Duurzame levensstijl 3 tips om duurzaam te leven

Duurzame levensstijl – 3 tips om duurzamer te leven

Hoe ontwikkel je een duurzame levensstijl: 3 tips om duurzamer te leven. Natuurlijk zijn er enorm veel tips te geven, die ik je ook echt niet zal onthouden. Maar vergeet niet de video van vandaag te bekijken waarin ik je heel simpele trucs en tips geef om duurzamer te leven. Die ZONDER grote moeite door iedereen opgepakt en toegepast kunnen worden. Minimale effort en maximaal resultaat, dat is precies wat we willen!

Deze 3 tips zijn zo gemaakt dat jij eigenlijk geen verschil zal merken. En geloof me maar dat ze zoden aan de dijk zetten.

Duurzame levensstijl video met 3 simpele tips

Kan jij de video niet zien? Klik dan op de volgende link: https://youtu.be/DqMYeqcnjPY of klik op het plaatje hieronder.

Nog meer tips

Natuurlijk heb ik nog veel meer tips voor je! Zo kan je eens een kijkje nemen bij mijn categorie Duurzaam. Hier vind je álle artikelen die ik gedeeld heb op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid op mijn blog. Ik ben al meer dan 6 jaar bezig met mijn leven verduurzamen en dat heb ik op verschillende manieren gedaan.

Duurzame levensstijl 3 tips om duurzaam te leven

Ontdek hier mijn FREE printable waarin je 5 duurzame tips kan afvinken van je lijst.

En nog een paar extra tips op mijn artikel: Met kleine stapjes groener leven van 3 jaar terug.

En mijn confession of ik daadwerkelijk groen leef en een duurzame levensstijl heb, lees je hier: Groen (proberen te) doen.

Abonneer je nu

Vergeet je ook niet om je te abonneren op mijn kanaal? Dat zou ik heel leuk vinden. Elke woensdag komt er een nieuwe video online! De video’s die ik met je deel, zijn hetzelfde als de hoofdonderwerpen op mijn blog. Ze gaan over geluk, reizen en duurzaamheid. En daar doe ik af en toe een leuke vlog bij.

LEES OOK  Dutch Comic Con Christmas Edition 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.