Asylum 16 mijn supernatural convention ervaring

Asylum 16 – Mijn Supernatural conventie ervaring

Meer dan een week geleden alweer vloog ik naar Birmingham voor de Supernatural conventie Asylum 16. Ik ontmoette er andere fans, ik zag panels en ik ontmoette de hoofdrolspelers Jensen Ackles en Jared Padalecki.

Asylum 16 video

Natuurlijk kon ik het niet laten om een uitgebreide video hierover te maken. Ik nam mijn camera mee naar de conventie om daar lopend door de gangen jullie te laten zien wat er allemaal gebeurt. Natuurlijk heb ik ook nog een filmpje naderhand gemaakt om jullie de foto’s van de mannen te laten zien en je gauw te vertellen wat er allemaal zo geweldig aan was.

Wat ik vergat te vertellen, of eigenlijk te veel tijd voor had moeten nemen om jullie dit ook nog in de video te laten zien: Ik heb helaas geen handtekening van Jim Beaver te pakken weten te krijgen. Terwijl ik in de rij stond voor mijn handtekening werd ik weggeroepen voor mijn photoshoot met Jensen. Na mijn foto kon ik niet meer terug in de rij gaan staan omdat Jim niet meer signeerde. Daar baalde ik behoorlijk van want ik heb het hele weekend met mijn boek rond lopen zeulen om hem te laten signeren, maar ach… tough luck. Het is jammer maar niet het einde van de wereld. Hopelijk krijg ik nog eens een kans om Jim Beaver te vragen om mijn boek te signeren. En ook dan zal ik weer een heel weekend met mijn boek rondwandelen.

Panels (Stage talks)

De zelfspot die de acteurs hebben is geweldig. Ik heb zo enorm gelachen om hun gezonde kijk op dingen. Zo vertelde Jim Beaver (Bobby) dat hij gewoon blij was dat hij weer een rol te pakken had en niet zozeer nadacht over hoe Bobby als personage bij hem paste. Het viel mij overigens ook op dat hij dezelfde droge humor lijkt te hebben als Bobby. Goed gecast dus!

LEES OOK  Eten en drinken in Utrecht - Op hotspot onderzoek in de stad met De Domtoren

Mitch Pileggi vertelde eerlijk hoe hij vond dat Supernatural een geweldig goede show is, maar hij helaas in de dip van de tv-show werd aangenomen voor zijn rol als Samuel Campbell en geen idee had waar de schrijvers mee bezig waren (“en zij zelf waarschijnlijk ook niet”) en daarmee vooral de slechte scènes en verhaallijn van dat seizoen op de hak nam. Heel sportief en met een korrel zout. Daarnaast lijkt hij gewoon een heel aardige vent te zijn – en wat een boom van een kerel!

Mark Sheppard vertelde een prachtig verhaal over Jensen en Jared dat ze zo vrijgevig zijn en vooral ook over de Supernatural family en hoe we allemaal het hart op de juiste plek hebben zitten, elkaar er doorheen slepen als dit nodig is zelfs als we elkaar niet eens kennen – alleen gebaseerd op onze gezamenlijke passie Supernatural. Hij had trouwens gelijk, want zo zit deze familie in elkaar. Hij vertelde wat familie inhoudt en hoe dit reflecteert in onze fandom. Prachtig.

asylum 16 supernatural hillywood show demons gonna hate

Ook de andere stage talks waren geweldig gaaf om mee te maken maar deze drie hebben een positieve blijvende indruk achtergelaten (naast J2 met Jared zijn Irish dance en het live facetimen met het thuisfront voor Moederdag en Jensen zijn enorm leuke panel). Daarnaast sprak ik nog met The Hillywood Show in de Vendors room, kwam Ruth Conell gezellig aanwaaien daar en kwam ik Mark en Mitch in de gangen van het hotel tegen. Ik: “Hi Mark” Mark: “Hi darling”. Tsja, het zijn ook maar mensen hè. En natuurlijk knoopte ik een praatje aan met alle acteurs waar ik gratis handtekeningen van had. En dat waren er een boel! Gil, Matt, Richard, Ty, Nicky, Tahmoh, Emily en muzikant Jason. Ik hoop niet dat ik iemand ben vergeten… Ik vond Ty een erg vrolijke en gezellige kerel, Tahmoh enorm aardig en ik keek er erg naar uit om hem te ontmoeten (ik volg hem ook in een online serie) en Gil zijn ogen zijn blauwer dan blauw. Jason was trouwens ook heel erg aardig en excuseerde zich voor de snelle uitverkoop van de tickets van zijn concert!

LEES OOK  April14Challenge - My month of April in pictures

Natuurlijk is er nog meer gebeurd, want zo stond ik bijvoorbeeld met twee acteurs on stage. Welke acteurs? Benieuwd wat er allemaal gebeurde op Asylum 16? Check dan mijn video:

Asylum 16 – My Supernatural Convention Experience

Ken jij de serie Supernatural?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.