sunday special week 13 Astrid Vincent

Sunday Special – Week 13

treehugger hippie
Tree (T)hug for life

Op zondag ben ik uiteindelijk nog lekker in de zon door het bos gaan wandelen met mijn broer, schoonzus en nichtje. Ze was helemaal wild van het bos. Ze zat midden op het pad met zand te spelen, pakte dennenappels op en aaide bomen. Een ware hippie. Me like.

happiest among booksRijbewijs halen

Maandag 23 maart

Vandaag moet mijn broer op voor zijn rijbewijs, maar ik hoor niet zo veel. Uiteindelijk het verlossende woord: GEHAALD! Hoera! Ik ben de hele dag weer bezig met allerlei dingen opruimen. Ik heb niet echt schoon gemaakt de afgelopen dagen, want mijn man zat in Liverpool. Ik had nergens naar om te kijken en zondagavond zat ik tot diep in de nacht naar Jamie Oliver te kijken. Ook ga ik naar de bibliotheek toe, om een boek terug te brengen maar ook om meteen nieuwe boeken te halen. Ik ben altijd zo gelukkig in de bieb, ik hoop dat ze nooit uitsterven.
In de avond ga ik naar mijn moeder om lekker te eten en haal ik mijn man op van het station. Vervolgens ga ik naar de tapdance en ga ik in de avond bijtijds naar bed toe.

Piep

Dinsdag 24 maart
Ik moet mijn paspoort verlengen en dat gaat zo snel dat ik niet eens de tijd heb om een foto voor mijn diary te maken. Ik heb vandaag mijn afspraak bij de dokter in verband met de piep in mijn oren. Ik krijg een test voor de beweeglijkheid van mijn trommelvlies. Ik ben binnen enkele minuten klaar. Erna ga ik de stad in omdat ik nog het een en ander moet halen. Ik koop paastakken want die kan ik gewoon niet missen tijdens de lentedagen./ Ik ga ook een kaartje halen voor mijn broer en zoek hem rond de borrel op bij mijn moeder. Daar zijn mijn oom en tante ook op visite, dus dat is erg gezellig. Ik ben wel kapot want ik ben de hele dag al op touw.

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 27

 

beleef t in roosendaal
Vive la France

Woensdag 25 maart
Ik krijg in de ochtend al de uitslag van mijn oren. Niks mee aan de hand, maar ja, ik heb nog steeds wel een piep in mijn oren. Dus ik word doorverwezen naar de KNO-arts. Ik zal zelf bericht krijgen van het ziekenhuis.

Ik dacht in eerste instantie vorige week dat ik vandaag weer naar de yoga zou gaan, maar wat ik even vergeten was, is dat ik vandaag naar het theater zou gaan. Na mijn werkdag ga ik namelijk snel door om eten klaar te maken en vervolgens richting Schouwburg De Kring te fietsen. We gaan naar de voorstelling Vive La France. Een voorstelling vol Franse chansons. Wij zijn de jongsten in het publiek en het is niet bepaald druk te noemen. Erg jammer, want je merkt dat chansons inderdaad niet echt hip zijn onder onze leeftijdsgenoten. Toch genieten we volop en kan ik zelfs veel nummers meezingen. Ze hebben de voorstelling ook in een wat jonger jasje gestoken door bijvoorbeeld liedjes van Stromae de revue te laten passeren. Ik lig in een deuk als ik slechts 2 noten nodig heb om Casser la voix van Patrick Bruel te herkennen. Eerlijk waar, echt maar 2 noten. Iedereen die dol is op Franse chansons kan ik de voorstelling zeker aanraden; er komt zo veel bekends voorbij.
Na de voorstelling namen we nog een lekker wijntje, om gezellig na te kletsen.

#usie theater

 

Verjaardag

Donderdag 26 maart
Vandaag is mijn oom jarig en ga ik na het werk naar hem toe. Hij is herstellende en kan behoorlijk moe worden als hij zich te veel inspant. Mijn broer, schoonzus en nichtje komen ook nog binnen en mijn moeder is er ook. Mijn nichtje ontdooit een klein beetje door met mijn tante en mijn oom chips te halen in de keuken. Vervolgens vermaakt ze ons allemaal een beetje door constant selfies van zichzelf te maken. It’s a fact jongens, de kinderen van tegenwoordig maken echt alleen maar selfies. 😀 Ze heeft zelf nog niet door dat ze het zelf is. We blijven gezellig hangen tot een uur of kwart over 7.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 29 - Housewarming party

 

selfie
Hema verslaving

Vrijdag
Een half dagje werken is het mooiste wat er is. Vandaag ga ik wel met extra werk naar huis toe, zodat ik thuis kan werken als dit nodig is. Mijn man is morgen jarig, dus ik maak het hele huis schoon. Zelfs op plaatsen waar ik al een tijdje niet meer geweest ben. Wat een werk! Het is niet normaal, maar ik ben de hele middag dat ik thuis ben, bezig met het schoonmaken. Ik ben ook in de middag bij de Hema geweest en heb weer wat moois meegenomen, het klopt dat ik een Hema verslaving heb. So sue me.
Ik krijg ook supervrolijke post. Kijk nou toch eens, zelf gemaakt door mijn vriendin!

 

Verjaardag J.

Zaterdag
Hoera! Mijn man is jarig! Hij is al supervroeg wakker want hij is wat gespannen, omdat hij nog zo veel dingen moet doen. Dus is hij stiekem zijn bed al uit, voordat ik hem kan feliciteren of een ontbijtje op bed kan bezorgen. Hij krijgt 3 cadeaus van me: Tuinhandschoenen, een sportshirtje en een avond uit eten bij een Michelin sterren restaurant. Vandaag gaan we naar de Open Huizen route, huizen in Breda kijken. We gaan naar een huis welke helemaal af is, ziet er gewoon heel erg goed uit en de dames die ons ontvangen zijn heel aardig ook. Daarna komen we bij een huis waar kunstenaars wonen, het huis is enorm groot en interessant maar daar moet nog heel veel aan verspijkerd worden. De vraag is of je zoveel werk op je hals wilt halen. Mijn vriendin woont in Breda en heeft een berichtje gestuurd dat we wel op de koffie kunnen komen als we willen. Dus na het tweede huis rijden we even langs. Het is erg leuk om haar te zien, haar man was aan het klussen maar komt ook naar beneden. We hebben het een beetje over het getrouwde leven, de verbouwing en de huizenjacht. Ze geven nog wat advies en grappige verhalen van hun huizenjacht. Als haar ouders langs komen om mee te helpen met klussen, gaan wij er vandoor op naar de volgende woning. Maar terwijl we voor huis staan, vinden we het meteen al niks. Over de binnenkant twijfelden we ook een beetje, dus besluiten we om het huis helemaal maar over te slaan. We gaan terug naar huis toe en maken nog de laatste dingen in huis klaar. (Ik ruim nog verder op, jullie hebben echt geen idee hoeveel spullen wij hebben; ik werd er gek van!)

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 34 - Uitjes en catwalks

hema slingers

 

 

Mijn zwager komt bij ons eten en we praten gezellig nog even verder, tot in de avond de visite komt. Mijn schoonouders, zwagertje, schoonzussen, moeder, oom en tante en broer komen allemaal op visite. Het huis zit vol en het is erg gezellig. Mijn schoonfamilie gaat wat vroeger weg, maar de laatste gast (mijn broer) pakt om half 3 zomertijd, de fiets terug naar huis toe. We laten de boel de boel en gaan naar bed.

Bowlen

Zondag
En ik werd ziek wakker. Hoofdpijn, keelpijn, hoesten… die pijn in mijn schouders… is het van het schoonmaken of is het van de verkoudheid? Bah, ik voel me echt rot en het regent buiten pijpenstelen waardoor ik ook totaal geen behoefte heb om mijn bed uit te stappen.
Vandaag gaan we bowlen voor de verjaardag van mijn schoonoma en aansluitend gaan we uit eten. Dat wordt vast gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.