#fromwhereIstand mrsstilletto Instagram #whataboutherwin

Sunday Special – Week 19

Diary – Week 19

Goedemorgen, welkom bij alweer week 19 van de Sunday Special! Vandaag krijgen jullie een dag later een inkijk in mijn diary omdat het gisteren Moederdag was en ik een ode aan mijn moeder heb geplaatst. Heb jij deze al gelezen? Goed, mijn diary dus: Wat ik deze week toch weer allemaal heb meegemaakt… lees jij mee?

Kringloop

Maandag 4 mei
Vandaag is het Dodenherdenking en ik ben deze ochtend supervroeg wakker. Mijn man is net de deur uit of ik val uit mijn bed. Ik heb last van mijn hooikoorts, maar deze keer is het eigenlijk best handig om zo vroeg al op te zijn. Ik type direct een artikel voor mijn blog en lees erna enkele andere blogs. In de ochtend vertrek ik nog naar de Kringloper met 24 spullen. De maand mei begint goed: Zaterdag heb ik 12 kledingstukken (waarvan 10 van mij) weggebracht en 1 paar schoenen en bij de Kringloper breng ik dus 24 spullen. Aangezien wij zo min mogelijk verpakkingsmateriaal willen, heb ik geen doos waarin ik het kan brengen. Dat lijkt mij geen punt want de jongen die ik altijd zie bij de Kringloper is een vrolijk figuur en maakt nergens een probleem van. Tot ik vandaag spullen weg breng. De vrouw die de spullen in ontvangst neemt is totaal niet geïnteresseerd in mij, kijkt me niet aan en als ze erachter komt dat ik losse items heb, is ze geïrriteerd. Of ik het in het vervolg in een doos wil doen! Ik bedank haar hartelijk voor haar tijd en ga met een lach op mijn gezicht naar huis. Ik moet een beetje lachen om haar overdreven reactie, maar ben vooral blij dat ik weer 24 items heb kunnen doneren aan de Kringloper. Mijn huis is weer 24 spullen armer, hoera! Thuis aangekomen poets ik mijn badkamer en keuken, draai ik wassen en breng ik het plastic naar de container. Als ik klaar ben heb ik weer tijd om te bloggen en doe dat meteen. Wauw, wat krijg je een boel gedaan als je vroeg opstaat! En wat fijn dat ik die extra tijd kan spenderen aan iets wat ik leuk vind. Ik ben echt een bofkont.

Bevrijdingsdag

Dinsdag 5 mei
Opstaan met een meditatie, dat is een goed begin van de dag. Bevrijdingsdag en J. is ook vrij. Hoewel we vandaag allebei thuis zijn hebben we zo onze eigen ‘dingen’. Hij gaat hardlopen in de ochtend en ik ga weer volop poetsen. Eigenlijk heb ik het nog niet verteld, maar ik doe een 30 day challenge. Dat doe ik stilzwijgend 🙂 Iedere dag mag ik iets anders in huis schoonmaken zodat ik aan het einde van de 30 dagen een volledige spring cleaning heb gedaan. Dat klinkt heel suf, maar omdat het kleine stapjes zijn, heb ik straks wel een huis dat helemaal van boven tot onder is gesopt. En daar ben ik behoorlijk blij mee! Als ik net bezig ben met opruimen van oude papieren, gaat de deurbel. Onze vrienden D. en L. staan op de stoep! Ze waren in de buurt en komen zomaar even langs, dat vind ik toch wel ZO gezellig. Als zij net de deur uit zijn, komt mijn moeder onverwachts langs en mijn broer met familie omdat ik mijn HDMI kabel terug wilde hebben. Dan blijkt erna dat ik die kabel glad niet nodig heb, maar goed…

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 8

In de avond zit mijn man boven aan de computer te werken en lees ik in een boek van Marc-Marie Huijbregts wat ik geleend heb van N. De tranen rollen bijna over mijn wangen van het lachen. Wat heeft die man een smakelijke humor.

Team Confetti

Woensdag 6 mei
Vandaag werk ik een volle dag terwijl het regent dat het giet. Ik krijg op een normaal tempo al mijn werkzaamheden af. Ik werk het liefste iedere werkdag met mijn Team Confetti To Do List. Een dag vooraf schrijf ik al op wat mijn Top 3 prioriteiten worden en wat ik allemaal moet doen. Het is zo fijn om dingen te mogen afstrepen! In de avond ga ik naar poweryoga, maar ik voel me niet echt power. Na het werk ben ik ingestort en futloos. Ook van de les krijg ik totaal geen energie, geen idee waar ik last van heb, maar het belangrijkste is dat ik weer ben gaan sporten. Gelukkig kan ik na de terugreis lekker mijn bed in storten. Ik heb wel mijn geleende boek uitgelezen: Marc-Marie in stukjes.

#FromwhereIstand#fromwhereIstand mrsstilletto Instagram #whataboutherwin

Donderdag 7 mei
Mijn man ligt de hele nacht te snurken. Ik doe geen oog dicht en voel me lichtelijk chagrijnig als ik opsta. Daarnaast begin ik tijdens mijn ochtendroutine ineens na te denken: Mijn leuke collega was gisteren zo stil en ik vraag me af of ik iets verkeerds gezegd heb. Daar heb ik nogal eens last van – aan mezelf zonder aanwijsbare reden twijfelen. Ik neem resoluut aan dat het niets met mij te maken heeft en ga door met waar ik mee bezig was. Op kantoor voel ik me weer futloos en deze keer ook inspiratieloos. Gisteren ging alles zo goed! Ik maak alles af wat ik op mijn lijstje had staan, maar ik word er niet warm of koud van. Geen goede dag kantoor dus. Tussen de middag is juist wel heel erg goed want tijdens mijn pauze maak ik een vrolijke foto #fromwhereistand. Dit zijn zulke leuke schoenen om zulke foto’s mee te maken en daarmee doe ik mee aan Laura’s winactie op Instagram. Vergeet jij hem niet te liken? (Je vindt mij op @mrsstilletto op Instagram) In de avond test ik de externe harde schijf uit op mijn televisie (werkt op zich wel) en kijken we een aflevering van Supernatural, seizoen 9.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 42 - Weezer! En een hondje in huis

Once Upon A Time streak20150508_094740

Vrijdag 8 mei
Ik mag het kantoor vandaag openen en dat gaat prima, ik moet er alleen wel extra vroeg mijn bed voor uit en ik heb het druk waardoor ik vandaag zelfs overwerk. Ik krijg vandaag fijne (persoonlijke) reacties op mijn blog van vandaag over dromen: Dromen over wat ik later wil worden. Heel fijn om te horen!!! Voor het artikel heb ik enkele foto’s gemaakt waaronder die van hiernaast. Ik ben tevreden met de uiteindelijke foto die ik gekozen heb 🙂 In de middag ga ik verder met weer een nieuwe taak voor de spring cleaning. Ik ga vandaag mijn fornuis, muren en aanrechtblad schoonmaken. En niet eventjes, nee grondig! Ik ben een goede twee uur bezig maar wel immens blij met het resultaat. Ik ben best onder de indruk van mijn werk. Ik zou bijna een schoonmaakprinses worden. In de avond ga ik naar tapdance om een les in te halen. Op vrijdag zijn ze een gradatie hoger, ze krijgen al langer les en dus gaat de lerares wat sneller door de stof heen, maar ik red me. Ik ben erna wel doorweekt van het zweet van al dat springen en ik kan geen ‘buffalo’ meer horen, maar ik ben wel heel tevreden. Erna ga ik met mijn schoonzus mee, krijg ik een lieve kus van mijn nichtje (Snapchat!) en kijken schoonzus en ik 3 afleveringen van Once Upon A Time achter elkaar. Ah… fandoms.

Think Clean Challenge

Zaterdag 9 mei
Vroeg wakker zijn heeft zijn voordelen en zijn nadelen. Voordelen: Je hebt een lange dag voor je. Nadelen: Als je wakker wordt omdat je ziek van de hooikoorts bent, blijf je de hele dag een beetje daaps. Ik mag een stuk insturen voor Moderne Hippies over mijn moeder en ik ben op zoek naar mooie foto’s uit de jaren ’70 van haar. Heel haar huis trek ik overhoop. Waar zijn die kleredingen nou toch!? Als ik eenmaal de foto’s heb gevonden blijkt de printer annex scanner niet mee te werken en zit ik nog eens twee uur te kloten. Goed, als het dan eenmaal klaar is ben ik wel heel erg tevreden. In de middag ga ik op verjaardagvisite bij mijn oom, hij is 60 geworden en dat moet gevierd worden! Mijn neven kijken in de tussentijd naar mijn auto die van ons adres naar hen (Delfgauw) heel de koelvloeistof tank heeft leeggeslurpt. Dat is gewoon niet goed, maar waar het aan ligt? De jongens kijken er ook nog even naar en ik kan naar huis (nadat ik mijn koelvloeistof heb bijgevuld) met weer nieuwe vragen voor mijn garage. Ik hoop zo dat het snel gemaakt wordt. Ik verklein een tekst (en dat is heel moeilijk!) maar ik heb net van de Think Clean Challenge (dat is weer wat anders dan die schoonmaak challenge) geleerd niet te perfectionistisch te zijn. Ik moet het dus even loslaten en dat gaat beter. Bij thuiskomst ben ik gaar en kijk ik een aflevering van It’s Not Easy Being Green van de BBC over de familie Strawbridge die verhuizen naar Cornwall en zelfvoorzienend willen gaan leven. Daarna een aflevering van Supernatural en het is tijd om naar bed te gaan, we kunnen allebei bijna onze ogen niet meer open houden.

LEES OOK  DIARY 2019 - Week 5 - Master thesis, Lindy Hop en Klûnen

Moederdag

Zondag 10 mei
Deze ochtend vraagt mijn man of ik wakker gemaakt wil worden en na een nachtmerrie waarin hij mij heeft laten zitten op onze trouwdag omdat hij een kater had van zijn vrijgezellenfeest van de nacht ervoor, wil ik juist wel even lief behandeld worden. Ik krijg ontbijt op bed van hem en word helemaal in de watten gelegd. We kletsen wat in bed en wat blijkt? Hij heeft ook raar gedroomd: Dat ik hem had verlaten en bij een andere man was! Nou vraag ik je. Gauw ga ik nog wat laatste dingen doen. Ik heb foto’s bijbesteld van onze bruiloft en wil van elke foto waar iemand op staat een setje maken voor die persoon van J. zijn familie. Dus zijn zusje krijgt alle foto’s waar zij op staat etc. etc. Dat betekent echter wel dat ik 6 pakketjes moet klaarmaken, geen punt maar het moet wel even gedaan worden. Ook het stuk van Moderne Hippies is online gekomen en met meerdere schrijfsters worden onze mama’s in de spotlight gezet. Ik vind het zo leuk! Mijn mama op internet! Wie had dat eigenlijk ooit gedacht? Ze is geweldig! Mijn mam en het stuk van Moderne Hippies vind je hier: Een ode aan onze moeders. Vroeg in de middag gaan we op visite bij J. zijn moeder en erna mag ik mijn mama een dikke kus geven omdat ze zo geweldig is. Ik laat haar als ik naar huis ga weten dat ik een stuk van haar online heb gezet en ze deze kan bekijken. Dat vind ze een hele verrassing.

 

Deze week heb ik veel bijzondere afspraken op de planning staan. Zo ga ik naar een sing along feestje en naar een Tegenlicht gathering. Natuurlijk lees je er alles over op mijn blog, maar je kan me ook volgen op Snapchat, Instagram en Twitter (zoek naar: mrsstilletto). Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.