diary sunday special week 14 verjaardag oma

DIARY – Sunday Special – Week 14

Zoals ik in mijn vorige diary vertelde had ik  op zondag een middagje bowlen en ging ik ook nog eens uit eten. Het was erg gezellig hoewel ik de dag niet goed was begonnen (heel ziek wakker geworden). Toch kon ik echt genieten van de kleine kiddo’s die rond renden en oma die met een big smile aan tafel zat. Ik had heel gezellige tafelgenoten ook nog. Lucky me. Alleen één ding: Ik miste toch de allereerste Dutch Comic Con hierdoor. Voor oma doe ik dat wel, maar volgend jaar ben ik er linksom of rechtsom bij. Ik heb Osric Chau gemist! Boehoehoe! Ja, ik ben een geek at heart. Wat ik de rest van afgelopen week deed? Lees maar mee in mijn diary van week 14 alweer:

Dikkertje Dap

Maandag 30 maart
Wat is mijn huis heerlijk opgeruimd, wat kan je daar toch van genieten. Ik wel in ieder geval! Ik kijk in de ochtend naar Zondag met Lubach (geweldig programma, jammer dat hij pas weer in september op de buis komt) en begin erna aan taken in huis. Ik schrijf verschillende blogs, lees de Flow en stuur berichtjes naar vrienden. Later in de middag belt mijn moeder mij op om te vertellen dat mijn nichtje bij haar op visite is. Later in de middag sta ik op liedjes als Dikkertje Dap te dansen met haar. In een kringetje met haar vader erbij. Na de tapdance hebben we een afspraak met de meiden van ballet en kletsen we weer even bij. I. geeft mij een DVD van onze openingsdans, daar ben ik heel blij mee!

Tas inpakken

Dinsdag 31 maart
Deze ochtend zou ik gaan flyeren met S. voor het hoveniersbedrijf van M. maar vanwege het slechte weer heb ik andere werkzaamheden gekregen. Waar hij echter een hele middag over doet, ben ik in een uurtje al klaar. Ik geef hem wat tips en tricks voor de volgende keer. Later ga ik mijn nieuwe paspoort ophalen, ik ga later deze week op vakantie en ik heb een nieuwe nodig. Hij ziet er best gaaf uit! De oude mag ik gelukkig houden, ze hebben zelfs mijn stempels niet kapot gemaakt. Hoera! De rest van de dag blog ik, was ik, ga ik boodschappen doen en pak ik alvast mijn backpack in.

Dat neemt een behoorlijk deel van mijn dag in beslag want ik heb weer te veel gepakt, maar wil ook weer niet te weinig hebben… ik wil het niet koud krijgen en blablabla. Zo blijf ik heen en weer schipperen en vind het op een gegeven moment wel genoeg geweest. Ik heb iets om in te schrijven en ik wil ook boeken meenemen. Dat moet dan maar ten koste gaan van wat kleding. Ik moet me niet zo aanstellen vind ik zelf. Als ik eenmaal een paar dingen uit mijn backpack heb gehaald, heb ik weer wat meer ruimte. En zelfs ruimte over! Die ga ik niet vullen, want op de een of andere manier heb ik altijd een grotere backpack als ik terug ga dan wanneer ik heen kom. Ook mijn handtas maak ik alvast klaar voor de reis. Ik ben nog nooit van mijn leven zo op tijd geweest met het inpakken van mijn tas. Nu hoef ik morgen en overmorgen niets meer te doen. Alleen op tijd instappen in het vliegtuig op vrijdag!
In de avond heeft mijn man vertraging terwijl we er zo naar uit gekeken hadden om een avondje samen te relaxen. Woensdag zit ik in de bioscoop en donderdag zal een hectische avond zijn omdat we eigenlijk bijtijds moeten slapen en weer midden in de nacht moeten opstaan. Hebben jullie ook altijd van die belachelijk vage tijden als jullie vliegen? De trein heeft wel vertraging maar we maken er alsnog een fijne avond van samen. We laten ons niet uit het veld slaan! We kijken de laatste aflevering van Supernatural seizoen 8. Ik kan niet wachten om na mijn vakantie eindelijk aan seizoen 9 te beginnen.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 51 - Kerst in ons nieuwe huis!

50 Shades of Grey

Woensdag 1 april
Vandaag is het flink aanpoten op kantoor. Ik heb nog maar twee dagen om mijn shit rond te krijgen en ik ben er een beetje nerveus van. In de avond heb ik afgesproken met L. en een vriendin van haar om naar de bioscoop te gaan. We spreken iets eerder af zodat we nog even met elkaar kunnen kletsen. En ik heb 50 Shades of Grey gezien! Ik had gehoord dat mensen het helemaal niks vonden, deze film. Te lang, niets te zien… maar ik heb het boek niet gelezen waardoor ik totaal geen verwachtingen had hoe het verhaal zou moeten lopen. Ik vond het een leuke film, eigenlijk is het gewoon een romantische film met zweepjes. En ja, hoe gaat het nu verder?! Ik moet wel zeggen dat ik na deze avond nog meer verliefd ben geworden op Jamie Dornan.

Ziek, zwak en misselijk

Donderdag 2 april
Ik heb heel slecht geslapen en word wakker met maagpijn, darmkrampen en misselijkheid. Ik heb het idee dat ik moet spugen en heb het superwarm. Ik zal toch niet ziek worden? Ik zet even door want dit is mijn laatste dag op kantoor en ik moet echt nog even wat dingen afronden. En na de avond ga ik op vakantie, dus ik moet er wel voor zorgen dat ik oké blijf! Dan maar wat meer strepsils meenemen (ook al keelpijn bluh) en vooral niet te vet eten de eerste dagen dat ik daar ben. Ik heb ORS ingepakt en Loperamide. Ik lijk soms wel een wandelende apotheek. Op mijn werk gaat alles gestaag, ik krijg alles af en ik ben een stuk minder nerveus.

LEES OOK  (Surprise) Intended Marriage - (Verrassings-) In Ondertrouw

La Palma

Vrijdag 3 april
Vandaag ben ik op vakantie! Ik plan deze blog alvast in want ik weet nooit hoe de verbinding in het buitenland is. Als er na vandaag dus niks online staat in mijn diary, dan ligt het daaraan! Om 05:30 uur vertrok de vlucht en ik moest al om 2 uur ’s nachts van huis uit weg rijden naar mijn vriendin om haar op te halen. Ja, we gaan saampjes – no men allowed. We gaan een week lang zonnen, eten, yoga doen, wandelen, lezen en schrijven. Ik kijk er erg naar uit en dan vooral naar de zon en het bad dat we op de kamer hebben. Ik hoop jullie via Instagram en Snapchat nog wat op de hoogte te houden. Kijken jullie ook mee? Mijn username is mrsstilletto VOEG ME TOE!

welcome to la palma

De vlucht gaat goed en we zijn al vroeg in de accommodatie. Helaas is onze kamer nog niet klaar en moeten we nog enkele uren wachten voordat we er in kunnen. In de tussentijd nuttigen wij een vette lunch bij het zwembad en lopen we alvast wat rond.

Tussen de middag zijn we helemaal op en pitten we tot we kunnen eten. Na het eten hebben we weer wat energie en gaan we een stuk wandelen. De zee slaat ruw tegen de rotsen en we genieten nog meer dan vanmiddag van de omgeving. Wat is het hier mooi!

Hiking

Zaterdag 4 april
Overal waar we komen zien we mensen met afritsbroeken en degelijke wandelschoenen.  La Palma is echt een wandel eiland bij uitstek maar met je All Stars hier de bergen in gaan is niet echt aan te raden. We twijfelen wat we zullen gaan doen met betrekking tot autohuur terwijl we aan het zwembad liggen. Het belooft nog een fijne dag te worden met een uitstapje naar Santa Cruz de la Palma, de hoofdstad van het eiland. Voor negen hebben we een excursie geboekt. De rest willen we op eigen houtje doen. Komt goed!

LEES OOK  DIARY 2019 - Week 15 - Us

Excursie

Zondag 5 april
Vandaag vertrekken we in de ochtend voor een excursie. Vandaag lopen we langs de krater op het hoogste punt van het eiland, gaan we naar mooie uitkijkposten op het eiland en naar een farmers market. We zullen dus de hele dag offline zijn. Ik houd jullie op de hoogte verder via andere kanalen mocht ik bereik hebben! Fijne Pasen allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.