dertigersdilemma

DIARY 2016 – Week 48 – Dertigersdilemma

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week voorbereidingen voor het trouwen van mijn broer, praten over het dertigersdilemma en crisis in huize Van Loon. Benieuwd? Lees verder in mijn Diary van week 48.

Tule

Maandag 28 november
Samen met mama ga ik naar de markt toe om tule te kopen voor de bruiloft van mijn broer, waarvan de datum met rasse schreden dichterbij komt. Om onze knorrende magen te stillen, gaan we naar Lunchlokaal Noen in de stad en nemen allebei een glas rode wijn en een quiche met geitenkaas. De rode wijn is overigens niet op temperatuur, jammer. En jongens, wat is het toch eigenlijk al een tijd echt WINTER.

Dertigersdilemma

Dinsdag 29 november
Vandaag heb ik afgesproken met N. een oud collegaatje van me. Zo jammer dat ze weg is, ik kan altijd zo met haar lachen. We hebben het over meer uit het leven halen en meer uit je professionele kant halen. We zijn er allebei van overtuigd dat we in sommige gebieden zo veel beter zouden zijn. Maar wat precies, daar zijn we niet over uit. Hoezo dertigersdilemma? We gaan lekker uit eten bij La Cubanita en eindigen de avond op een net tijdstip. Oh! Vergeet ik bijna te zeggen dat ze een supermooie orchidee voor ons heeft meegenomen die nu heel parmantig bij het achterraam staat.

Time flies

Woensdag 30 november
Zo, weer een nieuwe dag voor het werk. Mijn collega’s laten me allemaal alleen achter rond een uurtje of 3 waardoor ik tot sluit alleen zit op de verdieping. Gelukkig heb ik heel veel te doen, dus eigenlijk vliegen die twee uren zo voorbij.

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 11

Verwendag

Donderdag 1 december
Ik heb een lekkere vrije dag genomen! Samen met schoonzus heb ik een halve verwendag bij de schoonheidssalon in de stad. Ik kom helemaal tot rust. Ik neem een peeling, een chocoladepakking, een hot stone massage waarbij de knopen in mijn schouders en rug worden weggemasseerd en een heerlijke gezichtsbehandeling. Tijdens die behandeling epileren ze mijn wenkbrauwen maar ik raak lichtelijk in paniek als ik denk dat ze te veel wegplukken. Maar dat is helemaal niet het geval, het ziet er goed uit!

Trouwjurk halen

Meteen na de heerlijke verwenochtend, springen we in de auto naar Rotterdam om de jurk van schoonzus op te halen. Ik zal haar moeten helpen met aankleden, dus is het fijn om te weten hoe de jurk in zijn werking gaat. De jurk is alleen nog niet gestreken dus na het passen moeten we ons drie kwartier vermaken. We gaan langs bij Dille & Kamille en de Hema. En nemen als laatste een kijkje bij Forever 21. Ik zou ook voor altijd 21 kunnen blijven, aangezien ik als dertiger alle kleding die er hangt nog in mijn kast heb liggen. Sinds mijn 16e…

diary 48 dertigersdilemma

Trouwpak

Als we dan weer thuis komen, ga ik met mijn broer naar Breda toe om zijn trouwpak af te maken. Een heel aardige verkoper begrijpt helemaal wat de bedoeling is en mijn broer ziet er geweldig uit. Als hij het thuis laat zien aan onze moeder, moet ze gewoon huilen van blijdschap.

Kapper

Vrijdag 2 december
Een halve dag op kantoor is altijd zo voorbij. Op vrijdag ben ik nooit weg wanneer ik dat zou moeten zijn. Ik werk altijd over… Vandaag is geen uitzondering! Gelukkig heb ik de meeste dingen weten af te ronden, maar ik blijf wel een klein probleem houden met de decemberinkopen. Die heb ik nog niet af! Daar is echter geen tijd voor, want in de middag gaan hubby en ik naar de kapper toe. En in de avond gaan we stijldansen op het soiree.

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 16

Decemberinkopen en CRISIS

Zaterdag 3 december
Goed, vandaag ga ik even flink aan de slag! Dat is mijn idee. Ik loop naar de stad toe om de laatste inkopen te doen en ben zeer tevreden over het eindresultaat. Ik loop terug naar huis met een blauwe lucht en een winter zon. Heerlijk! We facetimen met vrienden in Kuala Lumpur, die een kleine verwachten. En ik bel met mijn vriendin B. die ik eigenlijk te weinig spreek. Tijdens mijn gesprek met haar is er crisis! Het behang lukt niet! Manlief is al begonnen met behangen en hij krijgt het niet goed voor elkaar. Voordat het scheurt moet ik gauw kijken of ik kan helpen. Ik probeer alles te corrigeren en het ziet er wel oké uit. Maar dan haalt hij de tweede strook tevoorschijn en blijkt hij het behang verkeerd afgesneden te hebben. De print sluit niet op elkaar aan. Jammer! Behang weg, man teleurgesteld.

De rest van de avond schrijf ik gedichten bij kaarslicht. Om weer een beetje dat heerlijk avondje is gekomen gevoel terug te krijgen deze winter.

Plan voor mijn dertigersdilemma

Wel heb ik ook besloten om echt wat meer dat dertigersdilemma van mezelf op te pakken. Het is toch te zot natuurlijk om maar een beetje aan te klooien in de marge, terwijl je eigenlijk meer wilt bereiken. Probleem blijft dat ik nog steeds geen overduidelijke koers heb, maar ik heb mijn oude materiaal van mijn jobcoach erbij gepakt en dat helpt weer om balans te vinden. Ik ga de komende tijd een plan voor mezelf opstellen om dat dertigersdilemma eens te tackelen. Of in ieder geval om meer inzicht te krijgen. Niet te veel in mijn hoofd zitten, maar juist overgaan tot actie!

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 23

Sinterklaas bij de inlaws

Zondag 4 december
Vandaag zijn we uitgenodigd bij mijn schoonouders voor Sinterklaas. Wat ik krijg? Check het op Snapchat!

Vier jij ook Sinterklaas?

dertigersdilemma

PS Deze week zijn er behoorlijk wat blogs over Amerika van mij online gekomen en ook weer een nieuwe VLOG. Heb jij hem al gezien? Klik hier om mijn 3e vlog in Amerika te bekijken waar ik ga wandelen in Bryce Canyon National Park.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.