DIARY – Sunday Special – Week 23

Diary

Bonjour! Welkom bij week 23 van mijn online diary. Het was een rustige week, waarin ik vooral half ziek was. Nu de graspollenbom is ontploft zal het aankomende week nog iets zwaarder worden maar we komen er wel!

20150601_114423

Ziek

Maandag 1 juni
Vandaag ben ik eigenlijk de hele dag meer ziek dan dat ik iets anders doe. Ik ga wel met mijn moeder naar het ziekenhuis waar we ze te horen krijgt bij de orthopeed dat ze twee nieuwe heupen moet hebben. Daar schrikt ze zo erg van dat ze de rest van het gesprek niet meer aanspreekbaar is. Zo vervelend voor haar, maar de voordelen zijn wel dat ze straks nog 15 jaar met die nieuwe heupen kan doen en weer kan lopen als een kievit. Achter haar kleinkinderen aanrennen bijvoorbeeld (ze heeft er nu maar 1, maar goed, je weet nooit wat de toekomst nog brengt). Ze moet vooral heel erg wennen aan het idee, dus laten we haar maar even. In de tussentijd word mijn CV gecheckt en is mijn nichtje dus ook even van de partij. Ze wilt heel graag mijn moeders oorbellen aan haar oren clippen en dat ziet er natuurlijk nogal vreemd uit. Mijn moeder kan zo in ieder geval even lekker met haar kleinkind tutten in plaats van de hele tijd te moeten nadenken over nieuwe heupen. In de avond blijf ik thuis omdat ik me ziek voel en ga ik daarom niet naar de tapdance toe. Ik heb een licht hoofd, slaap al een tijdje heel erg slecht en heb pijn in mijn keel. Ik heb geen zin om ziek te worden, dus hoop ik dat de pijn snel wegtrekt. Dan is het toch handiger om thuis te blijven.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 45 - 12 jaar liefde en Beeld en Geluid

Website vergadering

Dinsdag 2 juni
Voor mijn oude vereniging help ik met de nieuwe website. Ze gaan een nieuwe turnhal bouwen en er zal dus een nieuw hoofdstuk gemaakt worden voor de vereniging. Daar hoort een leuke, vernieuwde website bij. Vanavond heb ik een bespreking met de werkgroep en laat ik weten wat ik en enkele geïnterviewden vinden van hoe de website er uit moet komen te zien.

Chill yoga

Woensdag 3 juni
Vandaag ga ik na het werk naar de yoga van Boban. Omdat we al 2 weken hebben gemist, gaan we naar zijn easy flow yoga. Dat is deze keer best wel rustig aan, we hebben niet echt het gevoel dat we hard gewerkt hebben, maar zijn wel compleet ontspannen. Dat is toch ook wel heel erg lekker! In de avond hang ik een uur aan de lijn met M. en kletsen we over van alles. Het blijkt dat zij ook aan de Konmari gekte meedoet en al veel spullen heeft weg gedaan. Zo leuk om even met elkaar van gedachten hierover te wisselen.

Productieve dag

Donderdag 4 juni
Ik heb wel vaker productieve dagen maar deze is echt superproductief. Ik weet alles af te krijgen (op tijd) en ben helemaal in mijn nopjes. Ik zie alleen wel dat er weer een supergroot project aan zit te komen en degene die mij hierbij helpt is op vakantie en als ik terug ben van vakantie hebben we nog maar 2 weken de tijd om het af te maken. Maar goed, ik ga me er maar niet druk om maken want dat schiet niet zo op… alles komt uiteindelijk op zijn pootjes terecht.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 42 - Weezer! En een hondje in huis

Hittegolf

Vrijdag 5 juni
Vroeger was ik een oppasmeisje. Dan ging ik 2 huizen verder naar binnen om daar op het jonge, Ierse grut te letten. Daar was meestal niet veel aan, de kinderen lagen al op bed als ik aan kwam dus had ik altijd een rustig avondje. En vandaag kwam ik terug uit mijn werk en wilde ik in de hitte buiten gaan zitten. En hoewel ik een echte die hard ben als het om warmte gaat, viel het vandaag wat slecht – wat een hittegolf ineens! Ik werd er gewoon niet helemaal lekker van. Mijn broer vroeg of hij mijn nichtje kon komen brengen en dat vond ik geen enkel probleem. Dus komt mijn nichtje gezellig op visite. Maar zo gezellig is het niet, ze gaat meteen naar bed en slaapt een gat in de dag. Ze wordt pas over 6 uur in de avond wakker. Ze zal het wel nodig hebben, maar zo bleef er weinig quality time voor tante Tietie over. Ah well…

 

Verjaardag

Zaterdag 6 juni
In de ochtend breng ik mijn 3 zakken met kleding weg naar het goede doel. Daar zat ik al een paar weken op te wachten maar wat is het fijn opgeruimd nu boven!

Vandaag ben ik jaaaaaarig! Nu officieel een ’30 something’ girl. Ik word extreem verwend met het weer, want de zon schijnt de hele dag. En natuurlijk word ik ook verwend met visite en cadeaus. Ondanks dat we het rustig hebben aangepakt komen er nog veel vrienden langs. Ik maak lekkere fruitspiesjes voor overdag en tijdens de borrel heb ik mozzarella en tomaatjes naast alle hapjes die we al hebben. In de avond rukken we zakken chips open en staat de sangria geduldig te wachten. Het feestje is op een fatsoenlijk tijdstip afgelopen (wat ik eigenlijk niet gewend ben) en dus kunnen we om half 2 naar bed toe. Het was een lange en leuke dag. Wat ben ik een bofkont met zo veel liefde en aandacht.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 23

Roosendaal Zingt

Zondag 7 juni
Hoewel ik had afgesproken om naar Roosendaal Zingt te gaan, loopt de zondag toch iets anders. In de tussentijd lig ik lekker in de achtertuin weg te bakken en eet ik nog een stuk taart van mijn verjaardag op. Ik denk nog eens na over gisteren en dat ik superverwend ben. J. blijft zeggen dat het mijn verjaardagsweekend is en ik mag bepalen wat we gaan doen. Daar moet ik erg om lachen, maar in de avond kies ik er dan ook voor om nog een aflevering van Supernatural te kijken. We zitten aan het einde van seizoen 9 en ik zou willen dat het einde niet in zicht kwam. Straks toch maar online seizoen 10 opzoeken..!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.