bloemen happy

DIARY – Sunday Special – Week 17

Welkom op mijn 17e diary van dit jaar.

Big news

Maandag 20 april
Vandaag krijg ik van een vriendinnetje te horen dat ze ten huwelijk is gevraagd. Hoe gaaf! We kletsen 2 uren lang aan de telefoon over het aanzoek, haar gedachten bij een bruiloft en hoe je je hoofd niet verliest tijdens het plannen ervan. Als ik in de avond bij mijn moeder aan kom met mijn autootje, checkt mijn broer het koelvloeistof peil terwijl ik op tapdance ben. Het staat weer dramatisch laag terwijl ik alleen maar naar Zevenbergen op en neer ben gereden en zondag naar Baarle-Nassau en weer terug. Ik snap er niets van en vul het bij tot het maximum want ik heb het voor de zekerheid al in mijn achterbak staan. Mijn nicht en haar man komen op visite want ze zijn in het land en we kletsen wat.

fiat 500

Grote wasjes, kleine wasjes

Dinsdag 21 april
Ik ben weer in de weer met onze auto. Terwijl ik terug naar huis ben gereden, staat het niveau weer op het minimum. Dit is te vaag voor woorden. Misschien heeft het ermee te maken dat er luchtbellen in zitten. Ik heb het koelvloeistof dat ik heb met elkaar gemengd (blauw en roze) maar dat moet niet uitmaken want het is van dezelfde stoffen gemaakt. Jaja, ik heb nog wel wat verstand van auto’s. Dus ga ik in de weer met mijn wagentje en verzorg ik hem goed. In de tussentijd maak ik hem helemaal glimmend aan de buitenkant. Het duurt nogal even want wij hebben geen slangaansluiting waardoor ik constant met emmertjes heen en weer loop. Hoe deden mensen dit vroeger zonder te klagen? Het resultaat mag er dan weer wel zijn.

Poweryoga

Woensdag 22 april
Vandaag werk ik veel en nog meer 🙂 en sluit ik deze vegetarische dag af met een les poweryoga. Het is behoorlijk heftig en mijn spieren schudden en shaken. Ik ben helemaal kapot aan het einde van de les, wat wel heel leuk is dat de leraar zegt dat we het goed doen. Dat betekent hoop voor de toekomst.

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 51

Steengrillen

Donderdag 23 april
Vandaag heb ik een volle dag met de laatste loodjes van mijn werk. Morgen moet ik naar een school toe en vandaag moet ik al het materiaal af maken. De headteacher wilt toch nog eventjes de puntjes op de i, waardoor ik uiteindelijk de HELE dag bezig ben met het materiaal. Aan het einde van de dag ga ik met wat collegaatjes steengrillen bij mijn nieuwe collega thuis. Het is een gezellige avond maar ik bijtijds naar huis toe omdat ik de auto van mijn schoonouders moet lenen (ik kan niet met mijn auto op en neer rijden naar Rotterdam) voor morgen. Na het steengrillen fiets ik dus nog naar mijn schoonouders om daar de auto te lenen. Ik ben moe, heb de hele dag nog geen pauze gehad en heb hoofdpijn. Ik kan niet wachten om te gaan slapen. Bij thuiskomst bel ik mijn moeder nog eventjes en daarna ga ik vlug naar bed toe want…

Rotterdam

Vrijdag 24 april
Vandaag gaat de wekker om 6 uur in de ochtend! Dat is voor mijn doen erg vroeg en gelukkig heb ik nog een tweede wekker voor de zekerheid gezet, waarvoor ik echt mijn bed uit moet. Ik val namelijk weer in slaap na het horen en uitzetten van de eerste wekker. Na het ochtendritueel spring ik in mijn leenauto en rijd naar kantoor. Daar moet ik de auto helemaal alleen inladen met spullen voor deze dag. Vervolgens rijd ik naar Rotterdam toe. Het voelt allemaal nog rustig, tot ik op de school aan kom. Alles komt uiteindelijk op zijn pootjes terecht, maar in de tussentijd ren ik wel de locatie zelf van voor tot achter af. Vermoeid kom ik thuis aan. Ik blijk bijna 18 kilometer gewandeld en gerend te hebben. Daar zeg ik mijn man gedag en vertrekken we samen naar zijn ouders om daar mijn fiets weer op te halen. Op de terugweg stoppen we nog even in de stad voor een cadeau voor de collega van J. En kom ik een superleuk boek tegen wat ik koop. Ik vind het nu al geweldig! (Waarover later meer) In de avond gaan we stijldansen.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 18 - Asylum 16

Serieverslaving

Zaterdag 25 april
Mijn voeten doen nog pijn van het excessieve gewandel van me (ik heb een kantoorbaan, dit is dus best even wat anders) van gisteren. Ik slaap lang uit en als ik wakker word ga ik naar mijn schoonzus. Zij legt mijn nichtje voordat ik kom op bed en zo kunnen wij samen kijken naar Once Upon A Time. De aflevering die wij zien heeft enorm veel vaart, er gebeurt zo veel in! WTF!?! De tweede aflevering heeft ook behoorlijk wat vaart maar hier gaan ze eindelijk weer een beetje terug in de tijd, voor Neverland. Dat vinden we erg leuk want ik ben bijvoorbeeld dol op Repelsteeltje – als hij uit de serie gaat, hoef ik niet meer te kijken. Tijdens die aflevering wordt mijn nichtje wakker en halen we haar uit bed. Ze komt voor de laatste minuten mee naar beneden maar het is moeilijk om op te letten als je een nichtje op je schoot hebt zitten dat de hele tijd je aandacht vraagt (letterlijk: “Tietie, tietie, tietie, tietie!” met aantikken en al). Hierna gaan we weer naar de stad toe om foto’s op te halen bij de Hema en andere dingen in de stad te doen. Ik koop een GorillaPod stand die ik overal omheen kan klemmen en als fotostatief of camerastatief kan gebruiken. Thuis neem ik hem direct in gebruik en het werkt perfect. bloemen happyIk krijg ook nog eens een mooi boeketje bloemen van mijn lief, daar ben ik zo blij mee. Ik word echt verwend 🙂

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 2 - Rufus Wainwright

Ik ruim die dag nog wat op en in de avond kijken we weer een aflevering van Supernatural, seizoen 9. SPOILERALERT: Als je geen spoilers over dit seizoen wilt lezen, I suggest dat je nu ophoudt met lezen en doorgaat bij de volgende dag:

WTF! Hoe kunnen ze nu zomaar, ineens, vanuit het niets, Kevin laten doodgaan? I am devastated. Dat komt zowat uit het niets en ik had eigenlijk wel verwacht dat er nog iets tegen gedaan zou kunnen worden. Nu ben ik extra verdrietig dat ik niet aanwezig kon zijn op Comic Con, dan had ik Osric (Kevin) verteld dat het sucks dat hij uit de serie is… Volgend jaar MOET ik daar echt heen. Wie gaat er mee?

666 Party

Zondag 26 april
En deze ochtend kan ik weer uitslapen en werk ik wat in huis (en aan mijn blog) en het liefst wil ik ook nog wat lezen als ik daar de kans voor heb. In de avond hebben we een 666 Party gepland staan, eigenlijk het welbekende PeerenStroop feest, wat bij ons achter plaa tsvindt. Morgen is het Koningsdag, wie gaat het allemaal vieren? Ik weet nog niet, ik ging ieder jaar maar dit jaar spreekt het me niet zo aan. Ik kijk eerst even wat voor een weer het is. Misschien dat ik wel met mijn nichtje naar de binnenstad ga om met haar tussen de mensen te lopen of naar de schouwburg te gaan. Er schijnen spelletjes te zijn, ook voor kleine kinderen tussen 0 en 4 jaar oud.

 

Wat zijn jouw plannen voor Koningsdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.