DIARY – Sunday Special – Week 21

Diary

Welkom bij mijn 21e diary alweer, waarin ik je meeneem met wat ik dagelijks doe. Op zondag ging ik naar de opnames van Ranking the Stars met S. en mama. Waarbij we erg gelachen hebben (vanaf 12 juni wordt het uitgezonden geloof ik). Kijk jij even mee in mijn diary met wat ik de rest van de week deed?

#usie bij Ranking the Stars

Maandag 18 mei
De dag begint met bloggen en vandaag ging ik eens lekker opruimen. Er komt een leuke blog online over het Eurovisie Songfestival, waar ik ieder jaar toch weer naar uitkijk. In de avond ga ik tappen en ik zie er behoorlijk tegenop. Ik ben zo moe de laatste tijd, het lijkt wel alsof ik iets onder de leden heb. Bovendien vrees ik dat we weer veel moeten gaan springen en ik heb gelijk! Uiteindelijk valt het alles mee, want ik kom best tevreden, bezweet maar met energie naar buiten. Van sporten ga je je eigenlijk altijd beter voelen.

Voorronde Eurovisie Songfestival

Dinsdag 19 mei
Mijn afspraak in het ziekenhuis ging goed: Ik heb nergens last van. Hoewel ik nog steeds een piep in mijn oren hoor, is hier niets aan te doen en kunnen ze in het ziekenhuis niets vinden wat daaraan ten grondslag ligt. Ik krijg nog even mijn hersenscan te zien en kom erachter dat ik een verschrikkelijk scheve neus heb (intern) gelukkig heb ik daar geen last van. In de avond kijk ik naar de halve finale van het Eurovisie Songfestival en ben ik zeer teleurgesteld aan het einde van de avond. Heel het oostblok gaat door terwijl daar toch echt extreem slechte deelnemers tussen zaten. Politiek!

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 46 - Icekarten in Rucphen

Bert Visscher

Woensdag 20 mei
In de ochtend komt mijn blog Ondertussen… in de provincie: Stilleven online. Deze avond staat in het teken van het theater. We gaan naar Bert Visscher toe en ik zal voor altijd de afkorting BDV onthouden. Aan het einde van zijn voorstelling denken we dat het klaar is, maar dan ineens zegt hij: We hebben het aantal mensen bijgehouden en (noemt naam) heeft hier iets bijzonders mee gewonnen, kom je even naar voren? En dan ineens staat er een menneke op het toneel die zijn vriendin ten huwelijk vraagt. Heel lief! Niet romantisch maar wel origineel. De rest van de avond praten we vooral over de voorstelling en waar we zo hard om gelachen hebben.

Bingokaarten van Team Confetti

Donderdag 21 mei
Vandaag een jaar geleden zijn mijn man en ik in ondertrouw gegaan. Ik koop een mooi kaartje in mijn pauze en schrijf een mooie tekst en geef dit aan hem als hij thuiskomt. In de pauze ga ik ook nog even relaxen in het park. Dat is genieten! Tevens is het de tweede voorronde van het Eurovisie Songfestival. Ik vind vooral Israël heel erg leuk en we hebben lol met zijn allen om de Bingokaarten van Team Confetti bij mijn moeder thuis. Niemand krijgt ze trouwens vol.

Luie stagiaire?

Vrijdag 22 mei
Vandaag komt mijn lofzang op de Konmari methode online. Een ochtend werken bij mijn werkgever, een middag helpen bij mijn stage. De dag vliegt voorbij en in de avond gaan we naar stijldansen toe. We hebben eigenlijk nog best wat lessen in te halen dus stel ik voor aan J. of we de komende weken (het dansseizoen is bijna ten einde) nog extra lessen inhalen. Overdag irriteer ik me overigens dood aan onze stagiaire die de hele dag, om de 5 minuten (I kid you not) aan het geeuwen is of zich uitgebreid aan het uitrekken is. Ik zou er bijna een filmpje van maken. Hij doet dit al vanaf het begin dat hij zijn stage is begonnen en het valt mij op dat eigenlijk ALLE mannelijke stagiaires dit hebben gedaan (uitzondering van één). Hoe zit dat? Vinden deze mannen hun stage niet boeiend of nemen ze het niet serieus en gaan ze stappen tot midden in de nacht? Kunnen ze zich niet concentreren? Krijgen ze te weinig zuurstof? Wat is het?! Want de vrouwelijke stagiaires doen dit niet, zo vreemd. Deze jongen doet dit iedere dag. Hebben anderen hier ook ‘last’ van, of is het jullie ook opgevallen? Ik vind het een vreemd fenomeen en vroeg me direct af of ik ook mijn hele stageperiode heb zitten gapen ten overstaan van mijn stagebegeleider en leidinggevenden…? Ik hoop het niet. Het komt niet echt gemotiveerd over.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 49 - Ceremoniemeester

Witte de Withstraat

Zaterdag 23 mei
Vandaag staat er een dagje Rotterdam op de planning. We hebben afgesproken met S. en L. in Rotterdam (waar ze wonen) en gaan daar eens de stad onveilig maken. Rotterdam is zo leuk! We brengen de middag in de zon door bij Proeflokaal Reijngoud en gaan erna uit eten bij restaurant Rodin (hiernaast zie je mijn tomatenparfait met gefrituurde brie). We hebben een heel fijne middag en avond met ze gehad.

Hap Stap festival

Zondag 24 mei
Vandaag is het hap stap festival en ik heb afgesproken met een oud-collegaatje om met haar te gaan lunchen in mijn stadje. De zon schijnt en ik verwacht dat het een prachtige dag wordt.

Wat gaan jullie vandaag doen?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.