diary sunday special week 11 briefpapier

DIARY – Sunday Special – Week 11

Weer een drukke week, kijk jij even mee wat ik allemaal ging doen? Lees dan mee in mijn diary!

Opruimen

Maandag 9 maart
Op maandag moest mijn man met de auto weg voor zijn werk waardoor ik een beetje ‘verloren’ was. Ik ruimde nog meer op, ik waste, ik hing was op… you know, the works. Daarnaast schrijf ik een lieve brief naar een vriendin van me. Op speciaal papier natuurlijk! Op mijn verzoek belde mijn man mijn broer op om de vriezer te verhuizen, waardoor ik uiteindelijk last minute (ik ging net mijn viooltjes planten, ja echt!) de kelderkast moest opruimen en schoonmaken omdat de vriezer verhuisd werd. In de avond aten we weer bij mijn moeder voordat ik naar de tapdance ging. Daar heb ik zo hard staan springen en doen!

Verliefd

Dinsdag 10 maart
Vandaag ging ik in de ochtend, tot halverwege de middag, mijn stage lopen. Ik heb een presentatie klaargemaakt en aangepast. Erna kon ik naar huis toe en waste ik nog eens verder (was al even niet gedaan) en schreef ik kaartjes. Ik ben dol op kaartjes versturen. Zeker als het is naar een vriendinnetje die zwanger is, wat een ge-wel-dig nieuws! In de avond had ik afgesproken met mijn vriendin I. Ze is supersupersupersuperverliefd en het straalt er vanaf! Dat vind ik zo leuk, jeetje wat ben ik happy voor haar. We hebben een heel fijne avond en praten over van alles.

Ledendag

Woensdag 11 maart
Vandaag staat de hele dag in het teken van de ledendag van mijn werk. Dit is een meeting van mijn werk met alle leden van ons bedrijf. Dat betekent vaak rennen en vliegen. Het is leuk om te doen, maar altijd hectisch. Iedere keer verbaas ik me er over dat er weer zo veel dingen niet geregeld zijn of onduidelijk zijn, we zouden er inmiddels toch wel een draaiboek voor moeten hebben? Lichtelijk gespannen ren ik op iemand af waarvan op het schema staat dat ik zijn laptop moet gebruiken voor mijn presentatie. Maar als ik het hem vraag, zegt hij dat hij zijn laptop aan een andere collega heeft uitgeleend omdat ze hem dat ondanks het schema “wel 10 keer gevraagd heeft”. Ik zit laptoploos… na een tijdje krijg ik er toch eentje maar daar staan geen programma’s op, daarna moet ik op zoek naar een mogelijkheid tot een internetverbinding en dan heb ik eindelijk mijn presentatie, een paar minuten voordat alles begint, klaar staan. I HATE THAT. Ik kan niet tegen onvoorbereid zijn en dit is killing voor mijn zen. Uiteindelijk gaat het natuurlijk wel goed, maar het is slordig zoals het onderling is gegaan en zorgt onnodig voor stress. Mijn internetverbinding valt helaas om de haverklap uit, dus dat is ook al niet sterk tegenover mijn klanten. Gelukkig heb ik hand outs gemaakt, maar ik zweer erna dat dit de laatste keer is dat het zo is gegaan. Ik vind het vrij onprofessioneel.
Ik heb wel heel leuke gesprekken met onze klanten en probeer zo veel mogelijk informatie te geven aan mensen die tijdens de pauze langs mijn stand komen. We sluiten de dag af in een restaurant en daar heb ik veel lol met mijn collega’s en onze stagiaires.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 33 - Crematie oma

Baby

Donderdag 12 maart
Als ik wakker word, heb ik een prachtig berichtje gekregen: Er is een kleintje geboren in onze vriendengroep! Ik ben helemaal happy, het liefst zou ik meteen gaan dansen. Maar ik moet opschieten want ik moet naar mijn werk. Toch is dit wel het mooiste nieuws van de dag.
Vandaag is de uitvaart van de moeder van een vriendin van mij. Dat is altijd even slikken. Het is in de ochtend en een waardig afscheid.
Tussen de middag word ik gebeld door de reisorganisatie waarbij ik mijn reis naar Marokko heb geboekt. Het gaat niet door! 🙁 Ik baal gigantisch en mijn beste vriendinnetje J. baalt net zo hard met mij mee. In de avond heb ik een afspraak met een vriendinnetje van mijn oude vereniging. Ze is verhuisd en ik ben benieuwd naar haar huisje. Vol trots laat ze deze zien in een rondleiding. Grote achtertuin ook! Daar kan ze straks prachtige dingen mee doen. We hebben het naast haar verhuis- en verbouwperikelen over de vereniging en hoe we dingen kunnen verbeteren. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan…

Huizenjacht

Vrijdag 13 maart
Enkele collega’s zijn vandaag op een congres en de rest werkt hard door op kantoor. In de middag fiets ik tevreden in het zonnetje terug naar huis toe. Bij thuiskomst kijk ik wat youtube films en valt er een leuk pakketje in de bus van Hipgemaakt en daar ben ik heel erg blij mee! Mijn banner is binnen, die ga ik snel ophangen. Krijgen jullie nog wel te zien! Ik heb van het pakketje ook een Snapchat gemaakt, volg jij mij al? Zoek gewoon mrsstilletto, voeg mij toe en volg mijn verhaal!
Ik voel me doodmoe en ga samen met mijn man een stukje wandelen, naar mijn moeder toe. Bij mijn moeder drinken we een drankje en gaan we weer lopend terug naar huis toe. Daar aangekomen kunnen we direct door naar het huis dat we op het oog hebben, we springen in de auto en komen op tijd aan. Het is huis ziet er echt heel erg goed uit en de tuin is enorm groot. Heerlijk! Ik heb er al zin in. Eerst nog even goed nadenken natuurlijk, maar het huis geeft een goed gevoel. Erna gaan we op visite bij mijn broer, zijn vrouw en de kleine. Die kleine lag eigenlijk nog op bed, dus toen ik vroeg of ze niet al haar bedje uit moest zijn, zeiden ze: Waarschijnlijk moeten we haar even wakker maken als ze nu echt nog zou slapen. Dus ging ik naar boven en deed ik heel zachtjes de deur open, ze was duidelijk al wakker, want ze riep keihard: TIETIE!!! Dat is toch leuk hè, dat iemand zo happy is om je te zien 🙂

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 25 - E Viva Espana

Erna gingen we snel eten en naar de oma van mijn man. Zij is echt iemand die de hele tijd dat je er bent kan volpraten. Daar zit geen stop op. Oma D. heeft wat gezondheidsprobleempjes de laatste tijd en we hopen van harte dat ze zich snel beter zal gaan voelen. Erna gingen we stijldansen en tijdens de pauze spraken we over Disney films. Na de pauze dansten we op een nummer uit Junglebook, Belle en het Beest en Assepoester. Zo leuk! Onze dansleraar denkt en lacht ook echt altijd met ons mee, dus dit was weer een mooie afsluiter van de dansavond. De dag werd afgesloten met een aflevering van Supernatural. (8.12 As Time Goes By)

Irritaties

Zaterdag 14 maart
In de ochtend word ik wakker gemaakt, voor mijn gevoel, door mijn man. Hij doet de gordijnen al bijna open en ik zit meteen rechtop in bed. Of ik nog langer wilde slapen? “Ja, nu ben ik wel wakker” zeg ik geïrriteerd. Toch mag ik niet klagen want mijn schat brengt mij ontbijt op bed. Erna lig ik nog lekker in bed de Flow te lezen om zo echt wakker te worden. Hij leest wat in een boek en gaat erna wat chips kopen (ze gaan uit het assortiment) bij de Appie. Mijn moeder belt me waar ik nog een langere tijd mee aan de lijn hang en vervolgens spring ik eindelijk eens onder de douche. Mijn man is in de tussentijd al druk bezig met het zoeken van een CD-Rom die hij echt nodig heeft om de computer opnieuw te installeren. Dus terwijl ik aan het douchen ben, word ik nogmaals gevraagd waar die nu toch weer is gebleven. Terwijl ik net mijn haren sta in te zepen, raak ik geïrriteerd. En dat gaat in mijn hoofd op ongeveer deze manier: Verdorie, elke keer als HIJ eens wat te doen heeft, moet iedereen maar direct naar zijn pijpen dansen. En zal hij mij eens een keertje helpen? Nee, natuurlijk niet! Als ik iets gedaan wil krijgen, kan ik er weken om lopen zeuren. En waarom wilt hij die PC opnieuw verbeteren? En moet dat op stel en sprong gebeuren? Alleen om zijn game te spelen, dus de groeten. Ik wil eerst douchen.
Dat uit ik op de volgende manier: “Ja weet ik veel! Zoek die dingen lekker zelf, ze liggen bij de computer, dat gezeik ook altijd! Ik kan niet eens even rustig douchen”
Goed aangepakt Nancy, werkelijk… 10 punten… *zucht*
Terwijl ik tijdens de lunch aan tafel schuif ben ik nog steeds boos. Dus ik zeg: Ik ben eigenlijk nog wel boos hoor. Zegt J: “Ja, ik ook hoor, maar daar moeten we toch maar even overheen stappen.” En daar moet ik toch wel zo om lachen. Dat we daar als twee deusjes een beetje boos zitten te zijn. Terwijl ik mijn boze zin uitsprak dacht ik al: Wat is dit toch belachelijk. En dat hij ook zo lekker droog reageert dat we daar overheen moeten stappen… prachtig. Het is meteen weer goed. Irritaties duren altijd maar kort, gelukkig maar.
We gaan naar de boer toe en vervolgens onverwachts bij mijn moeder op visite om haar de informatie van het huis te laten zien waar we gisteren zijn geweest. Daarna komen mijn broer en zijn gezin ook nog eens langs op visite. Weer een kans om met mijn nichtje te spelen! Hoera! We gaan samen spelen en samen kroelen. En voor ik het weet zeg ik een keer verdorie en praat ze me al na. Ze is anderhalf en erg bijdehand. Dus ik moet op mijn woorden gaan passen! We kijken samen naar wat tekenfilms (ze komt naast me op de bank zitten om samen te kijken) en mijn schoonzus en ik zingen mee met Belle en Het Beest. Zaterdagen met familie zijn echt heel fijn. We borrelen met drankjes en kaas, olijven en worst. In de avond eten we thuis en kijken we Supernatural. We zijn ons aan het voorbereiden op seizoen 9. We kijken daarom elke aflevering van seizoen 8 samen.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 36 - Officieel verhuizen

Babyborrel

Zondag 15 maart
Vandaag gaan we op visite bij een papa en mama in Antwerpen. Zij hebben een babyborrel georganiseerd voor familie en vrienden. Hoewel het van tevoren een beetje onduidelijk was hoe laat we het beste konden gaan, vertrekken we vandaag gewoon op tijd. Gisteren heb ik hem geappt hoe laat we het beste kunnen komen, ze hebben namelijk meer dan 100 mensen uitgenodigd (dat gaat nooit passen). Hij reageert echter dat het helemaal niks uitmaakt, dus gaan wij bijtijds. Ik ben erg benieuwd naar de kleine en heb er zin in!

Aankomende week wordt een stukje rustiger qua afspraken maar dat betekent dat ik alleen maar meer tijd heb voor spontane acties! Natuurlijk kan je me blijven volgen via Instagram, Facebook en Snapchat. Talk to you later!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.