DIARY 2017 Week 14 Xperience Abroad Fair

DIARY 2017 – Week 14 – Xperience Abroad Fair

In mijn wekelijkse diary krijg je een inkijk in mijn leven. Afgelopen week ging ik wijnproeven, uit eten en naar Breda voor de Xperience Abroad Fair.

Springveer

Maandag 3 april
Ik vind zelf dat ik kakkiegoed bezig ben. Ik werk vanuit huis (best lang) en ik edit mijn video voor aankomende woensdag. Behoorlijk belangrijk als je het mij vraagt! Daarnaast kijk ik ook nog Poldark en komt mijn broer langs om te proberen om een internetkabel van zolder naar de begane grond aan te leggen. Uiteraard komt de springveer ergens tussen plafond en vloer uit, dus dat gaat het niet worden. Frustrerend, maar dan weten we in ieder geval dat het niet werkt…

DIARY 2017 Week 14 Xperience Abroad Fair

Wijnproeverij Jordan Stellenbosch

Dinsdag 4 april
Deze avond gaan we naar het centrum van Roosendaal voor een wijnproeverij van 9 verschillende wijnen van Jordan Stellenbosch. Het is een interessante avond waarbij we wat meer informatie en uitleg krijgen over de wijngaard en de verschillende wijnen die we proeven. Ze zijn allemaal lekker en ik moet toegeven dat ik uiteindelijk een beetje teut ben. Leuke ervaring!

Hoover Dam

Woensdag 5 april
Na het werk ga ik lekker chillen met de Mr. of the house en we gaan allebei vroeg naar bed toe. Want soms heb je dat eventjes nodig. Vandaag kwam wel mijn video online van de Hoover Dam. Heb jij de Amerika vlog al gezien?

Rotjeknor

Donderdag 6 april
Na het werk race ik naar huis en ga ik vervolgens met de trein naar Rotterdam toe. Manlief wacht me op centraal op en we gaan samen naar Biblio waar we hebben afgesproken met mijn favoriete ‘Delolte’ mannen. Het is een heel fijne avond met gezelligheid en niet te vergeten voldoende foute uitspraken. Ik zie ze eens per jaar, maar het is altijd gezellig en ik kijk altijd uit naar de volgende afspraak. Om de trein op tijd te halen, moeten we de tafel vrij snel (en onverwachts) verlaten. Na middernacht zijn we thuis.

LEES OOK  DIARY : Sunday Special - Week 48

Onverwachtse visite

Vrijdag 7 april
Ik werk langer door vandaag, omdat ik te veel te doen heb, maar als ik dan thuis kom valt alle druk en stress van me af. Fijn, thuis. Hubby is er ook en we gaan samen lunchen. Ik ben eigenlijk wel al heel erg moe, maar als de buurvrouw voor de deur staat en wij toevallig ook buiten zijn vraagt ze ons om gezellig langs te komen voor een borrel. Dat slaan we niet af en voor we het weten, is de buurvrouw de deur uit voor haar diner en sluiten manlief, C. en ik gezamenlijk het huis af. Wat een gastvrijheid! denk ik als ik om 8 uur thuis kom. Ik ben een beetje aangeschoten als ik ’s avonds op stijldansen aan kom.

Xperience Abroad Fair

Zaterdag 8 april
Vandaag staat de Xperience Abroad Fair op het menu. Ik heb me ingeschreven voor twee presentaties en ben benieuwd! De Xperience Abroad Fair is in de Grote Kerk van Breda en helemaal gratis. Alles wat je wilt weten over reizen naar het buitenland, stages in het buitenland en leren en studeren in het buitenland. Superleuk! Er hangt een goede sfeer en je kan bij elke stand terecht met je vragen.

Jennie from the Blog

Ik heb me ingeschreven bij de presentaties van Jennie from the Blog en Salt in our Hair. De eerste is die van Jennie die op vrolijke en eerlijke wijze vertelt over haar blog en hoe ze kan reizen en geld kan verdienen. Wat is Jennie een leuke meid!

Salt in our Hair

Tussendoor gaan man en ik buiten op het terras zitten voor een drankje en ga ik wat spulletjes kopen bij de Dille & Kamille. En daarna zijn we weer op tijd terug voor de presentatie van Salt in our Hair. Een leuk koppel die je probeert aan te zetten, die sprong in het diepe te wagen en gewoon te gaan reizen. Gewoon doen! Hoe? Dat leggen ze uit naar aanleiding van hun eigen rondreis door Zuid-Oost Azië van 4 maanden. De Xperience Abroad Fair was een leuke ervaring. Misschien is het ook wat voor jou volgend jaar?

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 15

Winetasting in de zon

Zondag 9 april
Ja, het kan niet op! Ik ga vandaag weer naar een winetasting en wat een geluk met het weer hebben we toch. Ik heb alleen enorm veel last van mijn hooikoorts dus het is maar goed dat we vroeg zijn begonnen. Want hoe verder de middag vordert, hoe meer last ik van mijn hooikoorts krijg. We proeven een paar heerlijke wijntjes en laat in de middag ga ik nog even thuis in de zon liggen. What a day!


Wat was jouw favoriete dag afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.