ik hoop dat het me lukt en ik uitgekozen zal worden. Wish me luck haha.

Wat ga jij doen vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.