Skip to content
Mrs. StillettoSlow living ~ Geluk, Reizen & Duurzaamheid
  • Over mij
  • Geluk
    • 365 Project Happiness
  • Reizen
    • Reizen
    • Azië
      • Thailand
    • Citytrip
      • Berlijn
      • Parijs
    • Europa
      • Duitsland
      • Frankrijk
      • Hongarije
      • Polen
      • Slowakije
      • Spanje
    • Verenigde Staten
  • Duurzaam
    • Duurzaam
    • 365 dagen Slow Fashion
    • Free Fashion Challenge
  • Lifestyle
    • Diary
    • Food
    • Gezondheid
      • PDS
    • Mindstyle
    • Ondertussen in de provincie
    • Werk
  • Huur mij in als freelancer
Love Nancy

25 Juli – Favorite recipe

29 juli 2012 0 comments Article 365 Project Happiness, Geluk, project

Vandaag maakte ik een van mijn favoriete recepten. Ooit aangeleerd van Nigella en vervolgens regelmatig gemaakt maar inmiddels was het weer een hele tijd geleden en zodoende werd het weer eens tijd voor dit gerecht. Het is lekker snel en het smaakt naar vakantie. Perfect voor de zomer! Pasta met citroensaus.

Kook de pasta beetgaar, ik geef de voorkeur aan tagliatelle (maar kan ook met spaghetti, linguini…).

Terwijl de pasta lekker staat te borrelen, maak je de saus zo: Je klopt twee eierdooiers los. Vervolgens voeg je hier kookroom aan toe en de geraspte schil en het sap van een halve citroen. Om de smaak helemaal af te maken, voeg je er geraspte kaas aan toe (een harde kaassoort).

Als je de pasta afgiet, zorg je ervoor dat je het vuur onder de pan uitzet. Je gooit een lekkere dot boter in de pan, je pasta erbij en vervolgens gooi je er je citroensaus overheen. Goed mixen en daarna heerlijk opeten. Bij voorkeur in de avondzon.

***************************
Today I made one of my favorite recipes. Once taught by Nigella (on television of course, we’re not friends.. I’d wish!) and afterwards made several times, but it had been a while and so it was time to make this dish once again. It’s easy to make and it tastes like a summer holiday. Perfect for summer! Lemon pasta.
Cook the pasta, I prefer tagliatelle (but spagetthi or linguini will do as well).
When the pasta is cooking, you make the lemon sauce like this: whip two egg yokes and add some cream, the skin and the juice of a half a lemon. To make it even better, you grate some (hard) cheese into the sauce.
When you drain the pasta, switch off the fire. Some butter in your pan and over the pasta you toss the wonderful sauce. Mix it and eat it. Preferably in the evening sun.


Delen is geweldig!Buffer this page
Buffer
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Share on Tumblr
Tumblr
Email this to someone
email
LEES OOK  15 November - No more inflamation!

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Slow living op Mrs.Stilletto met Geluk, Reizen en Duurzaamheid in de hoofdrol

MrsStilletto

Welkom op mijn slow living blog Mrs.Stilletto over

*Landelijk, groen en gelukkig leven op hoge hakken*

Vanwege mijn persoonlijke ervaring met slow living deel ik mijn slow living lifestyle artikelen op dit blog met landelijk, groen en gelukkig leven op hoge hakken in de hoofdrol.

Heb je vragen of wil je contact met mij opnemen? Mail me hier: info(at)mrsstilletto.nl

GELUK, REIZEN & DUURZAAMHEID op YouTube

https://youtu.be/CDMPwAVtkIc

Recent pins

Follow Me on Pinterest More Pins

Zoeken in artikelen

Translate my article

Translate This

© 2009 - 2022 MrsStilletto - Nancy. Slow Living - Groen en gelukkig leven op hoge hakken | Theme by ThemeinProgress | Proudly powered by WordPress