DIARY 2017 Week 16 Rosada

DIARY 2017 – Week 16 – Rosada outletcenter Roosendaal

In mijn diary krijg je een dagelijkse inkijk in mijn leven. Afgelopen week was een ‘rustige’. Dat was ook wel nodig, want ik heb enorm veel last van mijn hooikoorts en daarnaast kan de boog niet altijd gespannen staan. Wel heb ik leuk nieuws en ging ik weer eens naar Rosada. Lees mee in mijn diary van week 16.

Tweede Paasdag

Maandag 17 april
Ah heerlijk! Nog een dag vrij. Ik ben overdag met mijn man thuis, eventjes ontspannen en rustig aan doen. En dan ga ik in de avond bij mijn moeder eten. We eten asperges en ze smaken goed!

Zevenbergen

Dinsdag 18 april
Ik heb een lunchdate met mijn beste vriendinnetje in Zevenbergen. We eten uiteindelijk bij De Borgh, want de lunchtent die zij in gedachten had is helaas niet geopend. Als ik de menukaart zie in De Borgh ben ik een beetje bang dat het niet genoeg gaat zijn. Tot ik mijn bord zie! Nou, dat zal wel gaan lukken haha! Het is dan wel ‘maar’ één broodje, maar genoeg voor 10 mensen. Het smaakt me goed en we kletsen lekker wat bij. In de avond ga ik naar mijn zangcursus en zing een paar keer onwijs vals als ik op zoek ben naar de juiste toonhoogte. Hoort er ook bij hè.

DIARY 2017 Week 16 Rosada

Kort en bondig

Woensdag 19 april
Over vandaag kan ik kort en bondig zijn: Veel gewerkt. Geen plezier gehad. Wel is mijn video over een wandeling over The Strip online gekomen. En natuurlijk een superlang artikel hierover waar ik erg mijn best op heb gedaan met de beste tips voor Las Vegas. Lees hem hier: Een wandeling over The Strip.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 47 en 48 - Ziek, stoppen met werken, Praag en Sinterklaas

Toelatingsverzoek ingediend

Donderdag 20 april
Vandaag dien ik mijn toelatingsverzoek in voor universiteit Tilburg. Eerst maar eens zien of ik überhaupt aangenomen ‘mag’ worden op de Premaster, of dat mijn diploma niet als voldoende gezien zal worden. Dan kan ik daarna altijd nog verder kijken, als ik wel word aangenomen, of dit de opleiding is die ik wil. Of dat ik er beter voor kan kiezen om cursussen te gaan doen. Ook krijg ik een superleuke jurk van mijn collega, die zij nooit draagt. Het is een vintage jurk en ik vind hem er enorm leuk uitzien. Eerst even passen…!

Rosada

Vrijdag 21 april
Na het werk ga ik met mijn schoonzus en nichtje naar Rosada toe. Rosada is een groot outlet center dicht bij ons. S. wilt graag nieuwe sportieve schoenen. Als we bij Esprit komen, ga ik bijna los. Ik zou nog wel een nieuwe jeans kunnen gebruiken. Ik heb te strakke broeken aan en eentje zit erg lekker maar is van stretch en sluit aan de achterkant niet goed aan. Dus uiteindelijk toch maar geen broek. Maar wel twee paar zomerschoenen! Ik heb enorm veel zomerschoenen, maar bij de laatste inventarisatie kwam ik tot de conclusie dat er toch al wel een boel echt kapot of aan het slijten zijn. Tijd voor nieuwe schoentjes. En wat een moppies zijn het, ik zal ze binnenkort wel eens aan je laten zien. Ook spring ik met mijn nichtje op het springkussen. Wat een lol hebben we! En ik verzin een spelletje bij de fontein. Daarna ben ik bekaf. Na het stijldansen komen we tot de conclusie dat onze leraar jarig is en worden we uitgenodigd om nog even langer te blijven zitten en mee te vieren. Dat doen we en uiteindelijk zijn we na half 2 thuis.

LEES OOK  DIARY: Sunday Special - Week 36

Hooikoorts

Zaterdag 22 april
Ik word wakker met hoofdpijn. Het is niet van die paar wijntjes gisteren, maar van de hooikoorts. Het wordt ook maar niet beter en ik voel me verschrikkelijk beroerd. Ik lig de hele dag op bed en op de bank van het ziek zijn. De medicijnen werken wel, maar mijn hooikoorts komt er alsnog ‘doorheen’. Heel vervelend!

Hooikoorts dag 2

Zondag 23 april
Het gaat vandaag iets beter met mij, maar terwijl ik deze laatste zinnen op schrijf, merk ik dat ook vandaag mijn hoofdpijn erger wordt. Ik heb inmiddels al 3 zakdoeken helemaal vol gesnoten. Het is een feestje als je hooikoorts hebt, dat kan ik je wel vertellen… Vandaag ga ik een filmpje voor woensdag aanstaande monteren, want dinsdag heb ik daar geen tijd voor. En de rest van de dag wil ik het liefst lezend en half slapend doorbrengen. Het is altijd even pas op de plaats als mijn hooikoorts op zijn top zit. Ik geloof dat dat nu is. Dus dan maar eventjes rustiger aan doen. Er komen vast wel weer rustigere tijden en wanneer ik minder last heb van mijn hooikoorts.

Ben jij wel eens in Rosada geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.