DIARY sunday special week 8 carnaval Breda

DIARY – Sunday Special – Week 8

Kielegat

Maandag 16 februari
Ik word wakker na de Otobusrellie en het gaat eigenlijk behoorlijk goed. Ik was niet extreem laat thuis en heb goed geslapen. Deze dag staat in het teken van een bezoekje aan Breda.

carnaval kielegat breda #carnaval2015

Dat heb ik vorig jaar niet gedaan hoewel het normaal gesproken vaste prik was. J. en M. zijn ook weer in Breda en staan me op te wachten. Het valt me op dat de mensen voornamelijk buiten staan en de kroegen leeg zijn. Dat ben ik niet gewend… Hier wordt wel de mooiste uitspraak gedaan: “Ik word hier zo moe van” als we weer op de knieën op de grond zitten in een café en de muziek vervolgens weer hardop begint te spelen om overeind te springen. De jongen heeft er duidelijk geen zin in. Wij wel, we zijn begonnen met munten kopen en Flügel halen. Ik verlaat de dames rond het avondeten en wordt opgehaald. Zij gaan nog even door in Breda om vervolgens erna nog in hun eigen woonplaats verder carnaval te vieren.

moriaan
Als ik in de avond thuis kom bij mijn moeder, komt tegelijk mijn broer met zijn kleine aangewandeld. Ze heeft voor het eerst wanten aan en blijft als een pop met haar armen buitenboord in de wagen zitten. We gaan lekker eten met zijn allen en het valt niet zo heel erg best, maar hop een kruik erop en ik ben na een dik uur weer opgelapt. Mijn schoonzus heeft nog een boel bonnen over, dus we gaan nog even de stad in met zijn tweetjes. We zoeken onze balletgroep op en gaan de rest van de avond met ze mee.
Ik complimenteer Lard nog met zijn bijzondere carnavalstrui en krijg er een bessenjenever voor terug. Ook heb ik het photobombing beter onder de knie. Ik had gezegd tegen M. en J. dat ik van plan was om aan photobombing te gaan doen tijdens de carnaval. Het lukt me deze avond het beste. Rond een uurtje of half vier, vier uur gaan we naar huis toe, om half vijf val ik in mijn bed.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 34 - Uitjes en catwalks

Uitbrakken

Dinsdag 17 februari
Ik slaap niet heel erg lang, dus ik ben al om kwart over 10 op. Vandaag is het gedaan. Ik ga niet meer carnaval vieren. Ik vind het wel welletjes en bovendien moet ik morgen weer op kantoor aantreden. Ik kijk een paar afleveringen van Supernatural op tv en mijn moeder komt op visite.
Ik wilde eigenlijk nog van alles in huis doen maar het enige wat ik gedaan krijg is de was. ’s Avonds gaan we allebei vroeg naar bed. Ik doe een poging om Erin Brockovich af te kijken maar ik ben te moe.

de groene meisjes op tv

Depot

Woensdag 18 februari
Echt een crappy day at the job. Mijn baas is ziek en er is net vandaag een nieuwe levering geweest bij het depot. Dat depot hebben we nog niet zo lang en niemand op kantoor weet waar het is, hoe je er komt of hoe het werkt. Maar we moeten wel vandaag ons materiaal opruimen. We weten niet eens wat het is en ik moet spoorslags naar huis mijn auto pakken om met een collega naar het depot te gaan. Op goed geluk hebben we een code gevonden en alle sleutels die ik kon vinden meegenomen. Aan het einde blijkt het ook zo te zijn dat je het verpakkingsmateriaal moet meenemen en de pallet waar het op staat ook. Ik heb een Fiat 500 en word langzaamaan chagrijnig. Eerst sta ik een box vol te mikken terwijl ik nergens van weet en vervolgens mag ik al die troep ook nog eens opruimen! Ik baal gigantisch en vervloek degene die deze bestelling middenin de vakantie heeft verstuurd. Ik krijg de mensen van de storage room zo ver dat ik de pallet een weekje mag laten staan. Dan kan iemand met een grotere auto dit oplossen. Ik ben er al met al een halve middag mee kwijt en bijna ook mijn werklust. Ik zou toch werken aan een zen werkritme? Nancy toch, je zit nu alweer op de kast!
Gelukkig kan ik in de avond mijzelf helemaal ontladen door fijn te stoeien met mijn nieuwe tv. Ik heb nu ook internet erop zitten en ik kan al mijn abonnementen bij youtube op de televisie kijken. HEERLIJK!

LEES OOK  Diary : Sunday Special - Week 44

wie is de mol #widm 2015 seizoen 15

#WIDM

Donderdag 19 februari
We hebben een vage dag. De baas is nog steeds ziek en de stagiaire gaat ook ziek naar huis. Ons gebouw is verlaten omdat het vakantie is. Ik heb wel een halve dag aan de nieuwe website gewerkt en ik vind hem elke keer als ik hem open steeds beter uitzien. Zeer tevreden!
In de avond kijk ik naar Wie Is De Mol? Ik verdenk Rik maar wil tunnelvisie vermijden… In de ochtend post ik ook een overzicht van ‘bijzondere’ verdenkingen. Wie verdenken jullie? Vergeet vooral niet om antwoord te geven op deze vraag op mijn Facebook pagina!

Bilderberg Hotel

Vrijdag 20 februari
Vandaag werk ik een halve dag waarbij ik voornamelijk nieuwe readers sta in te binden. In de middag vertrek ik met mijn lief naar Tegelen om een weekend te verblijven in een Chateau. Jeetje wat was ik hier aan toe! Pas als je er bent kom je daar vaak achter. Even samen lekker genieten. De hotelkamer heeft uitzicht op de slotgracht en wij gaan ’s avonds uitgebreid uit eten. Daarmee zijn we in een klap de (vrij) lange heenweg vergeten waarbij we elke keer in de file komen te staan vanwege invoegende auto’s. De bediening is top en om middernacht vallen we allebei in slaap.

#barefaceselfie

Chateau Holtmühle

Zaterdag 21 februari
Deze ochtend sta ik op en maak ik een #barefaceselfie als reactie op Suus haar uitdaging. Ik voel me ietwat naakt en snak naar een filtertje maar krijg de rest van de dag hartverwarmende berichten binnen dat ik er zo mooi naturel uitzie. Dank jullie wel allemaal! (Volg jij mij al op Instagram?)
We beginnen deze dag heel chill met een uitgebreid ontbijt (en ik maak daar ook uitgebreid gebruik van) – Breakfast Babe! Erna ga ik in bad liggen en manlief gaat fitnessen. Erna vertrekken we richting Venlo om daar de stad te ‘ontdekken’. Ik zeg #ontdekvenlo Best leuke binnenstad, maar het begint na een tijdje toch te regenen en we schuilen bij Zin! vlak naast de Dominicanen kapel/kerk. Vervolgens gaan we weer met de auto terug naar het hotel om daar uitgebreid de sauna in te stappen, lekker te stomen in de stoomcabine en een wedstrijd baantjes trekken te doen (ik verloor).
In de avond gaan we weer terug naar Venlo om uit eten te gaan bij Hapas, een restaurant waar je culinaire hapjes en tapas kunt verkrijgen. Ik zou op bruschetta kunnen leven, dus dat is mijn eerste keuze en de rest van de avond worden we ook niet teleurgesteld. Ik chat nog wat met mijn liefste vriendinnetje en voor ik het weet praten en lachen manlief en ik de avond vol. Rond een uur of 11 gaan we terug naar het hotel, we gaan WEER in bad liggen (thuis heb ik geen bad – go ahead and sue me) en erna probeer ik desperaat mijn foto’s te uploaden. Vrijwel onmogelijk zo blijkt want mijn telefoon wilt absoluut geen wifi connectie maken met het hotel. Terwijl mijn buik ligt te protesteren lukt het mij terwijl J. in slaap valt om de connectie te vinden en rond ik deze blog alsnog om 1 uur ’s nachts af.

LEES OOK  DIARY: Sunday Special - Week 30

#Ontdekvenlo

Zondag 22 februari
Het moment van uitchecken is daar, maar eerst nog even uitgebreid ontbijten! De rest van de dag ligt nog wagenwijd open en we willen nog even ter plekke verzinnen wat we daar mee gaan doen. Eind van de middag hopen we nog bij een vriend en vriendin op de terugreis langs te gaan, mochten ze daar tijd voor hebben.
Laatste dag van het weekend, geniet er allemaal nog lekker van!

Wat heb jij allemaal gedaan afgelopen weekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.