uitzicht wijnranken

DIARY – Sunday Special – Week 24

Een aparte week, waarin ik veel emoties heb verwerkt. En toch ook heel bijzonder: ik ging op vakantie naar de plek waar ik vroeger altijd met mijn vader en moeder kwam. Lees jij mee in mijn diary?

no ring belle

No ring bells

Maandag 8 juni : Hoera! Ik ben nog steeds heel blij dat ik zo veel zakken kleding heb weg gedaan. En ik ben heel erg dankbaar voor alle lieve berichten die ik afgelopen zaterdag heb gekregen.Het is een feit: Ik ben weer een jaar ouder, maar dat vind ik niet zo erg. In de avond ga ik naar de tapdance en kan het niet laten om een foto te maken van de voordeur waar de deurbel het niet meer doet. Die kan wel een cursusje Engels gebruiken. In de avond spreek ik mijn lieve vriendin N. en ze heeft verschrikkelijk nieuws…

Preparations

Dinsdag 9 juni
Een vrije dag besteed door allerlei voorbereidende dingen te doen voor onze vakantie. 

Inpakken

Woensdag 10 juni
Ik ga als een speer op mijn werk en krijg super veel gedaan vandaag. Daar ben ik echt heel erg blij mee! In de avond ga ik naar de yoga en ben ik ook blij. Ik lig met tranen in mijn ogen aan mijn vader te denken en krijg het toch voor elkaar om te glimlachen. Dat is wat yoga soms met me doet. Na de yoga pak ik nog wat spullen in voor onze vakantie terwijl mijn man wijntjes bij een vriend drinkt.

Verlof

Donderdag 11 juni
Mijn laatste dag op kantoor voor ik op vakantie ga. Weer verzet ik bergen! Zo veel bergen dat ik eerder naar huis mag (heb geen pauze genomen) Ik vertrek al om 15:00 uur. Nu kan ik nog eens lekker aan de slag met allerlei laatste klusjes. In de avond haal ik nog wat laatste essentials op bij mijn moeder.

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 11

Crematie

Vrijdag 12 juni
Een heftige dag vandaag, we pakken onze spullen in de auto en gaan naar een crematie in Heeze. Ik huil met schokkende schouders en ben blij dat ik ben geweest. Na de crematie rijden we de vakantie tegemoet. Wat een contrast. De hele weg lang denk ik aan de dienst, het is allemaal zo verschrikkelijk dat ik compleet ontdaan ben. We rijden, maar komen overal in de file en halen de reis niet eens tot halverwege de afstand. Gelukkig dat we nergens aan vast zitten en gewoon ergens kunnen stoppen. We hebben contact met mijn broer en eindigen in Toul voor de nacht. Mijn nichtje is blij om me te zien maar is op, wat ik begrijp want ik ben ook kapot na al die uren rijden. 

nichtje astrid caravan mobilhome travelCamping

Zaterdag 13 juni
We staan op met regen en vertrekken na het ontbijt naar onze eindbestemming. Om beurten racen we elkaar voorbij op de peage. De laatste kilometers rijden we door het mooie landschap steeds dichter naar de plek waar we zo veel mooie herinneringen en een slechte hebben. Op de camping zegt de madame dat ze op ons gewacht heeft. Nadat we ons hebben geïnstalleerd gaan we een aperitief drinken op het terras, die krijgen we on the house. Mama barst bijna in tranen uit.

uitzicht wijnrankenHet dondert en het bliksemt

Zondag 14 juni
Helaas regent het vandaag in de middag en niet zo’n beetje ook! Het onweert en het water stroomt! Zo de tent in, wat een geluk ? Daarnaast komt een oude bekende ook op de camping aan, wat een leuke verrassing is. Na het onweer en de regen begint de zon weer keihard te schijnen en ia heer superwarm. Was dat maar ook zo bij ons in Nederland. In de avond gaan J en ik een rondje lopen richting de wijnranken. Wat een pracht!

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 29 - Mama verzorgen na haar heupoperatie

 

Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.