Diary Sunday Special week 16 Raatskelder borrellen

DIARY – Sunday Special – Week 16

Soms is de zondag nog zo vol en prachtig dat ik het niet kan laten om daar nog een stukje over te schrijven in mijn nieuwe diary. Afgelopen zondag ging ik naar Eeterij op Wielen en dit was een culinair succes. Ik genoot van mijn tijd met mijn vriendinnen en ik merkte dat ik mijn bff al weer heel erg gemist had. Zo zie je elkaar elke dag en zo ineens niet meer.

eeterij op wielen breda pulled pork

Gelukkig was daar nu alweer Eeterij op Wielen. Manlief ging ook mee en hij ging voor de Pulled Pork. Dat kan ik iedereen ALTIJD aanraden.

Erna ging ik mijn moeder afzetten in mijn oude woonplaats bij vrienden.

Zij beschikken over een prachtig oud huis en een park van een achtertuin. Daar zat ik lekker in de zon te genieten tussen het geroezemoes van de mensen en de glazen wijn. In de avond aten wij bij vrienden en krijg ik het beste compliment sinds tijden: “Wauw Nancy, word jij een van die gave vrouwen die een witte lok hebben in hun haar?”. Merci A.

 

Lees jij meer over wat ik deze week heb meegemaakt? Welkom bij diary nummer 16!

activity day

Activity Day

Maandag 13 april
De week begint zuur: Ik moet iets over 7 uur in de ochtend op mijn werk zijn omdat we vandaag een Activity Day gingen geven in Eersel. Het is een eindje rijden en we moeten zorgen dat we op tijd aanwezig zijn. Dat is zuur met opstaan maar dat verandert altijd snel als je ziet wat voor een impact zo’n dag heeft op de kinderen. Het is een mooie dag, vol enthousiasme. Dat werkt aanstekelijk! In de avond ga ik tapdance doen met mijn nieuwe tapschoenen. Ze zijn geweldig maar wel even wennen.

Autopech

Dinsdag 14 april
Vandaag doe ik verschillende dingen: Ik loop een eind door een wijk in mijn stadje en vergaap me aan de grote, vrijstaande huizen. Ze zijn niet mijn smaak maar ik vind het wel indrukwekkend groot allemaal en ik verbaas me om het aantal mensen dat thuis zit. Wauw! Ik dacht altijd dat er weinig mensen waren die vrij waren op een vreemde dag als vandaag, maar ik ben duidelijk verkeerd aangesloten. Ik heb problemen met mijn auto: het koelvloeistof lekt waarschijnlijk weg. Ik check mijn auto veelvuldig en vul aan. Ik voel me een echte garagist. In de middag komt er iemand van de woningbouwvereniging om het slot van mijn achterdeur te vervangen. Die loopt nu weer als een zonnetje.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 45 - 12 jaar liefde en Beeld en Geluid

Zonneschijn

Woensdag 15 april
Wat een ge-wel-di-ge dag! De zon schijnt en ik heb gisteren al besloten dat wanneer het werk het toelaat, ik eerder naar huis toe ga. Ik ga eerst in de ochtend naar de KNO-arts. Dat blijkt een heel vrolijke bedoening want de dames die helpen bij deze arts zijn enorm bedreven en gezellig en de arts zelf wilt ook direct alles uitsluiten wat er maar mogelijk is. Enkele tijd terug vertelde ik al over een ring in mijn oren en die heb ik nog steeds, de KNO arts wilt graag alle problemen uitsluiten. Ik heb eerst nog een gehoortest en ik blijk “geweldig” te horen. Mijn oren en neus zien er goed uit en mijn keelamandelen blijken verschrompeld te zijn. Iets wat in een ideaal geval gebeurt, dus dat klinkt allemaal goed. Ik mag mijn bloed laten testen en krijg een scan. Het bloed prikken doe ik meteen, onder toezicht in het kinderkamertje. Terwijl ik liggend geprikt word met een babynaald en een clown op de muur moet ik een beetje om mijzelf te lachen. Daar lig je dan als 30-jarige… Ik werk flink door op kantoor en in de middag neem ik wat uren op om van het heerlijke weer te genieten. Ik ben lekker in de achtertuin in bikini aan het lezen als ik door mijn nichtje gebeld word. Ze is anderhalf jaar oud en wilt graag langskomen. Dus komt ze met mijn broer naar mij toe om in mijn achtertuin te klooien. We gaan samen de oude tobbe vol water laten lopen. Ik geef haar de gieter en zo kan zij elke keer wat water erin gooien. Ze vindt het geweldig. Hoewel ze eerst niets van de volle tobbe moet hebben, wilt ze later toch wel met het water spelen. Ze schreeuwt van happiness, als tante is dat geweldig. In de avond ga ik naar yoga toe.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 5

Terras

Donderdag 16 april
Vandaag is het een lange dag, met een meeting tussen de middag met een aansluitende lunch met de collega’s. Omdat dit altijd wat langer dan normaal duurt, kan je niet ook nog naar buiten toe. En ik heb altijd een beetje lucht nodig, dus ik merk wel dat ik dat mis na een tijdje. Ik merk dat ik dan niet meer zo licht en helder kan nadenken, frisse lucht doet zo veel met je! Hoe dan ook, loopt op kantoor alles op rolletjes en ben ik tevreden ondanks de druk die we vandaag hebben. Na het werk staat mijn moeder me onverwachts op te wachten en gaan we linea recta naar het terras. In de zon en uit de wind is het echt heerlijk. 20150416_181255We drinken wat tot de zon achter de wolken verdwijnt en thuis ga ik volop mijn blogs lezen inhalen.

Tweede bezichtiging

Vrijdag 17 april
Vandaag ga ik eerst werken en vervolgens op tweede bezichtiging bij een huis. Het ziet er nog steeds leuk uit en we moeten nu gaan nadenken wat we doen: Wel of niet. Dat is heel spannend en mijn broer is mee om zeer constructieve feedback over het huis te geven. We hebben weer food for thought.

ABBA en Blues weekend

Zaterdag 18 april
Vandaag hebben we een gevarieerde dag: Ik rijd even langs de bibliotheek om foto’s van M. (de hovenier) te maken. Hij geeft adviesgesprekken samen met een architect. Deze adviesgesprekken zijn in een dorp waar ik vroeger veel kwam, dus ik ga erna naar de juwelier om mijn horloge te laten maken (onze juwelier is ermee gestopt) en daarna ga ik op visite bij J. We kletsen wat over vandaag, het huis en mijn yoga blog van laatst. Als ik thuis kom ga ik in de tuin werken. Mijn vlinderstruik heb ik rigoureus teruggesnoeid en de rest heb ik ook bijgewerkt. Ik ben direct blij met het resultaat, ga wat in de zon genieten en lezen en vervolgens plant ik dan eindelijk mijn AH moestuintjes. Better late than never, toch? In de avond gaan we naar het soirée waar we veel dansen en lol hebben op de Snapchat en daarna gaan we nog de stad in. Het is dubbelop vanavond: Blues weekend en ABBA weekend. ABBA is helaas al afgelopen, de blues nog niet. Onze vrienden blijken in een ander café te zitten, dus gaan we daar nog naartoe waar we niet veel later weer weglopen. Ik heb het idee dat carnaval zichzelf volledig herhaalt en dat hoeft van mij niet zo nodig. Al met al liggen we na 2 uur op bed.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 48 - Dertigersdilemma

Baarle-Nassau

Zondag 19 april
Vandaag gaan we uit eten bij een restaurant in Baarle-Nassau en verder heb ik veel lezen in mijn achterhoofd. Ik heb enorm veel last van mijn hooikoorts, dus ik doe het allemaal een beetje rustiger aan.

 

Wat zijn jouw plannen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.