DIARY 2017 Week 12 Meidenweekend Goedereede

DIARY 2017 – Week 12 – Meidenweekend Goedereede

In mijn diary geef ik je een wekelijkse inkijk in mijn leven. Deze week ging ik zingen, begon de lente officieel en ging ik op meidenweekend in Goedereede. Welkom in mijn diary van week 12!

DIARY 2017 Week 12 Meidenweekend Goedereede

Begin van de lente

Maandag 20 maart
Vandaag was de eerste officiële lentedag volgens mijn agenda. En ik heb de lentekriebels! Ik maakte mijn huis schoon, zette paastakken neer en deed nog een paar andere zaken om mijn huis helemaal lenteproof te krijgen. En daar maakte ik ook een video van.

Edelweiss

Dindag 21 maart
En die video edit ik vandaag, waar ik wel even mee bezig ben. Daarnaast help ik mijn moeder met iets waardoor ik toch zeker een goede 2 uur van mijn tijd mee kwijt ben. Die tijd kom ik te kort als ik mijn video nog verder wil afmaken… want in de avond ga ik zingen! Ik zou eigenlijk vandaag beginnen met een wijncursus maar vanwege te weinig deelnemers gaat het feest niet door. Dus geef ik me nog gauw op voor een zangcursus Sound of Music. Superleuk! Ik word ingedeeld bij de sopranen en zing Edelweiss en probeer één van de hoogste noten te halen. Dat lukt wel, als ik maar lef heb.

Hoe ik het begin van de lente vier

Woensdag 22 maart
Vandaag komt mijn video online over hoe ik het begin van de lente vier en de lente verwelkom in mijn huis. Dat kan je lezen in dit artikel en bekijken in deze video. De rest van de dag zit ik op kantoor mijn ass off te werken. Ik het het zo druk de laatste tijd! Het is moeilijk om het bij te houden op kantoor.

Tilburg University

Donderdag 23 maart
Na het werk ga ik naar de open dag van universiteit Tilburg. Ik wil gaan kijken voor een master traject communicatie. Het is erg interessant, ik ben enthousiast maar ook nog niet helemaal zeker. Omdat ik een bachelor opleiding heb gehad, zou ik een premaster traject moeten doen van een half jaar. Het is nog niet helemaal zeker of ik überhaupt een premaster traject in mag gaan. Alles wat ik tot nu toe gezien en gehoord heb, moet ik even flink laten bezinken. Wat een informatie, maar wat een fijn gevoel om weer op de goede weg te zitten.

Meidenweekend in Goedereede

Vrijdag 24 maart
Ik ga nog snel Rocketshot kopen want ik ga een weekend weg met mijn vriendinnen. Een echt meidenweekend in Goedereede. Ik heb er veel zin in en sta te trappelen van ongeduld. Om half 3 staat mijn vriendin I. voor de deur en mag ik met haar meerijden. Wij vertrekken iets eerder dan de rest en lopen een stuk over het strand voordat we naar het huisje gaan. Het huisje ligt in Goedereede achter de Kwade Hoek, een natuurgebied. Het huis is groot genoeg voor ons 8-en. Maar eerst: eten! Met een klein groepje eten we gauw wat in Ouddorp bij de snackbar waar ik een allejezus groot bord krijg met een texasburger en friet. Lekker!! Dan blijven we bij aankomst in het huisje nog even lekker babbelen met de groep compleet, met muziek op de achtergrond. En na middernacht zoek ik mijn bed op.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 33 - Crematie oma

Voorjaarsduik

Zaterdag 25 maart
Het is prachtig weer! Iedereen is al wakker als ik mijn bed uit val. Ik krijg gebakken ei met spek en een lekker broodje als ontbijt. We gaan vandaag naar het strand van Ouddorp en ik ga met I. de zee in. Het duurt even voor we een geschikte plek hebben gevonden, maar als we de Wim Hof methode hebben toegepast rennen we met een noodvaart de zee in en duiken het koude water in.

Het is inderdaad koud, maar mijn vriendin M. staat al direct klaar met een warme handdoek en als ik hem om mijn schouders krijg heb ik hem al bijna niet meer nodig. Mijn lijf warmt zichzelf direct op en ik heb het helemaal niet koud. Nadat ik afgedroogd en omgekleed ben, gaan we met zijn allen naar een strandtent om van de zon te genieten en een drankje te doen. Naderhand liggen we nog even in het duin en kleuren onze gezichten een beetje rood.

First dive in the sea of 2017. Go go go! #wimhofmethod #sea #vitaminsea #summerhereicome #runforestrun 😂

Een bericht gedeeld door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Twins

Compleet uitgewaaid gaan we terug naar de auto en op zoek naar een restaurant voor het diner. We belanden uiteindelijk bij Twins, welk restaurant een geweldige ligging heeft en heerlijk eten. Ik ben een gelukkig mens. Maar de avond is nog niet voorbij!

Bij thuiskomst zingen we kort mee met de liedjes van de Sound of Music, laten we specifieke scènes zien en zingen schoonzus en ik een liedje op de SingStar. Ook kunnen we het niet laten om even pingpong (Sing-Song) te doen waar we de slappe lach van krijgen. De avond sluiten we af met spelletjes en de slappe lach om ontploffende dozen en zwaaiende straalvliegtuigpiloten en moeilijke categorieën bij Pictionary #hadjebijmoetenzijn

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 23

Als de klok van wintertijd naar zomertijd verspringt gaan we richting bed.

Kwade Hoek in Goedereede

Zondag 26 maart
Weer ben ik de laatste die zijn gezicht laat zien aan het ontbijt – en ik ben nog niet eens uitgeslapen! Gelukkig maakt dat niks uit, het is een weekend vrijheid blijheid. Na het ontbijt hangen we in de achtertuin in de zon en bak ik mini-pizza’s af en schenk de glazen vol. Als vriendin S. is uitgezwaaid omdat ze moet optreden, trekken we de wandelschoenen nogmaals aan. Deze maal om de Kwade Hoek te ontdekken in Goedereede.

De boodschappen moeten op!

We wandelen 7 kilometer door stiltegebied en praten tijdens onze wandeling over van alles. Hoezo stil zijn? Bij terugkomst besluiten we de boodschappen op te maken en doen ons te goed aan chips, mini-pizza’s en kruidenboter-stokbrood. En dan is het tijd om te gaan. De woning wordt nog 4 maal onderzocht, nagekeken en dan trekken we echt de voordeur achter ons dicht. Na 10 jaar hebben we dan eindelijk een heel weekend met ons groepje gehad. En dat smaakt naar meer.

Het is echt heerlijk vertoeven op Goeree-Overflakkee rondom Goedereede en Ouddorp, zeker met dit het prachtige weer van afgelopen weekend. Wat heb jij afgelopen weekend gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.