Weekvlog alleen verhuizen?

Weekvlog – Hij laat me alleen verhuizen!? – Week 33

Als extra uitpakker heb ik vandaag voor jullie mijn weekvlog. Wat een verrassing hè, dat ik weer eens een ander soort video heb gemaakt.

Voornemen

Mijn voornemen was om video’s rond de 5 minuten te maken. Niet te lang, zodat je niet halverwege indut. Alleen bij een weekvlog is dat praktisch onmogelijk. Je hebt al 7 dagen in de week en dan moet je ook nog eens elke dag in 1 minuut samenvatten? Nee, dat ging me niet lukken maar rond de 2 minuten is dat wel gelukt.

Vakantie

In verband met de vakantie, merk ik dat het nogal komkommertijd is. Niet alleen op televisie maar ook in blogland – ik wilde daarom eens een ander soort vlog voor jullie maken want een weekvlog was alweer even geleden. Vanaf volgende week kunnen jullie weer vlogs (over klussen), reisinspiratie en geluksvideo’s verwachten. Stay tuned!

Weekvlog alleen verhuizen?

De hamvraag

En dan natuurlijk de hamvraag: Moet ik ineens alles alleen verhuizen? Bekijk zeker mijn vlog om te zien waar dit nu precies om gaat. Ben ik verlaten? Heeft hubby geen vrij? Hoe zit dat nu eigenlijk?

Weekvlog – Laat hij me alleen verhuizen?! – Week 33, 2016

Ook leuke informatie over mijn vlog van vorige week: Deze is inmiddels ondertiteld waardoor hij ook vanuit het buitenland bekeken kan worden. Mrs.Stilletto goes international! 🙂

Abonneer je op mijn kanaal!

Stay tuned voor weer een leuke video volgende week en vergeet je vooral niet te abonneren op mijn kanaal. Elke woensdag komt er een nieuwe video online en het zou erg leuk zijn als jij als eerste hiervan op de hoogte bent, nietwaar? Als je abonnee bent krijg je deze automatisch in je lijst abonnementen te zien (dus geen irritante notificaties – tenzij je die hebt aangezet natuurlijk). Ook zou ik het heel erg leuk vinden als je een comment achterlaat om me te laten weten wat je van mijn weekvlog vond.

LEES OOK  Best bekeken video's van 2017 - MrsStilletto YouTube channel

Hoe abonneer je je op Mrs.Stilletto?

Hoe abonneer je je? Ga naar mijn YouTube kanaal MrsStilletto. Rechts bovenin kan je op de rode abonneer knop drukken. Ga je er met je telefoon of tablet naartoe? Dan staat onder mijn naam direct de rode knop met ‘Abonneren’ in beeld. Vergeet er niet op te klikken! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.